Hotellfrokost

  • 22.01.2016, 11:18Dette minner meg om hotellfrokost. Feel me? Det er i hvert fall akkurat noe i samme duren det går i hos meg når jeg først får boltre meg på hotell. Bløtkokte egg, frisk frukt og deilig pålegg. Tips: Stå opp en halvtime tidligere for å tilberede og spise en god, mettende og frisk frokost. Det gjør så godt og er absolutt overkommelig å lage på en helt vanlig ukedag - alt trenger ikke være forbeholdt helgekos!

Jeg sto opp litt over klokka ti i dag, etter noen tunge timer på puta i natt. Det må være det faktum at jeg bøttet nedpå to Redbull i går som gjorde at jeg aldri ble trøtt i går kveld? Jeg satt i sofaen og stirret nærmest i veggen av kjedsomhet når klokka var halv to på natta, men fantes altså ikke trøtt. Vel - det gjorde ikke så veldig mye akkurat i går, for jeg hadde allerede bestemt meg for å droppe forelesningen i dag. Til fordel for... Vaskedag!! Haha fy. Vi får en kompis på besøk som skal sove her i et par dager og akkurat nå ser det bare veldig lite innbydende ut her, så jeg så meg nødt til å droppe skolen til fordel for vaskekluten i dag. Fra noe sykt morsomt til noe enda morsommere, liksom.

Ha en.. Oi shit, er det fredag?! JIPPI. Ha en STRÅLENDE fredag!!
Christina Marie

22.01.2016 kl.11:59

Den frokosten så digg ut!! Har klart å få omgangssyken, så akkurat nå frister ingen mat. Har heldigvis kommet over stadiet der jeg blir kvalm av å tenke/se mat da! Men for noe dritt!..

Lykke til med vasking i dag! Ikke det gøyeste i verden akkurat, hahaha
KRISTINEAM

22.01.2016 kl.12:40

Christina Marie: Åå det hørtes ikke noe kjekt ut.. Maasse god bedring!! Er så kjipt å ligge inne i den formen der. Og tusen takk - et lykke til trenger jeg ;)
Josefine

22.01.2016 kl.21:58

Du burde bli sponset av red bull, Krisse!!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©