Oppskrift: hjemmelagde potetsticks

  • 09.02.2016, 14:00

Jeg har jo skrytt så innmari av mine hjemmelagde potetsticks, så i dag får dere oppskrift! 

Her har vi brukt både søtpotet og potet, så kan man jo velge hva man liker best selv og lage ut i fra det. Vi brukte én gigantisk potet og en søtpotet og resultatet ble et alt for fullt stekebrett (love them carbs) ;-) Egentlig skal potetene akkurat dekke stekebrettet, slik at de blir ordentlig sprø. Remember that!

Skrell potetene og skjær sticks. Tørk dem i tørkepapir slik at de ikke er fuktige før du legger dem i brødposer. I posen heller du olje, oregano, salt og pepper (og gjerne litt maisenna dersom du lager søtpotet-sticks) før du blåser posen opp. Rist potetene rundt om i posen til alt av krydder og olje er jevnt fordelt. I teorien kan du krydre og olje når potetene ligger på stekebrettet, men dersom du blander alt på forhånd er du sikker på at alle potene får sin dose nammis på ;-)

Stek på 225 grader i cirka 40 minutter (steketiden varierer ut i fra hvor mange poteter du har på brettet, hvilken ovn du har o.l. - så følg med underveis!)


Easy as that! Server med en ordentlig fet burger ;-)




Tina

09.02.2016 kl.14:11

Så veldig godt ut!:)
KRISTINEAM

10.02.2016 kl.22:39

Tina: Så godt å høre! Test det ut ;)

09.02.2016 kl.14:23

Du har en veldig inspirerende blogg
KRISTINEAM

10.02.2016 kl.22:39

Anonym: Åh tusen takk for det! :-D
Love

09.02.2016 kl.16:45

Det ser utrolig godt ut! Ble nesten litt sulten til tross for at jeg akkurat har spist.
KRISTINEAM

10.02.2016 kl.22:39

Love: Haha, BRA!!
Christina Marie

10.02.2016 kl.19:29

ÅH!! Naaam! Dette skal jeg uten tvil prøve ut :-)






hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©