10 fun facts about me

  • 24.01.2016, 20:15

- Hvis andre skulle fått ramset opp sin favorittmat hadde det gått i biff med fløtegratinerte poteter, tre-retters på en fancy restaurant eller hjemmelaget sushi (?). Haha, hva vet vel jeg? Dersom jeg skulle fått velge hadde jeg spist halvfabrikat og junkfood hver eneste dag. Min favorittmat er følgende: spagetti bolognese àla Kristine (Toro-saus, masse ost og ketchup), Whopper cheese meny på Burger King, pinnekjøtt, kålrabistappe, taco med ris, pommes strips fra Eldorado, beef chop suey, smoothie, kylling med bretagnesaus og agurk med Holiday-dip.

- Jeg kom på én til, i forbindelse med punktet over. Okei, dette er bare flaut i og med at kjæresten/samboeren min leser bloggen, MEN: Han spiser sunt og trener og hele den regla der (en dedikasjon og viljestyrke jeg ikke innehar.....), så for å ikke føle meg HELT dass når jeg får lyst på Burger King, har jeg av og til smugspist. HAHA. Seriøst. En gang kjøpte jeg med BK hjem, spiste på rekordfart og gikk ut med søpla rett etterpå så han ikke skulle se BK-posen liggende. Det er jo ikke det at han ikke synes det er greit, selvfølgelig - men jeg blir bare så flau. Nå sitter jeg forresten og ler, høylytt, av meg selv. Og jeg er alene.


To blinkskudd fra russetida

- Kom på ett punkt til, i forbindelse med punktet over, haha. Jeg synes, helt ærlig, jeg er den morsomste jeg vet om. Jeg kan le av mine egne spøker i en evighet. Jørgen sier ofte: "synes du at du selv er morsom nå?", fordi jeg gjør et eller annet hinsides teit, som jeg selvfølgelig synes er dritmorsomt, mens jeg venter på respons. Den ønskede responsen kommer sjeldnere, da.

- Jeg elsker kiwi, men denne frukten gir meg altså så jævlig med frysninger, til og med før jeg har begynt å spise. Dere vet når man spiser SYKT surt godteri, smaker på sitron og lignende? Ansiktsuttrykket og følelsen man får? Sånn er jeg med kiwi, og forsåvidt også fersk ananas. Hele prosessen med å spise en kiwi for meg er bare helt teit, men jeg elsker den.

- Jeg har en helt merkelig greie når det kommer til snus. Når jeg skal slappe ordentlig av og har rigga meg skikkelig til, tar jeg som oftest en snus i leppa. Da kommer denne godfølelsen (også kalt dårlig vane), og den ødelegges med én gang det skjer uforventede ting. Det kan være alt fra at jeg må reise meg opp for å gå på do eller at Jørgen gir meg et kyss. Til sistnevnte sier jeg bare: "nå ødela du snusen min", før jeg tar den ut, haha.

- Jeg sov med bamse helt til.. første videregående, eller noe i duren!! Dette høres sikkert helt skrudd ut, men: Jeg får veldig lett dårlig samvittighet, og hvis jeg f.eks hadde lagt meg og kom på at bamsen ikke lå i senga med meg, at han ikke hadde dyne over seg og lignende, MÅTTE jeg bare ta han inn i varmen. Ikke fordi jeg ikke fikk sove uten han, selvsagt - men jeg følte liksom at bamsen ble lei seg, HAHA. 

- Jeg HATER å gå på puddersnø. Dere vet følelsen man fikk når noen dro neglene nedover tavla på skolen? Jeg får samme følelsen når jeg går på puddersnø, som jeg forresten gjør HVER dag i disse tider. Konsistensen under skoa, lydene.. Uæh, jeg klarer det ikke. For hvert skritt jeg tar banner jeg innvendig.


Se på denne snøen. Oh, my eyes.

- Jeg kan være sykt emosjonell og grinete, men når det kommer til helt merkelige ting. Andre gråter av sterke dokumentarer, idet Jack dør i Titanic og lignende, mens jeg begynner å grine av sykt kleine scener i for eksempel Ugly Betty, Gossip Girl eller andre teite komedier. Har dere sett "Say yes to the dress"? Et skikkelig harry program som tilfeldigvis gikk på TV for noen uker siden og i mangel på annet å se på satte jeg meg ned for å følge en amerikansk kvinne sin jakt på den perfekte brudekjole. Idet hun bokstavelig talt sa "yes to the dress" begynte jeg å grine. Altså..

- Jeg har HELT dilla på lys. Duftlys, stearinlys og telys er muy importante. Vi har en puff på stua (dere vet de små "boksene/fotstøttene" som hører til godstoler og sofaer? haha), og mens andre oppbevarer ledninger, ladere, magasiner og annet viktig rot oppi her, har jeg dedikert vår puff til nettopp lys. Når man løfter lokket på puffen blir man helt blown away av den gode duften!!

