During the past few years

  • 18.01.2016, 15:00

Før jeg blogger videre vil jeg gjerne takke litt! Det er fantastiske Albertine som står bak designet mitt - hun er virkelig dødsgod og i tillegg er hun alltid så skjønn og snill. Hun har fikset mange av mine tidligere bloggdesign og oppfyller alltid ønskene mine. Min snille kompis Magnus, som også er en veldig talentfull fotograf, hjalp en veldig desperat Kristine å spikre sammen en brukbar header. Og så - tusen takk til alle dere skjønne lesere som stakk innom her og la igjen en kommentar i går. Det var virkelig ikke forventet og gjorde meg derfor veldig glad. Det var jo så mange gamle lesere innom, jeg trodde aldri dere ville finne veien tilbake hit, så det blir moro å blogge for dere igjen!


Så, hvor skal jeg begynne?
Det har skjedd så mye siden sist! Jeg får litt vondt i magen når jeg tenker på hva jeg hadde tenkt til å gjøre med livet mitt etter videregående: Flytte til Trondheim og studere sosiologi på NTNU eller markedsføringsledelse på BI (var jo ikke sikker). Utover dette hadde jeg ingen sikre planer, annet enn å skaffe meg en liten deltidsjobb. Sånn ble det aldri, og det er jeg sjeleglad for.

Jeg endte opp med å ta et friår i Molde, hvor jeg jobbet på Mia Bao. Her lærte jeg masse om service, ulike brands og fikk enda større interesse for klær. Året etter flyttet jeg til Oslo. Her studerer jeg journalistikk på Høyskolen Kristiania, jobber deltid på Companys og bor i en liten, koselig leilighet med kjæresten min, Jørgen. Alt er så fint! Studiet passer meg virkelig perfekt, men i tillegg til å lære journalistikk, ønsker jeg mer innføring i motebransjen og større erfaring innenfor sosiale medier. Dette er jo alle faktorer jeg ønsker at skal medvirke i min fremtidige jobbhverdag. Det er derfor jeg, i tillegg til å studere, jobber på Companys og nå starter å blogge. Check, check and check! Med så mye på agendaen kan det bli slitsomt og travelt til tider, men jeg gjør alt i min makt for å jobbe meg mot en framtid jeg ønsker og liker.Jeg føler at jeg har funnet meg selv på tiden jeg har vært uten bloggen. Ikke fordi jeg ikke har hatt bloggen, men fordi jeg har vokst så mye selv. Jeg vet hva jeg vil med livet mitt, jeg vet hvor jeg står og hvor jeg har alle rundt meg. Det er en sikkerhet og en trygghet jeg aldri har kjent ordentlig på før. De gode vennene mine, samboeren min, som også er min beste venn og kjæreste, studiet mitt, Oslo, jobben min - alt har vært med på å gjøre meg sikker på meg selv, hva jeg kan få til og hva jeg vil i livet. Uten å høres forferdelig grå ut: Jeg føler meg mer voksen. Festing og fylla er ikke helt min greie lenger, for eksempel. Jeg som for bare noen år tilbake ikke gjorde annet enn å bælme hvitvin. Men som sagt, jeg er tryggere på meg selv og har vokst mye som person - det er en utrolig deilig følelse og en jeg ikke tenker over til daglig, men som bare ligger der. Som en trygghet.

Det har jo vært noen gamle lesere innom her, så dersom dere lurer på noe foreslår jeg at dere spør i kommentarfeltet. Jeg skal være helt SUPER på å svare dere der, dersom det skulle være noe. Og husk: Ønsker til innlegg (for eksempel ting dere likte før jeg la bloggen på hylla), tas imot med stor takk! Utover det kommer jeg bare til å blogge om det jeg vil - men absolutt i samme gate som før.

Hugs!
Kristina

18.01.2016 kl.15:10

Favorittbloggeren er tilbake!! Herregud for en fantastisk dag!!!! ÅH :)
Ylva

18.01.2016 kl.15:15

Husker jeg leste bloggen din for noen år tilbake! Tror til og med jeg sendte deg en tegning når jeg var 12, haha.. Altså 4-5 år siden om jeg ikke tar feil
Henriette

18.01.2016 kl.15:20

ååå, blir så glad! Endelig er favorittbloggeren tilbake. Gleder meg til å lese meeeeeer!
KRISTINEAM

18.01.2016 kl.15:25

Ylva: Så koselig! Og du, det kan godt stemme.. Og hvis det var deg; TUSEN takk! Slike ting settes enormt stor pris på, så jeg smiler fortsatt av bare tanken på at du gadd, hehe:)
Mathilde

18.01.2016 kl.15:39

Koselig å ha deg tilbake! Du har vært savnet :-) tidligere når jeg leste bloggen din, var outfit-innleggene en favoritt!
Anette

18.01.2016 kl.15:41

Så koselige bilder! Husker at jeg var en fast leser av bloggen din for noen år tilbake :)

Ønsker deg en riktig fin uke <3
:)))

18.01.2016 kl.15:43

Jeg elsket 1 plagg 3 outfit
Kristine K

18.01.2016 kl.15:46

ENDELIG! <3 Har håpet på at du skulle begynne å blogge igjen, synes du er så flink til å skrive, og digger stilen dun og den du er. Gleder meg til å følge deg fremover igjen!!
Christina Marie

