Bildedryss: bryllupsmesse

  • 16.02.2016, 14:50

Jeg nevnte jo såvidt at jeg og Fride var på bryllupsmesse forrige søndag, og i dag vil jeg gjerne vise dere litt bilder. Det er ingen oss som skal gifte oss, altså - men Magnus, kjæresten til Fride, skulle fotografere på messen og sånn ble det til at vi endte opp ganske gifteklare vi også ;-) Neida, men herlighet, dere skjønner vel hva jeg mener når dere ser på bildene under? Det er jo helt umulig å ikke bli litt ør i hodet når man vandrer rundt i ett hvitt paradis omringet av vakre modeller iført nydelige bryllupskjoler. La oss bare si at jeg gleder meg til det blir min tur om et lite tiår!

Alle bilder i innlegget er tatt av Magnus Furset/CGBryllupsshowÈn ting skal uansett sies: Jeg skulle VIRKELIG ønske jeg tok på meg en "forlovelsesring" i forkant av messen, for alle var jo gifteklare. Jeg trodde jo kanskje at noen ville komme kun for inspirasjon og kosen sin skyld, men der tok jeg feil ;-) Jeg og Fride gikk rundt som to malplasserte naut og lette etter champagne, vi.

Kristine: Åh, for et fint magasin! Kan jeg ta med meg ett eller?
Fruen i standen med bryllupsmagasin: Kan jeg være så frekk å spørre om du egentlig skal gifte deg?
Kristine: ...

Fride: Woah, der var det fint!
Fruen i standen med bryllupslokaler: Ja, har du funnet lokale enda, da?
Fride: ...
Jeg fikk med meg et annet magasin, da. Og det var helt nydelig! Alt fra generelle tips til både brud og brudgom, bryllupstaler, utdrikningslag og andre ting jeg ikke engang visste at eksisterte. Dette ligger pent plassert i bladbunken her hjemme og jeg skal ta vare på det HELT til jeg gifter meg selv, haha. Aldri sett så mye inspirasjon og moro før! Tenk å være journalist i et magasin som det.. Det kunne jeg faktisk virkelig tenkt meg, etter å ha bladd i det!

Noen som har vært på bryllupsmesse før?
byAnne

16.02.2016 kl.15:26

Har vært på bryllupsmessen på House of Oslo to ganger. første gangen var før kusinen min skulle gifte seg, og kakene var så gode at jeg og kjæresten stakk innom på veien til Aker brygge i fjor for å spise kake og jeg rappet med meg noen blader. Synes absolutt det er koselig å dra på sånt uten at man skal gifte seg også, så synes hun var litt frekk da du ville ha bladet.. Ha en fin dag videre :)
KRISTINEAM

17.02.2016 kl.00:09

byAnne: Åh, så koselig! Haha, ja, det var nok god snacks å spise på der ;-) Og jeg også synes det må være helt innafor å dra på slikt uten at man har planer å gifte seg med én gang.. Jeg fikk jo heldigvis med meg et bryllupsmagasin som så enda bedre ut ;-)
Christina Marie

16.02.2016 kl.21:59

Så spennende!! Man blir jo helt gifteklar av sånt ser jeg for meg, hahaha. Aldri vært på bryllupsmesse selv, men det virker gøy! :-)
KRISTINEAM

17.02.2016 kl.00:03

Christina Marie: Ja seriøst, ble HELT klar der jeg gikk... Kom heldigvis ut av "tåka" ganske fort ;-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©