A letter to your 13 year old self..

  • 30.01.2016, 18:00

Jeg er litt smålei typiske "30 spørsmål", hvor bloggerne svarer på hva de spiste til frokost og hvem de snakket i telefonen med sist. Hva med noe litt mer interessant? Jeg googlet litt og fant en som skiller seg litt mer ut, så denne tenkte jeg å kjøre i dag :-) Morsommere når man faktisk må tenke litt før man svarer!

Something i'm really struggling with: Hvis jeg skal svare noe stort må det bli den skjeve fordelingen av alle godene i verden. At jeg, som du, ble født i Norge av ren tilfeldighet. At det er så enorme forskjeller på oss og unge på samme alder i et land noen timer unna med fly.

A favorite memory I have: Jeg velger Hellas med min kjære i fjor sommer. Hele uka, alt. Kortspill og vin på verandaen, cruising på den slitte ATV'en og seiling på den prikkete bademadrassen vår i havet.I never thought that blogging would: Jeg trodde aldri blogging ville bli så stort. Når jeg satt på jenterommet i 2009 og opprettet bloggen for moro skyld hadde jeg virkelig ingen anelse om at bloggnorge ville bli så stort. I dag betegnes det jo faktisk som det også: Bloggnorge. Så innmari stort og mektig! Det er mange som fortsatt bare tenker på selvbruning, bortkastede penger og rosa når det snakkes om blogg, men det er så mye mer enn det. Det har blitt en vanvittig stor portal for alt. 

This makes me crazy: Gal? Hm. Dere vet når dere ser en skuespiller i en film og dere husker vedkommende fra en annen plass? Når jeg ikke husker fra hvilken film eller navnet på skuespilleren blir jeg gæren. Det samme skjer når jeg ikke husker teksten på en sang jeg har på hjernen. Jeg bare MÅ finne det ut og gir meg ikke før jeg vet det.

The best advice I've ever been given: Det må vel bli noe så enkelt som "stå på, du klarer alt du vil". Kanskje ikke et råd i den forstand, men likevel noe jeg jobber etter hver dag. Jeg vil bevise ovenfor meg selv, familien min og alle andre at jeg kan klare det jeg vil.

A letter to your 13 year old self: Du trenger ikke stresse med å oppleve alt, for du er bare 13 år og har, tro det eller ei, hele livet foran deg. Du trenger ikke alltid følge strømmen og nikke til hva alle andre sier du bør gjøre. All motgang du møter kan du selv velge hvordan skal forme deg. Du kan enten bli spist eller bli sterkere. Velg sistnevnte, alltid. Og selv om du tenker at du aldri vil møte en bedre hverdag: Klamre deg fast til idéen om en.

One thing i'd like to be better at: Alt. Å skrive, å blogge, å selge riktige klær til riktig person. Være tilstede for familien min, kjæresten min og vennene mine. Være mer kreativ, åpen og selvstendig. Samtidig vil jeg bli bedre på å kunne løsrive meg litt fra alt jeg nettopp har nevnt. Å bli bedre til å tenke at jeg ikke alltid trenger å prestere 100 prosent. Det er ingen som forventer det.

My favorite quote and why: Jeg er ikke så fan av quotes, egentlig. Jeg husker dem aldri. Men jeg kan jo nevne den jeg har tatovert, haha. "An arrow can only be shot by pulling it backward. When life is dragging you back with difficulties, it means it's going to launch you into something great. So just focus, and keep aiming."My favorite posts i've written: Nå har jeg jo ikke rukket å publisere så mange innlegg enda, men de jeg er mest fornøyd med hittil er følgende: "Vi har alle en hjertesak, men min er ikke pelsdebatten", "Your secrets pt.1" (jeg elsker ektheten med disse) og "Er jeg perfekt nå?", hvor jeg redigerte meg selv til det ugjenkjennelige, men likevel slik mange jenter beskriver sitt drømmeutseende som i dag. Det fikk i hvert fall meg til å tenke litt - på hvilket teit skjønnhetsideal vi egentlig har.My best/worst traits: Jeg kan vel tolke dette som i handlinger eller personlighetstrekk, så jeg går for sistnevnte. Mine dårlige: Jeg er sta, har mange meninger (jeg ser på det som både positivt og negativt, men jeg skjønner jo godt at det er irriterende og overveldende for mange) og er veldig distré og fjern. Mine gode: Jeg er omsorgsfull, down to earth og målrettet.

