1 plagg, 3 antrekk: skinnbuksa

  • 21.01.2016, 19:30

Etter tilbakemelding fra dere fortsetter jeg med "1 plagg, 3 antrekk"-innleggene mine. Jeg synes jo sånt er så gøy! I tillegg har jeg jo jobbet med å veilede og hjelpe andre kvinner på klesfronten i ganske lang tid nå - det er noe med det å jobbe i en klesbutikk hvor service har alt å si, det gjør det så innmari gøy. Jeg elsker å stæsje opp andre! Så, dersom du har forslag til hva du vil se i neste "1 plagg, 3 antrekk" eller andre innlegg i samme dur - let me know! 1. HER (ekte), 2. HER (ekte), 3. HER (imitasjon), 4. HER (imitasjon).

Jeg starter med skinnbuksa, som jo er det mest fantastiske plagget en kan eie. Disse finnes i både tights- og bukseform, med og uten detaljer og ikke minst; i ekte skinn eller skinnimitasjon. Min jakt på den perfekte skinnbuksa har vært evigvarende, men både Samsøe og Gestuz sin skinntights passer meg godt, så jeg kommer til å investere i en av disse i nær fremtid. Enn så lenge klarer jeg meg fint med en tights i skinnimitasjon fra Rich&Royal, som nå dessverre synger på siste verset etter mange herrens bruk.

- Litt generelle tips - 

Dersom du skal investere en bukse/tights i ekte skinn kan den med fordel sitte som et pølseskinn når du kjøper den. Skinnet vil relativt kjapt utvide seg, myke seg opp og tilpasse seg kroppen din. Den verste tabben vil være å kjøpe den helt perfekt eller litt for stor, for da vil den mest sannsynlig bli litt eller alt for stor med tiden. Når du står i prøverommet skal det gjerne trekke godt overalt og bule litt der det trekker mest ;-) I tillegg anbefaler jeg å prøve, kjøpe, samt få veiledning i en butikk som har peiling og fokus på kundeservice - da er det enklere å finne en modell som passer akkurat deg, samt unngå tabbene ovenfor.

- Let's go -Et perfekt hverdagsantrekk! Det er sneakers og deilig strikk jeg oftest kombinerer skinnbuksa med - det blir med én gang mye mer pyntet enn med sorte jeans, for eksempel. I tillegg er det veldig komfortabelt, laidback og gjør seg til de fleste hverdagslige gjøremål. Skole, jobb, shopping eller kafébesøk - good to go! Dersom du har en strikket genser med dyp utringing, gå gjerne for sorte blonder under. It's all about the details.

 


Skal du på fest? Gå for skinnbuksa! Dersom buksa di har høyt liv kan du fint gå med kortere topper, og for å skape litt kontraster i antrekket kan du tone det ned med en fuskepels. Tips: For å unngå å se (med mindre du vil) "billig" ut, kan du gjerne kutte/legge til ulike elementer som balanserer hverandre. For eksempel: Har du kombinert skinnbuksa med en magetopp med dyp utrigning, ei stram skinnjakke og skyhøye pumps? Da kan det fort se litt småharry ut. For å balansere kan du droppe ett element, for eksempel skyhøye pumps, med sneakers. Da vil du fortsatt være pyntet, men litt mer laidback.
Også et hverdagsantrekk, men mer pyntet og klassisk enn det første. Å kombinere skjorter med skinnbuksa er ingen dum idé, og det morsomme er de ulike resultatene av et antrekk man sitter igjen med, kun etter få, enkle triks: Dersom du vil gå for et laidback og kult uttrykk denne dagen - kjør på med en oversized skjorte og la den henge løst over buksa. Dersom du vil ha et mer klassisk uttrykk - ta deler av skjortekanten nedi linningen på buksa. På denne måten får du med én gang mer fasong, som igjen fører til et renere helhetsinntrykk. Du kan altså gå rett fra jobbintervju til en avslappet date på kafé, med dette lille skjortetrikset.

- Done and done -

 Jeg håper dere likte dette innlegget! Husk at ei skinnbukse fungerer til absolutt alt, og er like tidløs og klassisk som "den lille sorte", skinnjakka og sorte pumps. Absolutt et plagg verdt å svi av noen tusenlapper på, dersom man er opptatt av kvalitet, klær i seg selv og den slags ;-) Klem!
lisarorvik

21.01.2016 kl.19:34

Så mye fint :) (Giveaway på min blogg med fine premier, bli gjerne med)
byAnne

21.01.2016 kl.20:12

Veldig bra innlegg :)
Love

21.01.2016 kl.21:14

Elsker slike innlegg :)
Sandra

22.01.2016 kl.10:39

Veldig bra innlegg! Elsker at du har startet å blogge igjen, husker at jeg fulgte med på bloggen din for noen år siden, haha :-)
Christina Marie

22.01.2016 kl.11:38

Åh, dette innlegget likte jeg skikkelig godt! Kjempegode tips og veldig fine antrekk :) Eier faktisk ikke en skinnbukse selv da, synes det er så ubehagelig å gå med, hahah.
helene

22.01.2016 kl.17:31

Super inspirasjon! Du er så flink med klær
Linda

22.01.2016 kl.18:17

ææh, alle antrekkene var nydelige! :D
KRISTINEAM

22.01.2016 kl.18:48

helene: Tusen takk for det!! Klem
byAnne

22.01.2016 kl.20:52

Leter etter en skinnbukse. Fant en på salg på Bikbok, men den satt virkelig ikke fint! Haha følte meg litt som Ross fra Friends da jeg tok den på :P hahaha


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©