I DAG: TIME FOR TIME

  • 25.01.2016, 19:45

06:37: Alarmen ringte 06:30, men det er først nå jeg har klart å åpne øynene. Trekker tilbake det om at jeg ikke får sove, for fy faen nå er jeg trøtt.

07:26: Trosser meg gjennom sørpe, minusgrader og en flokk pottesure/trøtte mennesker for å komme meg på skolen. Forbereder meg i tillegg mentalt på å stå inne på T-banen som sild i tønne med resten av Oslo.

07:44: Ankommer klasserommet en halvtime før tida. Her er det ingen. Jeg dro tidligere hjemmefra for å la gjesten vår sove i fred, og betaler nå prisen. Får nesten vondt i hodet av stillheten.09:36: Pause i forelesningen. Henriette ler seg skakk på "Katten Pelle spiser kattemynte" på YouTube, mens jeg tvangsdrikker Redbull med zero calories og innser IGJEN hvorfor kalorier IS THE SHIT. Noe så motbydelig.

10:41: Ferdig på forelesning. Jeg og Ida går en tur innom Eger for å sikle på vesker, duftlys fra Jonathan Adler og andre ting vi ikke har råd til.14:09: Altså. Jeg dro hjem, forhåndsskrev et blogginnlegg og la meg til å sove. Når jeg har morgenforelesninger er det jo fortsatt tidlig på morgenen (for meg, ikke resten av bloggnorge naturligvis) når jeg er ferdig. Det er sjelden jeg har tid til å legge meg nedpå igjen, men i dag ble det nettopp sånn. Lenge siden jeg har vært så forbanna trøtt når jeg sto opp, så jeg kan i hvert fall tenke at det var noen velfortjente timer på puta.

17:26: Kommer på at jeg i dag skulle ha time-for-time og innser at jeg er sjukt dårlig på dette og har et alt for kjedelig liv til å engang prøve. Sitter i sofaen og ser på Homeland, tar opp kamera for å knipse en selfie, ser på bildet at jeg har fått sår på nesa og utslett på brystet og legger hele bildeprosjektet fra meg.


Trengte filter på Instagram for å gjøre dette nogen lunde publiserbart. Idet jeg skal lagre bildet trykker jeg feil og publiserer det. Story of my life.

18:05: ALLE burde se Homeland, for fyttirakkern så spennende. Og ja, dette betyr forresten at jeg fremdeles sitter foran TV-skjermen.

18:40: Jeg har omsider kommet meg opp av sofaen, tatt oppvasken og begynt så smått på middagen. Jeg og gutta skal egentlig bare chille (før de skal på Kevin Hart), så jeg tror jeg runder av her. Har visst ikke et like spennende liv som først antatt, når jeg ser det sort på hvitt. Bye.
Love

25.01.2016 kl.19:53

Det er nå litt herlig med slike dager da du kan kvile skikkelig lenge og se på serie til du skal legge deg igjen. Og hvem trenger vell et spennende liv når du har Homeland som er spennende nok?
KRISTINEAM

25.01.2016 kl.22:37

Love: Haha, du er skjønn! Denne kommentaren var som et friskt pust og letta litt på min dårlige samvittighet ;)

26.01.2016 kl.15:03

Keep up the good work! Har savna bloggen din
Christina Marie

26.01.2016 kl.22:35

Sånne innlegg er såå gøy!! Veldig betryggende å se at det ikke bare er meg som kan surre vekk flerfoldige timer til soving og serie, hahaha! Sånne dager er bare herlige, selvom jeg ofte føler meg totalt mislykka og veldig kjip, ahaha. På den lyse siden var du på skolen OG tok oppvasken. Ikke verst bare det ;-)
KRISTINEAM

27.01.2016 kl.01:39

Christina Marie: HAHA, prøvde å tenke sånn jeg også ;)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©