Uken som gikk

  • 01.02.2016, 14:21

Ukens høydepunkt var gårsdagen med kjæresten. Jeg tror aldri jeg klarer å miste den "gnisten" som så kjent ebber etter hvert i forholdet når man blir for komfortable, for jeg ELSKER å date og ELSKER hverdagsromantikk. Vi kan godt ligge som to slakt i hver vår ende på sofaen, men det er viktig å ikke gro fast der. Jeg er i hvert fall en sucker for restaurantbesøk, spillkvelder og annet gøy, så date med samboeren i går var virkelig alle tiders.

Ukens kjiping må være formen min hele uka. Altså, hva gir du meg? Jeg har vært kvalm og hengt med hodet nedi doskåla to dager og generelt vært ei skikkelig drittkjerring med ustabile humørsvigninger som vil ha både kos og fred på en og samme tid. Og nei, jeg har ikke bolle i ovnen :-PpPpp Starter med blanke ark i dag!

Ukens cravings er som regel friskis og denne uken er intet unntak. Jeg har TRE nærbutikker og INGEN av dem har friskis!! Jeg er så latterlig glad i denne isen, vinter som sommer, så det irriterer meg grønn at ingen kan tilby den. Men ALLE andre is, det skal de selvfølgelig ha i frysedisken.

Ukens serie var Bloodline! Jeg og Jørgen ble akkurat ferdig med første sesong og ble mildt sagt fornøyde når vi fant ut at det kommer en sesong to. Den er helt latterlig mindfuck og holder på spenningen til siste episode (men la selvsagt igjen et par uløste gåter til neste sesong....). Check it out!

Ukens antrekk var hullete jeans, sneakers og en oversized tee fra Brandy Melville. Sistnevnte vil jeg gjerne tipse om, for seriøst, har dere prøvd klærne derfra? Det er farlig deilig kvalitet. Ukens innlegg
 var "Dagens ungdom er noen forbanna helter", fordi vi fortjener å høre det!

Ukens tanke har handlet mye om framtida og hvor jeg til slutt vil ende opp karrieremessig. Jeg har alltid visst hva jeg liker å drive med, men denne uken har jeg fått en ordentlig åpenbaring: Ikke bare KAN jeg få til alt jeg vil, jeg FÅR det til. Jeg har hatt en liten pådriver på skuldra mi den siste tiden, som i det stille sinn har motivert meg og gjort meg enda tryggere på meg selv når det kommer til hva jeg driver med. Jeg vet ikke eksakt hva jeg ender opp med å jobbe som, men framtida skal inkludere mote, tekst og sosiale medier på ett vis. For første gang føles det som at jeg jobber mot et mål som står stabilt og trygt, og det er deilig. Det er deilig å være selvsikker på et område som alltid har vært så fjernt og urealistisk.

Hvordan var din uke?
Henriette

02.02.2016 kl.13:58

Den kåpen din er så fin på deg, og det skjerfet er så fint på deg, og den t-skjorten er så fin på deg, og den buksen er så fin på deg, tror trusen din også er fin på deg, de skoene er så fine på deg, ser ikke sokkene, men de er nok fine på deg. FINE DEG!
Mariel

02.02.2016 kl.16:17

Har du noen tips til hva man kan gjøre med kjæresten som ikke innebærer å gro fast i sofaen? Har blitt litt mye av det i det siste nemlig? Kan være koselig, morsomt, spontant osv, bare noe annet enn å ligge som slakt.. :-) Hilsen ei som er utrolig glad du er tilbake på bloggen
KRISTINEAM

02.02.2016 kl.17:07

Mariel: Hei Mariel!

Hva med å gå til innkjøp av noen artige brettspill? Her i huset går det som oftest i klassiske Monopol fordi vi begge liker det, men det finnes jo så innmari mye der ute! I tillegg kan dere jo invitere over et par stykker, lage middag sammen, ta et glass vin og ha spillkveld med Alias - det er jo så moro!

Ellers har jeg et par andre forslag jeg kommer på i farta:

- Lage middag sammen (jeg og Jørgen hadde "kokkekonkurranse" i å lage den beste retten, det var sykt moro, haha!)

- Dra på badeland, kino, shopping eller ta en date på kafé. Noen ganger hjelper det å bare komme seg litt ut i et annet miljø enn hjemme.

- Gå på tur! Å holde hender mens man går en liten tur er ingen dum idé og mer romantisk enn det høres ut som ;-)

- Finne en plass hvor de har shuffleboard og spill sammen! Bowling funker også, som et lite avbrekk i hverdagen.

- Bak en kake sammen og spis den etterpå, mens dere ser en film. Det er lov å gro LITT fast i sofaen, spesielt hvis man har gjort noe aktivt først ;-)

- Sett på musikken og dans og syng mens dere gjør husarbeid. Det kjedelige KAN gjøres morsomt, innimellom :-)

- Smør matpakker og ta dere en tur i parken. Ta med brød til fuglene også!! :-D Snakk, nyt, spis og kos dere under pledd.

Håper du fikk noen tips :-D
Mariel

02.02.2016 kl.20:33

Tuusen hjertelig takk for tips, de blir nok tatt i bruk allerede i løpet av uken! :-)
KRISTINEAM

02.02.2016 kl.22:20

Mariel: Det er bare hyggelig!! :-D
Christina Marie

02.02.2016 kl.21:20

Slike innlegg liker jeg! Så koselig å lese :-) Ser ut som du har hatt en fin uke! Og tipsene over i kommentarfeltet skal jeg ta med meg! Så kan jeg få med meg kjæresten på noe gøy :-)
KRISTINEAM

02.02.2016 kl.22:22

Christina Marie: Så bra, da blir det nok noe jeg fortsetter med her inne! :-) Og så fint at du også fikk nytte av tipsene!! :-D
Siri

03.02.2016 kl.23:40

Hvor kjøper du klærne fra Brandy Melville? Elsker antrekket :-) Du er flink.

Klem
KRISTINEAM

04.02.2016 kl.11:08

Siri: Du, Brandy Melville har en egen butikk i Bogstadveien! :-D
Tusen takk! klem<3


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©