If I were president: Haha, jeg må bare dele denne lille samtalen:

Jørgen står på kjøkkenet og trøkker i seg knekkebrød mens jeg sitter i sofaen og blogger.

Meg: "If I were president.. Hva sier jeg her? Haha"
Jørgen: "Blogg er det eneste sosiale mediet. Og ditt kampanjerop vil være: Blog is the future and the future is here". 

Haha, denne var vel litt intern. Jeg har nemlig prestert å si "blogg er framtida" til Jørgen en gang i tida, og etter denne uttalelsen har jeg mildt sagt fått høre det (han skjønner ikke bæret av blogg). Men altså, SÅ bloggete (fant på et eget ord) er jeg faktisk ikke. Jeg bare synes det er kult at det har blitt så stort. Og jeg vet ikke hva jeg ville gjort dersom jeg ble president - det er liksom FOR urealistisk, så jeg klarer ikke å sette meg inn i rollen.

My childhood was? Fylt med opp- og nedturer, veldig lærerik og en jeg dessverre husker ganske lite av.

Something I learned recently: At man ikke kan vaske stripete rosa og hvitt sengetøy med hvite sokker. Jeg siterer faktisk kjæresten på denne: "Du lærer noe nytt hver eneste dag". Bare tenk på det før du legger deg om kvelden! Hva har du lært i dag? Alltid noe nytt!

What I want to accomplish this year: Jeg er ikke så fan av nyttårsforsetter og kjenner meg godt igjen i qouten som sier: Almost time for that "new year, new me" bullshit", haha. Men jeg har da likevel noen små mål i hodet: Besøke familien min og vennene mine litt oftere, prøve å gjøre det like bra på skolen som hittil og opprettholde bloggingen som jeg liker den: Ærlig, inspirerende og ekte. Trening og sunt kosthold som mål har jeg lagt fra meg for lengst - er jeg den eneste som har innsett at slike nyttårsforsetter bare medfører skuffelse? Haha. Det får heller være en bonus hvis jeg noen gang skulle bli flink på den fronten ;-)Håper innlegget falt i smak!

Kiss
sceneteppe

30.01.2016 kl.19:05

Nydelig innlegg!
G

30.01.2016 kl.22:48

Kjempegøy å lese!
byAnne

30.01.2016 kl.22:48

Likte dette innlegget veldig godt :)
Malin

30.01.2016 kl.23:48

Så utrolig glad for at du har startet å blogge igjen! Har vært innom bloggen mange ganger siden du sluttet, i håp om at du kanskje hadde startet på igjen! Må også si at jeg likte dette innlegget utrolig godt ☺️
KRISTINEAM

31.01.2016 kl.16:46

Malin: Åå, dette betyr mye for meg! Tusen hjertelig takk - og så håper jeg du er fornøyd nå som bloggen er oppe og ruller ;-)
Elise - Student i London

31.01.2016 kl.01:26

Veldig gøy å lese dette, elsker slike innlegg!
Christina Marie

31.01.2016 kl.15:08

Dette innlegget falt veldig i smak hos meg! :) Føler nok at sånne "30 spørsmål-innlegg" er i kjedeligste laget, så dette var en morsom og spennende vri :) Gøy å bli mer kjent med deg!
KRISTINEAM

31.01.2016 kl.16:05

Christina Marie: Så hyggelig å høre! :-D


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©