TV-SERIER: 5 tips

  • 27.02.2016, 15:53

Hei fine! Jeg kom akkurat inn døra etter en kort arbeidsdag og skal straks slenge spaghettien i gryta. Luksus på en lørdag, si ;-) Sola i Oslo skinner som bare rakkern, himmelen er blå og alle rundt meg er Happy med stor H. Dessverre er jeg ikke helt der selv, for i dag har kroppen rett og slett sagt litt stopp. Jeg har en eksamen jeg ikke har begynt på hengende over meg i tillegg til lange og travle arbeidsdager og selv om jeg aller helst skulle kost meg skikkelig i dag, kjenner jeg at det beste er å samle litt krefter. Jeg skjønner ikke helt hvorfor eller når det skjedde, men det skal liksom ikke så mye til før jeg blir ordentlig sliten for tiden. Jeg tror det skyldes alt jeg tar på meg og ønsker å prestere bra på. I går takket jeg ja til å bli blogger og Instagram-ansvarlig for Companys og det gleder jeg meg virkelig dødsmye til, men det blir jo også enda en jobb jeg kommer til å gi 100% i. Misforstå meg rett, for denne jobben kunne jeg ikke gledet meg mer til å være ansvarlig for (det er jo midt i blinken for noe av det jeg ønsker å jobbe med som ferdig utdannet). Jeg bare vet at å holde styr på et fulltidsstudie, en jobb, min egen blogg og enda en jobb vil merkes litt på både sinn og kropp ;-) Men alt jeg tar på meg og alt jeg går inn for, det vet jeg at jeg klarer. Det er dette som gjør meg lykkelig, gir meg motivasjon og får meg til å prestere gull. Det er dette jeg vil drive med og jeg vet at hardt arbeid lønner seg, så da er det bare å slenge beina på bordet de få gangene jeg kjenner at jeg trenger det. Som i dag. Det skal bli så deilig!

Herregud, som jeg BABLER. Måtte bare lufte tankene litt. I anledning en avslappende lørdag tenkte jeg å komme med et par tips til TV-serier, for den som er like obsessed av å ha noe å følge med på som meg. I dette innlegget tar jeg med fem favoritter som ikke er så hauset opp og mye omtalt fra før, så sjansen for at alle ikke har sett dem faktisk er tilstede ♥

How to get away with murder

I denne serien følger vi en gjeng ambisiøse advokatstudenter og den svært dyktige jusprofessoren deres, Annalise Keating, som også jobber som advokat. I bakgrunnen følger vi studentene når de hjelper Annalise med å vinne mordsaker i retten, men hovedplottet er langt mer spennende. Jeg og Jørgen så denne sammen og vi likte den veldig godt begge to. En serie fylt med spenning, kjærlighet, drama og det åpenbare: hvordan slippe unna med mord.

New Girl

Etter et brudd med kjæresten flytter Jess inn i en loftsleilighet hvor det allerede bor en sammenspleiset gjeng bestående av tre single menn. Jeg synes det er rart at New Girl er en serie jeg virkelig liker, for jeg går sjelden etter serier som har hovedfokus på kjærlighet, vennskap og moro. Men denne er virkelig morsom. Jess er rar, merkelig og et friskt pust fra alt annet - så kombinert med de tre mannfolka som alle har hver sin spesielle personlighet, blir det bare bra. Anbefales for litt lett, deilig underholdning!

The Carrie Diares

Haha, finner man noe mer girly, egentlig? Dette er I HVERT FALL langt unna det jeg vanligvis ser på, men herregud, den er så fengende, på ett vis. Hele serien er vel egentlig bare et eneste stort tilbakeblikk til ungdommen hennes (før hun ble voksen og spilte i Sex and The City, altså), så det er jo innmari koselig, spesielt for Carrie Bradshaw-elskere ;-) En skikkelig jenteserie fylt med kjærlighet, drama, festing, venner og jakten på å finne seg selv. The usual i en jente sitt liv, med andre ord ;-)

Jessica Jones

Jeg elsker omtrent alt av Marvel - Jessica Jones er intet unntak! Hun jobber som en veldig dyktig, men også tiltaksløs, privatetterforsker. Med beina slengt over bordkanten og whiskey-glasset i hånda tar hun på seg oppdrag som gjelder utroskap. Etter hvert møter vi Kilgrave, en mann Jessica tidligere hadde rømt fra - nå er han altså tilbake i livet hennes og alt blir egentlig snudd på hodet etter det. En virkelig spennende serie! 

