1 plagg, 3 antrekk: wide pants

  • 12.02.2016, 20:45

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4.HER

Ingrid ønsket å se slengbukser i neste ukens "1 plagg, 3 antrekk", so here it goes! ;-) I antrekkene valgte jeg å gå for den vide varianten, i og med at det er denne jeg foretrekker selv. Men man kan jo kombinere slengbuksa med akkurat det samme. Såkalte wide pants funker til ALT og er et soleklart must have i klesskapet for min del. Dersom jeg står fast på klesfronten slenger jeg bare på meg disse, sneakers og en t-shirt, og så er jeg good to go.

How to style it?



Dette er min favoritt! Løse bukser kombinert med en kort og vid turtleneck, en oversized kåpe og sneakers er avslappet, komfortabelt og stilig. For mange kan det kanskje bli litt formløst, så da kan man jo eventuelt bytte ut den vide genseren med en stram turtleneck isteden - og selvsagt ha buksa utenpå genseren ;-) Et antrekk jeg bruker på alt fra skole til jobb og shopping, alltid safe.




Wide pants egner seg godt til fest og moro! For et litt mer feminint uttrykk kan man gjerne kombinere med en stram magetopp. Det som er så deilig med disse buksene er jo det (ofte) høye livet, så da er det helt safe å kjøre på med noe tettsittende uten at man blir alt for naken ;-) For et enda mer pyntet uttrykk kan man slenge på seg et par sandaler og en fuskepels.



Enda et bankers hverdagsantrekk! En skjorte eller bluse funker godt til vide bukser, og her bestemmer man helt selv om man vil ha skjortekanten i eller utenpå buksa. Med løse bluser anbefaler jeg å putte kanten i linningen, mens med skjorter i oxford stoff kan det oftest være greit å ha den utenpå, da det tykke stoffet lett kan balle seg opp. En kort og kul skinnjakke og sneakers - off to work!

Done and done

Håper innlegget falt i smak! Som sagt; løse bukser er en redningen til en dårlig dag på klesfronten og funker alltid. Det finnes mange varianter og i ulike stoffer og fasonger: Personlig liker jeg dem tunge og glatte i stoffet, slik at de lettere kan kombineres til både pent og hverdags. Og husk: Dersom du har et plagg du ønsker å se i disse innleggene, noter det i kommentarfeltet ;-)




byAnne

12.02.2016 kl.21:00

Takk for tips :) Er generelt litt skeptisk til slengbukser, men elsket de helt til venstre. Dumt at de koster litt for mye for studentbudsjettet mitt :P Fant noen veldig fine hvite på nelly på salg i hvit i blonder :) Ha en fin kveld :)
KRISTINEAM

15.02.2016 kl.11:12

byAnne: Maasse rimelig på f.eks. Nelly ja!! Den som leter finner :-D
Charlotte

12.02.2016 kl.22:00

Disse innleggene elsker jeg! Kjempe bra!! Klemmer
KRISTINEAM

15.02.2016 kl.11:11

Charlotte: Så godt å høre! Klem!!
Marie Svensson

12.02.2016 kl.22:13

Jeg elsker virkelig første stilen. Det er så typisk meg, og nesten alltid slik jeg styler mine slengbukser! En oversized genser og slengbukser, det er jo som å gå i pysjamas :-) Ha en fortsatt fin fredagskveld!
KRISTINEAM

15.02.2016 kl.11:11

Marie Svensson: Åh ja, ikke sant! Håper du hadde en fin fredagskveld du, også!! :-)
Christina Marie

13.02.2016 kl.00:19

Elsket alle tre antrekkene!!






hits




Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©