Time for breakfast

  • 19.01.2016, 12:00God tirsdag! For øyeblikket sitter jeg i sofaen og oppdaterer dere mens naboen tar av til indisk musikk. Altså, det er så merkelig. Hver eneste dag fra 11:30 til 14:00-ish spilles det indisk på full guffe hos naboen til høyre, mens naboen i overetasjen noen timer senere topper det hele med litt god, gammeldags metal & heavy rock. Jeg er jo veldig ofte hjemme på denne tiden og blir seriøst gæren. Nå har Jørgen heldigvis kjøpt seg en høyttaler som overdøver alt, så nå er det sikkert naboene som røsker av seg håret de få gangene jeg gir en payback med Christina Aguilera, Britney Spears og Beyoncé.

Uansett! Jeg sto opp langt tidligere enn når dette innlegget ble publisert, for i dag har jeg et lass med skolearbeid å gjøre før jeg skal på jobb klokka fire. Skriver en artikkel om anabole steroider blant unge, men det skulle vise seg å være langt vanskeligere enn først antatt. I need to step up my game! Jeg har forhåndsskrevet et innlegg om mitt syn på restylane - dette vil bli publisert mens jeg er på jobb. Ha en fin dag!
Lisa

19.01.2016 kl.14:31

Hei! Kan du lage et innlegg hvor du forteller om studiet ditt? Jeg har vurdert å søke det samme, men er veldig usikker. Har hørt en del negativt om NKH, derfor hadde det vært fint å høre din mening :) Jeg tenker å eventuelt søke i bergen, tror du det er veldig forskjell fra skolen i oslo?
KRISTINEAM

19.01.2016 kl.14:54

Lisa: Hei Lisa! Det kan jeg så absolutt få til - enten i eget innlegg eller sammen med andre spørsmål :) klem
Christina Marie

19.01.2016 kl.18:28

Hahaha, for noen naboer! Og den frokosten så over middels digg ut! Sjokomelk <3<3


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©