Interiør på budsjett #1

  • 14.02.2016, 19:59

Det er fullt mulig å innrede pent på budsjett, for i dag er det jo så mange butikker som tilbyr alt man trenger. Som studenter har vi omtrent alt på budsjett i leiligheten vår og når vi én dag kjøper vår egen kommer jeg til å kjøpe litt mer eksklusivt over tid. Da er jo planen å bosette seg for real, så da vil nok interiørshoppingen strekke seg over mange år :-) 

1-seter seksjon HER, metallhylle HER, putetrekk med paljetter HER, stuebord HER, lampe HER, oliventre HER, telysestake HER, lammeskinnspute HER, stearinlys HER, duftlys HER, speil HER, plakat HER, stripete matte HER, kubbelys HER.

Når jeg handler interiør drar jeg på IKEA, Kremmerhuset og Lagerhaus. Sistnevnte hadde jeg aldri hørt om før jeg snublet over den for et par måneder siden, og la meg bare si: Jeg er frelst. Når jeg handler på budsjett liker jeg jo uansett at det ser nogen lunde luksuriøst ut, så jeg ble mildt sagt happy når Lagerhaus kunne tilby meg gullbelagte te- og stearinlys. Jeg hadde jo lett så lenge! Butikken har alt av pent dilldall - minner egentlig bare om en større, billigere og mer moderne utgave av Kremmerhuset ;-) Tips tips!

Her er et knippe bilder av leiligheten vår! Alle møbler pluss noe pynt er fra IKEA, mens alt annet hovedsakelig er kjøpt på Lagerhaus og Kremmerhuset. Paljettputen fikk jeg av Sara til bursdagen min, den er også fra Kremmerhuset og i følge henne veldig harry, men jeg hadde siklet på den i evigheter ;-) So fancy!

Håper det var noe inspirasjon å hente!

Kiss
Mina

14.02.2016 kl.21:20

Du ligner sykt mye på Ashley Moore ❤❤ Elsker at du oppdaterer bloggen ofte!!❤
KRISTINEAM

15.02.2016 kl.11:09

Mina: Haha, det tar jeg som et kompliment! Tusen takk :-) <3
Christina Marie

14.02.2016 kl.22:14

Dette innlegget ELSKET jeg! Ble så inspirert :-) Ser at vi har veldig lik smak, så interiørtips er kjempegøy! Ser ut til at jeg må gå til anskaffelse av en paljettpute, enten i svart eller sølv, det er så kult!
KRISTINEAM

15.02.2016 kl.11:07

Christina Marie: Åh, så bra!! Paljettputer er LIVET!!
Celine

15.02.2016 kl.23:52

Så koselig dere har det :D
KRISTINEAM

16.02.2016 kl.11:36

Celine: Tusen takk for det, Celine! :-D


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©