My most used coat

  • 01.02.2016, 19:44


Sneakers Adidas Skjørt Rich&Royal Kjole/genser Freequent Kåpe Designers Remix Armbånd Hermès Veske Mulberry Skjerf Soaked in Luxury Solbriller RayBan

Denne kåpa har vært min beste venn gjennom både vinter, høst og tidlig vår i snart to år. Så utrolig myk og med en så dyp V-utrigning at stoore ullskjerf får nok plass til å boltre seg på. Når den er såpass oversized får jeg godt med plass til tjukke gensere på vinteren - og alene funker den fjell på dager som i går, hvor gradestokken endelig viste rødt. Ett av mine beste kjøp! Det gjelder forsåvidt også skjørtet jeg har på, som jeg seriøst bodde i en liten stund. Mer komfortabelt enn joggebuksa, til og med ;-)

Ironisk nok skulle det begynne å snø allerede dagen etter, altså i dag, og jeg kunne liksågodt lagt meg ned for å grine, haha. Men, til og med jeg skjønte jo at det var litt for godt til å være sant når sola kom på besøk i går ;-) Nå må jeg ut av dørene på tross av sludd i trynet, for jeg skal på personalmøte med de skjønneste kollegaene mine - vi ses!

Kiss
Love

01.02.2016 kl.20:46

Utrolig stilig antrekk!
Christina Marie

02.02.2016 kl.21:21

Elsket antrekket! Du ser alltid smashing ut :-) og for en digg jakke!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©