1 plagg, 3 antrekk: pologenseren

  • 05.02.2016, 14:37

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER

Martine ønsket denne uken å se hvordan man kan style en høyhalset genser, så det er nettopp pologenseren jeg tar for meg i dag. Husk å komme med ønsker i kommentarfeltet, så noterer jeg det :-) Det finnes jo et helt hav av pologensere der ute, alle i ulike fasonger og med forskjellige snitt - og så kommer det rett og slett litt an på ens egen stil hva man velger. Til forskjell fra de andre innleggene har jeg her brukt to ulike pologensere, en vid og en trang, men i samme type antrekk. De kan jo brukes så forskjellig! Så denne gangen er det vel egentlig 6 forskjellige antrekk fremfor 3 ;-) Noe for enhver stil og smak, håper jeg!

Let's get to the basics first

Som sagt finnes det hovedsakelig to ulike pologensere: vide og tettsittende. De vide liker jeg at henger utpå, men kanten kan med fordel stappes litt oppi skjørt- eller buksekanten. De tettsittende skal sitte inntil kroppen for en grunn, så her burde man style deretter. Velg skjørt og bukser med highwaist eller plagg hvor genseren kan være inni, ikke utenpå. Personlig synes jeg vide gensere er litt mer avslappet, mens de tettsittende blir litt mer klassiske.


How to style it?

Denimskjørt er i vinden for tiden og også disse kommer i ulike varianter. Jeg har valgt et vidt skjørt til den stramme genseren og et stramt skjørt til den vide genseren. Dersom man går for antrekket til venstre fremhever og former man fra livet og ned og dersom man går for antrekket til høyre fremhever og former man fra livet og opp. Dette gjelder i grunn alle typer skjørt. 
Akkurat til fest og svært pyntede anledninger ville jeg valgt en tettsittende variant, men dersom anledningen er litt mer casual kan man fint bruke begge varianter. Antrekket til venstre (minus veske og sko) er en ren kopi av antrekket jeg går i minst to ganger i uka, haha. Det er så tøft med en oversized polo og løse, vide bukser. Slike bukser kan man selvsagt også bruke til en tettsittende genser dersom man vil ha litt mer fremheving av figur, men jeg har brukt bukser som er strammere i lårene på antrekket til høyre for å skape enda mer framheving av figur. 
Tilbake til mine elskede boyfriend jeans, haha ;-) Jeg synes det er råkult å kombinere med en bred pologenser, men mot tettsittende pologensere føler i hvert fall jeg at det fort kan se harry ut. For some reason. Jeg har derfor valgt å kombinere den tettsittende varianten med bukser i samme fasong, men som er langt mer klassiske: chinos! En komfortabel, kul og klassisk variant dersom man vil gå i noe annet enn jeans.

Done and done

Hvis man prøver seg fram ser man at pologensere funker til så og si alt - det er helt sant ;-) Det blir som en helt vanlig genser, men med prikken over i'en. Personlig er jeg jo helt frelst og kjøper ikke andre gensere enn med krage i disse dager. Det skal sies at jeg har to stramme som aldri blir brukt, fordi jeg føler meg mer komfortabel i de vide variantene mine - men dette er jo opp til hver enkelt og hvilken stil man har. Klem!
Linda

05.02.2016 kl.15:17

Synes det er såå gøy at du har begynt å blogge igjen, og at du i tillegg leverer innlegg av skikkelig kvalitet! Du er god :-D
KRISTINEAM

05.02.2016 kl.17:37

Linda: Så hyggelig å høre, Linda! Deilig at du liker innleggene - så får du bare rope ut hvis det er noe du savner eller vil se mer av her inne!
Ingrid

05.02.2016 kl.17:21

Så utrolig mange fine antrekk! Kunne du laget et slikt type innlegg til denimskjørt og slengbukser også? :) Kunne trengt litt inspo der hehe
KRISTINEAM

05.02.2016 kl.17:37

Ingrid: Det er absolutt notert! :-)
Christina Marie

05.02.2016 kl.18:45

Ååh jeg ELSKER å gå med pologensere! Eller turtlenecks som jeg kaller det. Liker best de vide variantene selv, og elsker at den kan styles på så mange måter, og her var det jo mange gode tips å hente! Har sikkert over 10 gensere med hals nå! Såå digg på denne årstiden :-)
KRISTINEAM

06.02.2016 kl.09:34

Christina Marie: Hahah me too!! Er så deilig med litt hals :))
helene

05.02.2016 kl.19:14

hvor kjøper du vide bukser som du skriver du selv bruker mye? har så lyst på et par, men vet ikke hvor jeg skal lete!
KRISTINEAM

06.02.2016 kl.09:37

helene: På Companys har vi mange varianter! :-D Min er derfra, fra merket InWear
helene

05.02.2016 kl.23:14

Skriv gjerne om skinnskjørt forresten!
KRISTINEAM

06.02.2016 kl.09:38

helene: Takk for tips! Notert :)
byAnne

07.02.2016 kl.14:59

Lag gjerne et sånt innlegg med en kjole som kan brukes til hverdag og til fest og ulike måter å style på :) Og kanskje tips til hvordan ta fine antrekksbilder (og hvor i oslo hvor det er fine bakgrunner) :)
KRISTINEAM

07.02.2016 kl.16:56

byAnne: Tusen takk for tips Anne! :-D Notert!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©