Wine & Dine

  • 04.02.2016, 11:44

Jeg må innlede med å si: Jeg fant friskis!! Kiwi ved Ullevål sjukehus, veit dere. DER har de friskis. Så det ble kjeks med ost, rødvin, potetgull og to stk. friskis til snacks i går ;-)

De altfor fine vennene mine: Pernille, Hilde, Karen og Tirill ♥I går var GØY! Det som slår hardcore festing ned i støvlene, er spillkvelder med gode venner. Kanskje er det fordi jeg ELSKER å spille, ELSKER rødvin og ELSKER vennene mine - uansett er det så innmari deilig med kvelder som i går, hvor (de ikke-eksisterende) magemusklene får kjørt seg litt. Vi spilte Ryktet går og Alias, to av mine absolutte favorittspill! Jeg har aldri spilt Ryktet går med åtte stykker før, men det ble jo om mulig enda morsommere.

Plutselig var det tid for å ta bussen hjem (skole for folk flest i dag, si..), og det var først da jeg innså at jeg hadde bælma en hel vin og var ganske fin i formen. Full og opplagt satte jeg meg ned i sofaen mens jeg trøkte i meg en hel pizza og prøvde å henge med på Homeland. Jeg vet ikke om det var det faktum at jeg la meg ganske full som utløste det jævligste marerittet jeg noensinne har hatt, men i morges våknet jeg av at jeg hylgråt. Haha, herregud. Jeg var blodrød på øynene og tårene rant som aldri før. I marerittet hadde jeg klikka fullstendig på den ene venninna mi på en fest jeg arrangerte, fordi hun tok for stor plass i sofaen og dermed ikke tok hensyn til de andre (!?!?), og så hadde jeg funnet ut at hun var gravid med lille Nora og da knakk jeg helt sammen og ble spist opp av skyldfølelse og dårlig samvittighet. Altså, hva gir du meg?? Hahaha.

Hadde dere en fin kveld i går?
Camilla

04.02.2016 kl.11:56

Hahaha, for en drøm!!
KRISTINEAM

04.02.2016 kl.18:02

Camilla: HAHA, ja ikke sant!! Helt tullete
Christina Marie

04.02.2016 kl.20:14

Så godt å høre at du hadde en fin kveld! Er uten tvil enig i at slike kvelder er hundre ganger bedre enn en fest! OG FRISKIS ER SÅ GODT! Ååååh nå fikk jeg lyst på is! Hahah :-)

Ler meg ihjeel av marerittet ditt!! Hahaha, stakkars! For en følelse å våkne opp og hylgrine!
KRISTINEAM

04.02.2016 kl.23:42

Christina Marie: Friskis er LIVET! Og ja herreGUD, marerittet kommer jeg seriøst ikke over, haha. Noe så teit!!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©