Valentines day guide & gifts

  • 06.02.2016, 14:30

Valentines day nærmer seg med stormskritt og personlig elsker jeg denne dagen! Jeg synes det er så innmari fint at vi feirer kjærligheten litt ekstra en gang i året, for det er jo tross alt det aller fineste vi har i oss. Til min store fortvilelse får jeg ikke vært med kjæresten i år, men jeg tenkte uansett å komme med litt tips til hva dere kan gjøre på denne dagen, pluss at jeg har lagt ved en liten haug gaver og moro til inspirasjon for begge kjønn ;-)

Ha en spillkveld
Finn frem barnet i dere! Gå til innkjøp av et artig brettspill eller finn fram klassiske Monopol. Sett på deilig bakgrunnsmusikk, tenn stearinlys, fyll opp skåler med godis og glass med noe godt og sett i gang spillkvelden. Med alt av sosiale medier omkring oss er det så deilig og undervurdert å bare koble helt av med noe godt og gammeldags ;-)

Lag god middag sammen
Jeg og Jørgen er to små barn mentalt, så her om dagen hadde vi faktisk kokkekonkurranse. Vi hadde de samme hovedingrediensene og så var målet å overgå den andre på tilbehør, smak og presentasjon. Tips til å gjøre ellers kjedelige gjøremål litt morsommere ;-) Uansett: Gå til innkjøp av deilige ingredienser, sett på musikk og lag en velsmakende middag sammen. Kanskje dessert, også?

 

Lace Bra HERE, Bustier Set HERE, Lace Body HERE, Nightdress HERE, Robe HERE, Voluspa Candle HERE, Massage Oil HERE, Bodyglide HERE, Blindfold HERE

Dra på restaurant
Dersom dere ikke vil lage middagen hjemme, bestill bord på deres favorittrestaurant eller benytt anledningen til å teste ut en helt ny! Slår dere på stortromma kan dere jo få en kjempefin helaften kun på restaurant, ved å bestille forretter, hovedrett og en dessert på deling :-)

Lek og moro
Dra på Go Kart, spill et par runder bowling, dra på badeland eller ta en tur i skibakken. Kvalitetstid med moro involvert er alltid som balsam for forholdet.

Netflix and chill
Dersom dere ønsker en rolig kveld eller ikke er så gira på Valentines Day i utgangspunktet: Snurr film, spis dere mette på popkorn og kos litt innimellom slagene ;-) Det enkle er ofte det beste!


Trina Watch HERE, Bracelet HERE, Shaving Kit HERE, Penis Ring HERE, Beanie HERE, Belt HERE, Shirt HERE, Massage Oil HERE, Balla Powder HERE

Jeg håper dere plukket opp noen tips! Nå er jo innlegget hovedsakelig rettet mot par, men det er ingen som har sagt at man ikke kan feire med venner og/eller familie. Kjærligheten eksisterer overalt, hos og med alle :-) Gavetipsene over var for den som eventuelt måtte ønske det - personlig synes jeg et håndskrevet kort, en blomst eller noe annet lite og personlig er helt innertier. Det er jo ikke julaften, bare en symbolsk dag som markerer det vi trenger aller mest: Kjærligheten ♥

Hva skal du på Valentines Day?
Kaja Sagenes

06.02.2016 kl.19:09

Så fine tips!
KRISTINEAM

07.02.2016 kl.13:02

Kaja Sagenes: Så bra du likte dem :-D
Christina Marie

07.02.2016 kl.16:41

Mange gode tips! :-) I år har jeg utfordret kjæresten til å gjøre noe ut av dagen uten innspill fra meg - så jeg gleder meg til å se hva det blir til! Jeg forventer overhodet ikke noe stort, en koselig film og sjokolade hadde for eksempel vært perfekt. Det viktige er å være sammen med noen man er glad i denne dagen!
KRISTINEAM

07.02.2016 kl.16:56

Christina Marie: En koselig film og godis i ei skål er helt innertier, altså!! Høres helt perfekt ut :-D


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©