Still queen of Burger King

  • 23.01.2016, 19:54

God lørdagskveld! Jeg kom akkurat inn døra etter atter en fin dag på jobb. Kom på i går natt at jeg skulle på jobb i dag, så ble mildt sagt stressa for mange nok timer med søvn - det gikk heldigvis fint, for jeg finnes jo ikke trøtt om dagen. Skjønner ikke hva som skjer? Altså, ikke at jeg klager, men jeg har ikke vært trøtt på over to døgn og sovet deretter.  Bøttet nedpå med to Redbull i dag også, så nattesøvnen uteblir vel i dag også ;-) Det er forsåvidt helt greit, for i dag skal vi drikke vin, dra på Postkontoret og spille shuffleboard. Deilig lørdagskveld!I dag fikk vi påfyll av disse herlighetene! Jeg husker jeg angret sånn på at jeg ikke kjøpte dem, så når de ankom butikken i dag ble jeg mildt sagt happy. Her i huset går det kun i minimalistiske accessoar - noe annet blir bare liggende. 

Mine gamle lesere husker sikkert at jeg var dronninga av Burger King? Vel, jeg skulle ønske ting hadde forandret seg på denne fronten, but no. I dag ble det BK til lunsj! Kollegaene mine bare ler, for jeg er jo virkelig helt håpløs. Mens andre spiser seg mette på knekkebrød, salat og sushi på bakrommet, sitter jeg og trøkker i meg burger og pomfri. Livet er herlig, ass.Nå står gutta på kjøkkenet og kokkelerer frem taco, så burde vel kanskje hjelpe til*. Ha en nydelig kveld videre!

*Who am I kidding. Jeg legger meg på sofaen, slurper på rødvin og oppdaterer Sim City'en min. Håper ingen merker det ;-) 
Anne

23.01.2016 kl.22:28

Haha når du nevner det med Burger King husker jeg det veldig godt :)

24.01.2016 kl.00:24

eelsker at du har begynt å blogge igjen!!! du har alltid vært en av de bloggene jeg faktisk gidder å lese hvert eneste ord som blir skrevet.
KRISTINEAM

24.01.2016 kl.12:24

Anonym: Åå så hyggelig å høre!! Det setter jeg ordentlig stor pris på :-D klem


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©