Å drømme er overveldende

  • 12.02.2016, 00:50

Alle har en drøm. Vi har et ønske. Noe vi jobber for. Brenner for. Men noen ganger, ofte, er det overveldende. Det er slitsomt å klatre seg opp og fram, men enda mer utmattende er det å tenke. Å tenke på hvor man vil være i livet, hva man må gjøre for å komme seg dit, hvilke valg man må ta. Å hele tiden tenke på at man må, eller burde, være god nok. Best, kanskje.

Og jeg tror det er derfor jeg ofte blir sliten. Ikke fordi jeg jobber for toppkarakterer, selger klær på Companys eller legger utallige timer ned i bloggen. Det er fordi jeg tenker så jævlig. På toppkarakterer, å være god i jobben min, å komme noen vei med bloggen. Jeg tenker at jeg må utrette noe, bidra med noe, bli noe. For jeg har ikke lenger kontroll over min egen hjerne. Det er den som gjør all jobben, mens kroppen bare følger etter og løfter tunge tak. På autopilot.

For du vet jo hvordan det føles, ikke sant? Å hige etter noe. Å drømme. Å ønske noe, så innmari sterkt. Og så er det så fjernt, for det er så mange som higer etter, drømmer om og ønsker akkurat det samme. Jeg vil bare ta kontroll over min egen hjerne, si at det går greit, at den ikke trenger å tenke så jævlig, men jeg får det ikke til. Og det er det som er så utmattende. Ikke det fysiske, men det psykiske. Å alltid please alt og alle.

Bare litt tankespinn fra en som ikke får sove.

mathilde

12.02.2016 kl.20:28

Hvordan fikk du jobben på Companys? :) Sliter veldig med å få en jobb i Oslo selv..
KRISTINEAM

15.02.2016 kl.11:14

mathilde: Du, det gikk litt via-via med kontakter, og så spilte det nok en stor rolle at jeg hadde jobbet et år i en klesbutikk med mange av de samme merkene o.l. Men jeg anbefaler deg å skrive en ordentlig god søknad og CV og stikke innom de aktuelle butikkene. Når du ankommer butikken spør du etter sjefen og slår av en liten prat i samme slengen ;-) Det beste er å gjøre det personlig! Masse lykke til :-D
Christina Marie

13.02.2016 kl.00:15

Wow, dette... Skjønner så godt hvordan du har det! Tankespinn er veldig slitsomt. Håper du fikk sove til slutt, fine deg!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©