Inspirasjonsboost fra mammas hjem

  • 10.02.2016, 17:34

Hei dere! Nå sitter jeg med en utålmodig lillebror ved min side, for vi skal game oss svette på Sim City. Har dere prøvd det? I'm addicted! I tillegg har jeg spist meg stappmett på fiskeboller, som jeg til mammas store overraskelse ønsket meg til middag i dag ;-) Er så lenge siden sist jeg spiste det! Ah, it's good to be home.

Mamma har så innmari god smak i både klær og interiør - det er nok av henne jeg har arvet de fleste interessene mine. Jeg knipset et par bilder av den fine stilen her hjemme, kanskje det er til inspirasjon for noen? Det er det i hvert fall for meg!

Ønsker dere alle en kjempefin onsdag videre! Jeg for min del skal slappe helt av med familien - til og med bli med lillebror på svømmetrening i kveld. Han er jo så flink! Det blir moro å se :-)

Kiss
Snippen

10.02.2016 kl.17:44

Så masse kult :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)
Christina Marie

10.02.2016 kl.19:35

*HJERTER I ØYNENE*!!! Dette var en skikkelig inspirasjonsboost! Elsket elsket elsket sofaen, stolen, putene og bare hvordan alt av interiør og pynt passer sammen og skaper et helhetlig og fantastisk uttrykk!! Oh wooow, disse bildene skal lagres! Haha :-)
KRISTINEAM

10.02.2016 kl.22:34

Christina Marie: Åh, tuusen takk Christina! Eller.. Jeg skal jo ikke ta noe cred, så kan jo si det på mamma sine vegne ;-) Er HELT enig med deg!!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©