18.01.2016 kl.15:47

Åå så godt å høre at du har det bra! Gleder meg masse til blogging fra deg fremover :) Husker jeg elsket 1 plagg, 3 antrekk-innleggene, outfits og videoblogg! Og selvfølgelig de dypere og lengre innleggene. Men alt er gøy å lese når det kommer fra deg! :D
Ingrid

18.01.2016 kl.15:50

Woho! nå skal'a ingridmor begynne å lese blogg igjen. Ps. takk for at tok med et bilde av meg i dette innlegget. Det er stas!
Camilla

18.01.2016 kl.15:54

Jeg likte veldig godt de innleggene hvor lesere fortalte hemmeligheter anonymt også la du de ut! Forresten så lurte jeg på om samboeren din er den samme kjæresten du hadde før? Husker du hadde en kjæreste som du jobbet sammen med på Peppes Pizza eller noe sånn :D
pernille

18.01.2016 kl.16:20

jeg er så glad for at du er tilbake!!! Jørgen, er det den samme kjæresten som du hadde da du slutta å blogge? Mener å huske at han het Jørgen, hihi :)
elise

18.01.2016 kl.16:55

1 plagg tre antrekk. Det va kjempe braa
KRISTINEAM

18.01.2016 kl.17:16

Camilla: Jeg likte veldig godt disse innleggene selv, så de skal med sikkerhet komme tilbake! Og for å svare på spørsmålet ditt: Nei, samboeren/min nåværende kjæreste er ikke den samme som før. Men det stemmer at jeg og eksen jobbet på Peppes Pizza, haha! God hukommelse;) klem
KRISTINEAM

18.01.2016 kl.17:18

pernille: Så hyggelig å høre, Pernille! Nei, det var ikke Jørgen jeg var sammen med tidligere. Vi har vært sammen i rundt ett år og har det utrolig fint sammen - det er også han som er samboeren min! :-) klem
KRISTINEAM

18.01.2016 kl.17:19

Christina Marie: Du er så søt! Videoblogg tror jeg dessverre ikke det blir så mye av, men alt annet er notert! Tusen takk, Christina Marie! :-D klem
lisebjork

18.01.2016 kl.17:42

Så utrolig glad for at du er tilbake! Leste bloggen din i mange år, så godt å se at du er tilbake og at du har det bra! :)

Er skolen du går på privat eller er den offentlig? Har tenkt å søke journalistikk selv, men ser at snittet på HIOA var litt for høyt for meg i fjor hvertfall.
KRISTINEAM

18.01.2016 kl.17:54

lisebjork: Hei Lise!

Skolen er privat - du kan lese mer om skolen på nkh.no. Vi betaler 45 000 i semesteravgift, dvs. 90k i året. En utrolig dyr skole, med andre ord - men jeg synes det er verdt det for å gå utdanningen jeg ønsker, på best mulig vis. Jeg hadde heller ikke snitt til å komme inn på offentlig skole, det er et veldig populært studie og derav høyt snitt. Skoleavgiftene "dekkes" jo av lånekassen (omgjøres selvsagt til studielån etter endt utdanning), så man merker ikke så mye til de høye utgiftene mens man ennå studerer.

Hvis det ikke har noe å si for deg at skolen er privat, ville jeg desidert sjekket ut mer om Campus Kristiania (byttet nylig navn fra Norges Kreative Høyskole). Er veldig fornøyd så langt:-) Skolen finnes i Oslo, Trheim og Bergen. Klem!
H

18.01.2016 kl.18:10

Gjorde dagen min at du er tilbake! Gleder meg til å følge hverdagen din igjen. Så et lite spm:

Hvor krevende er journalist-studiet?
Elise

18.01.2016 kl.18:40

Ååå, made my day at du er tilbake!! :D Gleda meg masse til å begynde å lese bloggen din igjen! :)

Eg likte veldig godt innlegget med anonyme hemmeligheta frå lesarane!

Ha en fortsatt fin dag:)
KRISTINEAM

18.01.2016 kl.18:53

H: Så hyggelig å høre, det setter jeg stor pris på! :-)

Ang. journaliststudiet: Det er veldig forskjellige meninger - mange i klassen min synes det er tungt, mens mange tar det lettere. Jeg har tatt alt hittil ganske greit, selv om alt selvsagt ikke har vært like spennende. Sjangrene i journalistikken er mange, så det er ikke alltid man kan treffe blink hos alle. Dette gjelder jo alle fag - blir litt som videregående, bare at her har alt samme grunnmur.

Jeg trives veldig, veldig godt og lærer mye nytt hver dag. Det tyngste, men morsomste hittil gjorde vi i starten. Det er en helt OK mengde pensum å lese seg gjennom, det samme med drøfte- og analyseoppgaver. Det er ikke overveldende i det hele tatt, i hvert fall for min del.
Hilde-Katrin

18.01.2016 kl.22:10

Så bra at du er tilbake! Likte veldig godt bloggen din tidligere, og leste den fast i mange år :) Godt å se at du har det bra, og jeg gleder meg til å følge deg videre!
Anna

19.01.2016 kl.09:02

Gleder meg til å lese, har savnet deg!!

Klem
Linda

19.01.2016 kl.16:01

Du kan jo blogge om høydepunkter siden sist. Ting vi ikke vet om deg. Og selvfølgelig outfits :D

19.01.2016 kl.16:43

Så glad for at du har begynt å blogge igjen! Elsker outfit-posts.
Thao

19.01.2016 kl.20:58

Så utrolig gøy at du har begynt å blogge! Savner virkelig de innleggene der leserne dine fikk fortelle deg hemmeligheter(?) eller noe slikt.


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©