The Blacklist

Elizabeth Keen lever et tilsynelatende normalt liv med mannen sin og er nyansatt i FBI. Hele livet hennes blir forandret idet Raymond Reddington entrer FBI's hovedkontor på hennes første arbeidsdag, overgir seg og forlanger å snakke med intet andre enn nettopp henne. Og forresten: Raymond Reddington er på FBI's "Top ten most wanted"-liste ;-) Han er virkelig sylskarp og en fantastisk skuespiller, i likhet med Elizabeth. The Blacklist er er fylt med action, spenning og kjærlighet og passer til den som liker nettopp det :-)

Og så lurte jeg på: Har dere noen serietips til meg? Jeg har sett MYE, men er alltid på utkikk etter noe nytt. 
Silje Orre Olsen

27.02.2016 kl.16:09

desverre er jeg ikke noen ekspert på serier, og har aldri sett en serie ferdig. har bare begynt med 3-4 episoder, og så går jeg lei eller glemmer meg av og venter 2-3 mnd slik at jeg glemmer alt jeg har sett. så jeg er ikke et typisk "serie-menneske", hahaha
Lilly

27.02.2016 kl.16:27

Takk for tips! Jeg tror vi har ganske lik smak :-) Det finns mange gode serier, men mine must sees er Breaking bad, Prison Break, Homeland, Dexter, Modern Family og Broen.
Hege Kristin

27.02.2016 kl.16:36

har ikke sett noen av de!

selv er jeg veldig glad i pretty little liars og the walking dead:)
Ellen

27.02.2016 kl.17:03

Jane the virgin!
eline

27.02.2016 kl.17:05

Anbefaler virkelig Scandal for deg! Lover at hvis du prøver 1. episode, så kommer du til å digge den. Og White Collar. Jeg har helt lik smak som deg, så tror du vil like de! :)
Camilla S

27.02.2016 kl.17:15

Så morsomt at du skal skrive blogg og drive instagrammen til Companys! Gratulerer så mye! Det er utrolig viktig med dager man bare kobler helt ut for å samle litt energi :D Ha en fin kveld!
Mathilde

27.02.2016 kl.17:36

Hvor kan man se how to get a away with murder? Virket veldig spennende!!
KRISTINEAM

28.02.2016 kl.15:22

Mathilde: Vi så det i hvert fall på Netflix! :-D Det er veldig spennende!
Emilie

27.02.2016 kl.17:36

Gratulerer med "ny" jobb! Høres midt i blinken ut, så er helt sikker på at du klarer det!

Jeg er selv obsessed av tv-serier og må alltid ha et eller annet å følge med på. Mine favoritter gjennom tidene tror jeg må være The 100, Jane The Virgin, Orphan Black, Reign og Sherlock :) Er også veldig enig i dine anbefalinger, har sett / følger med på alle utenom The Blacklist så den skal jeg prøve meg på senere!
KRISTINEAM

28.02.2016 kl.15:21

Emilie: Tusen takk Emilie! Ja, prøv deg på The Blacklist!! :-)
Christina Marie

01.03.2016 kl.01:19

Jeg liker bablingen din, jeg! :-)

Veldig gøy med serietips! Fikk utrolig lyst til å sjekke ut How to get away with murder, kanskje jeg skal få med kjæresten på den serien ;-)

Ellers ELSKER jeg The Blacklist, for en serie! Så originalt konsept (synes jeg, da). Jeg lever for serier (neida... eller kanskje litt), og jeg har sett SÅ mye. Har ufattelig mange serietips, først og fremst de "åpenbare" som Breaking Bad og Prison Break, jeg ELSKET de seriene! Suits og White Collar er også utrolig bra!! Orange is the new Black er en til favoritt, i likhet med Orphan Black. Sist men ikke minst; The Americans! Utrolig bra serie! Sistnevnte handler om to sovjetiske spioner som lever et tilsynelatende helt A4-liv i USA med to barn, og serien skal vel foregå på åttitallet eller noe, altså uten mobiltelefoner og internett. Den er skikkelig kul!!! Lov meg at du sjekker noen av disse ut da, hihi :-)
KRISTINEAM

02.03.2016 kl.12:05

Christina Marie: Den liker dere nok begge to! Jørgen og jeg så den i hvert fall sammen :-) Jeg har sett alle du nevner bortsett fra The Americans! Denne skal jeg definitivt sjekke ut :-D!! Tusen takk <3


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©