Tips: perfekt eggerøre

  • 28.01.2016, 16:09


Har dere sett noe så enkelt?! Pappa lager den beste eggerøren, alltid så myk og luftig. I julen fikk jeg omsider vite at "hemmeligheten" bak perfekt eggerøre er matfløte fremfor vann! Stek på lav varme i 2-3 minutter for å få den luftig og myk. Mmm.. Hva med å prøve denne i helga? 




Becca Alexandra

28.01.2016 kl.18:49

Nam, eggerøre er sååå godt :D
Tonje Gilje

28.01.2016 kl.18:58

Bloggen din er så syyyyyykt bra! Og, hvor har jeg sett deg før? Har du vært youtuber eller blogget veldig lenge? Hahaha jeg aner ikke hvor jeg har deg fra, men noe kjent er det. LOVE UR BLOG
KRISTINEAM

28.01.2016 kl.19:04

Tonje Gilje: Åå tuuusen takk, Tonje!! Jeg begynte nylig etter 2 års "bloggpause", så det kan godt hende du har fulgt/sett meg før - jeg la også ut en del videoer på YouTube, ja, men det var også i sammenheng med bloggen :-) Utrolig hyggelig å høre!
Christina Marie

29.01.2016 kl.00:45

Det så fristende ut!! Jeg som ikke er så glad i egg engang, fikk veeeldig lyst til å prøve dette :D
KRISTINEAM

29.01.2016 kl.12:11

Christina Marie: Så bra!! Det liker jeg å høre :-D






hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©