- Jeg er generelt veldig lite fan av alle insekter og krypdyr, men edderkopper, maur og veps/bier gjør meg helt hysterisk. I fjor bodde jeg i en kjellerleilighet og det var så latterlig mange edderkopper der. Jeg husker én episode spesielt godt: Jeg hadde tatt en powernap, men idet jeg åpner øynene mine i halvsøvne ser jeg en svart flekk bevege seg kjempefort over magen min og oppover mot halsen/ansiktet mitt. Jeg DØDE. Seriøst. Har aldri vært så jævlig redd. Jeg begynner ofte å grine når en edderkopp kommer uforventet mot meg, og nekter å ta dem selv.
Kristin Solberg

24.01.2016 kl.20:19

Så mye gøy, haha!
Becca Alexandra

24.01.2016 kl.20:30

Morsomt innlegg med masse fakta om deg! Fine bilder også :-)
Love

24.01.2016 kl.20:47

Alltid like kosligt med slike innlegg! Gøy å bli kjent med deg på denne måten :)
Linda

24.01.2016 kl.21:22

Hahah :D For ett morsomt innlegg :D
byAnne

24.01.2016 kl.21:52

Hahahaha jeg døde av punkt nr. 1 :P
Christina Marie

24.01.2016 kl.23:16

Hahaha, for et fantastisk innlegg!! Ler meg ihjel av snikspisinga, og begynner nesten å grine av tanken på den episoden med edderkoppen. Er helt lik på det med insekter/krypdyr selv, jeg kan lett begynne å grine hvis jeg får øye på en svær edderkopp i nærheten av senga mi, for eksempel. Herregud, nå fikk jeg frysninger!!

Har faktisk et sykt morsomt/ekkelt eksempel på dette med krypdyr - for en stund tilbake satt jeg på sengekanten, og plutselig ser jeg DEN svææære edderkoppen pile bortover veggen. Jeg HYLTE, løp ut på kjøkkenet og fant et glass, løp inn på rommet igjen, og fanget etterkoppen inni glasset (liksom at jeg holdt det inntil veggen). Så stod jeg der og bare "hva faen gjør jeg nå da???"... Fant heldigvis et ark, lirket det mellom og fraktet dette ekle krypdyret ut på verandaen. Jeg satte fra meg glasset med papiret under og edderkoppen fanget inni, og der stod det i flere dager før jeg fikk noen andre til å drepe den!! Hahaha, klarer ikke den ekle lyden når du moser de... MEN, historien er ikke ferdig - når jeg kom inn på rommet mitt igjen fikk jeg øye på enda en edderkopp, denne gangen I SENGA MI, jeg begynte å grine og sov på sofaen i flere dager. Hahaha, herregud!!
KRISTINEAM

24.01.2016 kl.23:26

Christina Marie: HAHAHA. Ser det for meg!! Fyttirakkern altså. Jeg har aldri skjønt hvordan vi kan bli så redde for SÅ små dyr, spesielt små edderkopper, som virkelig ikke kan skade oss på noe vis - men æsj altså, de er bare så innmari ekle der de PILER bortover. I feel you sistah!!
henriette

25.01.2016 kl.09:30

Ser deg ofte i Karl Johan. Har så lyst til å gå bort og ta et bilde. Tør ikke!

25.01.2016 kl.09:51

HAHAH!! Snikspisinga har jeg også gjort før... Bare med smågodt. Måtte gjemme det når kjæresten kom hjem. Han hadde ikke blitt sur han heller, men jeg som blir flau.

Og det med edderkoppen... Klarte ikke lese det ordentlig en gang, syns det var så ekkelt da jeg våkna med en edderkopp i senga selv en gang. Grøsser bare av tanken!
KRISTINEAM

25.01.2016 kl.11:23

Anonym: hahahha feel you!!
Annette

25.01.2016 kl.12:33

Hahahaha, du er veldig morsom. Tok meg selv i å le flere ganger når jeg leste dette innlegget og kjenner meg igjen i mye av det du skriver.

Jeg var fast leser i mange år før du sluttet å blogge. Du skriver så vanvittig bra og jeg har virkelig savnet bloggen din. Jeg ble utrolig glad når jeg så at du hadde begynt og blogge igjen. Stå på Kristine. Jeg er vet på at jeg ikke er den eneste som er overlykkelig for at du er tilbake.

Ha en fantastisk dag videre.

Klem Annette
KRISTINEAM

25.01.2016 kl.16:17

Annette: Ååå tusen takk, Annette!! Det betyr veldig mye for meg! :-) stor klem
Martha

25.01.2016 kl.22:38

HAHA vi er soulmates når det kommer til denne bamseproblematikken. hoho, story of my life! Oog jeg griner heller ikke av Titanic, Et helt halvt år og sånn, meen... wait for it... Paradise hotel (!?), og gossip girl osv osv. eh ja skjønner ikke en dritt.
helene

29.01.2016 kl.20:34

Hahahaha jeg er helt lik med bamsegreia, og min har enda ikke forlatt senga selv etter vgs


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©