Holmenkollen-kaos

  • 06.02.2016, 19:32


God lørdagskveld! Jeg kom nettopp hjem fra atter en fin dag på jobb. Halve Oslos befolkning har vel vært på Holmenkollen i dag? Haha. Jeg trodde seriøst jeg skulle svime av når jeg gikk av T-banen i morges, for det var SÅ MANGE MENNESKER med boblebukser, norske flagg i trynet og klirrende bæreposer at jeg såvidt kom meg fram i mengden. Jeg har hørt rykter om at utsikten var helt grusom, men jeg håper alle hadde en super dag der likevel! Jeg skulle gjerne vært der selv :-)


Idet jeg satte meg ned med tørre rundtstykker og to bananer til lunsj innså jeg at i dag måtte vi ha en skikkelig god middag. Den snille mannen min har derfor vært på butikken og kjøpt alle ingredienser vi trenger til hjemmelagde burgere- og potetsticks. Sistnevnte har blitt min spesialitet, I promise. I dag tenkte jeg å knipse bilder underveis slik at jeg kan legge ut oppskrift til dere senere!

Magen rumler, så vi ses i morgen :-) Kos dere i kveld, enten på byen eller i sofaen ;-)
Hanna

06.02.2016 kl.22:10

Hei Kristine. er ikke så flink til å kommentere her inne men føler jeg virkelig ville legge igjen en kommentar her <3 leste bloggen din lenge før du sluttet og ble såå glad da du begynte nå igjen. synes skrivingen din og bloggen din har utviklet seg såå mye og jeg elsker virkelig bloggen din. du har så utrolig mye bra å komme med og jeg liker at du er så jordnær og tar deg selv så lite høytidlig. blir så lei av å se alle de andre plettfrie bloggerne med sine hvite, lyse og perfekte bilder, som gjør alt for å unngå betente temaer og ikke tørr/klarer å vise personligheten sin gjennom tekst, men det føler jeg virkelig du får til <3

stå på videre, jeg tror og synes du fortjener å komme mer opp og frem! håper du får en fiin kveld, fine deg <3
KRISTINEAM

07.02.2016 kl.13:03

Hanna: Åh, TUSEN takk, Hanna! Du skal vite at jeg setter enormt pris på kommentarene som kommer inn - så det er veldig hyggelig når du først tar deg tid ;-) Er så innmari koselig med gamle følgere som har kommet tilbake. Ikke nøl dersom du har noe på hjertet, ønsker å se mer av noe her inne eller savner noe! :-) Stor klem <3
Christina Marie

07.02.2016 kl.16:45

Håper du hadde en super kveld, og at middagen smakte fantastisk :-) Gleder meg til oppskrift på potetsticksa!

Min kveld ble tilbrakt i sofaen med min kjære, og med The Dark Knight på skjermen! Tenk at jeg ikke har sett Batman-filmene før nå..... Herregud, nå innser jeg hva jeg har gått glipp av, haha.
KRISTINEAM

07.02.2016 kl.16:52

Christina Marie: FØRSTE GANG DU SÅ BATMAN? Herregud, alt du har gått glipp av!! Jeg er veldig sikker på at dark knight falt i smak, though ;-)
Stine

08.02.2016 kl.19:08

Trodde helt siden du fortalte at du jobbet i Companys at det var en sånn typisk "shabby" butikk som f. eks b-young, men nå fikk jeg åpenbaring! Haha, det høres jo helt sykt ut, men jaa, kul jobb :-) Dit må jeg innom dag!
KRISTINEAM

08.02.2016 kl.19:27

Stine: Hahaha. Bra du ble positivt overrasket, da! Companys er virkelig en kjempefin butikk og vi fører MANGE bra merker, så anbefaler at du tar turen innom :-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©