1 plagg, 3 antrekk: boyfriend jeans

  • 29.01.2016, 20:07

HER, HER, HER og HER

Selv om det aldri ble noen god respons på forrige "1 plagg, 3 antrekk" håper og tror jeg innleggene settes pris på, i tillegg er det jo morsomt å styre med, så hvorfor ikke? I dag er det én uke siden sist og derfor står ett nytt plagg på agendaen: boyfriend jeans! En type jeans jeg av egen erfaring vet er jævlig slitsom å finne, men som funker til absolutt alt når man har en i garderoben. Dersom du finner en som sitter som et skudd men for eksempel ikke har hull, er dette veldig lett å fikse selv. Et raskt søk på YouTube viser deg hvordan! Da kan du i tillegg fikse en jeans som ingen andre har ;-)

How to style it?Første antrekk ut er et hverdagslig, men pyntet antrekk og egner seg godt til både skole, jobb, kafé og dates. Alt, i grunn. Jeg er veldig fan av hvit skjorte med boyfriend jeans (men jeg passer alltid på å ta litt av skjortekanten nedi buksa for å beholde fasongen), og for å røffe opp antrekket litt kommer skinnjakka godt med. Er det kaldt ute kan du med fordel slenge på deg en cardigan under jakka - denne burde aller helst være like kort som jakka eller en del lengre (som på bildet ovenfor). Mellomlengden kan fort se rar ut. Med boots blir antrekket litt mer pyntet, men dersom du ikke er fan av hæler funker slip-ons og sneakers like bra. 

 Etter at jeg flyttet til Oslo har jeg lagt litt av denne "gangster-stilen" til side (altså, ikke bokstavelig talt gangster, men betydelig mer laidback og chill enn antrekket over). Jeg vet ikke helt hvorfor, for det er ingen stil jeg føler meg mer komfortabel i. Litt av grunnen er at jeg ikke kan (eller vil, blir vel mer riktig) gå sånn på jobb. Når gradestokken i går viste plussgrader fant jeg omsider fram boyfriend-buksa og er mer enn klar for å ta den inn i varmen, spesielt til skole og hverdagslige gjøremål. Oversized baseball tee's og kåper med maskulint preg, kombinert med sneakers og kule accessories slår sjeldent feil, i mine øyne. Dersom jeansen din er lang kan du med fordel brette den opp slik at anklene vises godt - da slipper du å miste fasongen helt.Sist men ikke minst: buksa kan selvsagt også brukes til festlige lag! Her gjelder det bare å ikke ende opp harry. Sko som på bildet over er dødspent til boyfriend jeans og etter min mening way more classy enn vanlige, sorte pumps. En oversized blazer funker fjell, ensfarget eller mønstret, men dersom den er sistnevnte tilfører den jo mye mer spill og spenning til et ellers plain antrekk. For det er vel egentlig det som er lurest når det kommer til å bruke boyfriend jeans på fest eller andre festlige lag: Hold det enkelt og dra heller inn ett element som skaper litt liv. Buksa i seg selv er mer enn nok, så forsøk å holde resten av antrekket klassisk og stilrent - med mindre det er bad taste party ;-)

Done and done

Jeg håper innlegget ga dere litt inspirasjon! Boyfriend jeans er virkelig undervurdert og det perfekte plagg når man ønsker et kult, men komfortabelt antrekk. Så mye bedre enn åltrange jeans.. Feel me? Dersom du har ønsker til plagg neste uke, kom veldig gjerne med dem!
Amanda

29.01.2016 kl.20:17

Helt nydelig stylet! Det er kanskje tre forskjellige antrekk, men så mer ut som "1 plagg, 3 stiler" syns jeg da
KRISTINEAM

29.01.2016 kl.21:38

Amanda: Tusen takk! Prøver å berøre flere "stiler" for å skape litt variasjon + at det blir jo 3 forskjellige antrekk av det også! :-D
Becca Alexandra

29.01.2016 kl.20:50

Herlig innlegg med mange forskjellige styles. Likte dette veldig godt :-D
Love

29.01.2016 kl.21:08

Elsker disse innleggene dine! Alltid så utrolig mye inspirasjon å finne :)
byAnne

30.01.2016 kl.00:03

Elsker disse innleggene :) Har du noen tips til hvor man kan finne slike bukser?
KRISTINEAM

30.01.2016 kl.00:06

byAnne: Så bra du liker dem, Anne! :-D Jeg har dessverre ingen konkrete tips, altså.. Jeg tipset jo om fire stykker i innlegget, utover det har jeg ikke gjort noen grundig research. Har du prøvd Zara? Jeg har sett noen fine der innimellom :-)

30.01.2016 kl.00:29

Hm, passer ikke boyfriend jeans, så er dessverre ikke så stor fan av det.. Kan du en gang vise noen antrekk i forskjellige stiler? Litt sånn classy, bursdag/fest, også som du sier gangster/chill. Vet ikke om du forsto hav jeg mente da, men hadde vært fint!
KRISTINEAM

30.01.2016 kl.00:41

Anonym: Hei! Jeg forsøkte vel egentlig på det i dette innlegget.. Her tok jeg med en "klassisk" versjon av hverdag, en "chill" versjon av hverdag og ett antrekk til festlige lag - alle med samme buksa. Synd du ikke passer til boyfriend jeans - hvis du har forslag til plagg du ønsker å se i neste spalte må du gjerne komme med dem! :-)
Vilde

30.01.2016 kl.01:02

Du kan ta joggebukse neste gang! Hehe.. Eller korte gensere som ikke dekkere hele magen
Christina Marie

30.01.2016 kl.18:34

Jeg elsker disse innleggene! Jeg finner de veldig inspirerende :) Kler dessverre ikke boyfriend jeans så godt, men likte innlegget veldig godt likevel!
Martine

02.02.2016 kl.01:27

Elsker disse innleggene! ❤️❤️ Hva med hvordan style høyhalset genser??

02.02.2016 kl.15:10

Går innom denne kategorien hver gang jeg har kleskrise. Såå mye inspirasjon!! Gleder meg til det er maaange innlegg her
KRISTINEAM

02.02.2016 kl.15:31

Anonym: Åh, så moro! Det kommer en gang i uka, så gjerne kom med tips til hva du vil se i kategorien :-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©