This years valentine's gift

  • 14.02.2016, 10:17

God morgen! Jeg er det første dovendyret som våknet til live i dag, så nå fikk jeg omsider tid til å blogge litt hveragsprat igjen ;-) Jeg er jo i Trondheim med jentegjengen og vi har hatt det så innmari fint. Det er rart med det.. Hvor lenge vi har kjent hverandre og at vi på tross av nye vennskap og nye bosted har det aller, aller best når vi finner sammen igjen. Slike vennskap er gull! Timeplanen har gått i ett kjør, men den har heldigvis bare vært fylt med kos - og i dag er det plutselig tid for hjemreise og selv om det blir skikkelig vemodig å forlate jentene, gleder jeg meg til å se samboeren igjen :-)

14th february

Årets Valentines-gave fra meg er definisjonen på kliss, men jeg er jo litt sånn og dessuten tenker jeg at hvis det finnes én dag i året hvor slikt er innafor, så er det i dag ;-) "Open When"-kort og hans favorittparfyme var det han måtte lete seg fram til ved hjelp av et skattekart, haha. Evig barnslig og veldig glad for det!


En personlig og tidkrevende gave som passer perfekt til dagen i dag :-) Kanskje et tips til neste år, for noen?

Nå skal jeg rekke både frokost, kafé-date, en bryllupsmesse med Fride og en etterlengtet middag på Mr. Chong (verdens beste restaurant og buffet!) før jeg tar flyet hjem, så det er bare å sette i gang ;-) Haha, liker at tre av fire gjøremål i dag innebærer mat.....

Hva har du gitt eller fått til/fra din utkårede i dag?
Christina Marie

14.02.2016 kl.22:10

Ååå herregud så romantisk og søtt!! Det ble han superglad for antar jeg :-)

Jeg ble overrasket med at vi skulle ut å spise på hans regning, og det var såå koselig! Maten var helt nyyydelig og selskapet gjorde det perfekt :-)
KRISTINEAM

15.02.2016 kl.11:08

Christina Marie: Han ble veldig, veldig glad! :-D Åh, så hyggelig av kjæresten din da - høres ut som en helt perfekt Valentines! Selv kom jeg hjem på nattinga og idet jeg kom inn døra møtte jeg en stoor rosebukett, et håndskrevet kort, drops og en ivrig samboer - alt som får hjertet mitt til å smelte ;-)
Christina Marie

15.02.2016 kl.11:56

Ååh herregud så skjønt! :-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©