Jeg er den nye ambassadøren for..

  • 17.02.2016, 17:00

Sponsored product & adlinksPro Whitening! ♥ Foretaket holder til i Bergen og startet i 2015, men tok raskt Norge med storm - nå har de nettopp lansert et splitter nytt design som er både stilrent og profesjonelt, og disse ville jeg altså være med på å fronte.

Jeg er ikke så opptatt av å se smashing ut hele tiden. Jeg går ofte på skolen uten maskara, på butikken i pysjen og gjør ærender med en dott på hodet. Og i motsetning til andre bloggere føler jeg meg ofte som en eneste stor slask, fordi jeg ikke bruker titalls hårprodukter, har vippeextentions og påstøpte akrylnegler. Men én ting er og har alltid vært viktig for meg: Et hvitt smil. Tenner er ikke noe man umiddelbart forbinder med skjønnhet, men det har virkelig mye å si og jeg vet at selvtillitten kan forbedres ytterligere dersom man føler seg komfortabel med fargen på dem. Vi smiler jo tross alt døgnet rundt!Jeg drikker ikke kaffe, men både snuser og elsker eplejuice og Redbull. Vi ser jo speilbildet vårt hver eneste dag og det kan være vanskelig å spotte at tennene har blitt gulere, men jeg har i hvert fall lagt merke til det på meg selv de siste månedene. Det høres kanskje overfladisk ut, men så er det jo bare sannheten: Det føles ti ganger bedre å smile når man ikke tenker på misfargede tenner. Jeg prøvd et par strips fra Pro Whitening tidligere og merket allerede da forskjell, så nå har jeg satt i gang en behandling på 2 uker og gleder meg masse til resultatet!Leserne mine kjenner meg godt og vet at jeg aldri ville frontet noe jeg ikke kunne gått god for. Tannblekingen jeg nå er stolt ambassadør for tilbyr 100% fornøydgaranti, er peroxidfri, naturlig og helt smertefritt. Selv sitter jeg bare på dataen mens jeg lar stripsene virke i sine 30 minutter ;-) Jeg kommer selvsagt til å gi dere før- og etterbilder etter endt 2 ukers behandling!

Dersom du lurer på noe kan du spørre i kommentarfeltet og hvis du vil bestille en pakke til deg selv kan du gjøre det HER.  

Kisses
17.02.2016 kl.18:39

gleder meg til og se før og etterbilder! :D
Helena

17.02.2016 kl.19:29

Dette hørtes bra ut! Jeg så litt nøyere på mine egne tenner i speilet her om dagen og jeg visste ikke at de var så gule! Tror faktisk at jeg kunne hatt godt av litt tannbleking.. Som du sier så kan det faktisk gjøre underverker for utseendet, fordi jeg ville i hvertfall følt meg mer komfortabel med å smile når jeg er nærme folk. Og jeg smiler hele tiden, så ja.. Dette er rett og slett noe jeg må vurdere!
Mai Sunsri

17.02.2016 kl.20:16

Et fint smil.. grunnen til hvorfor jeg tok regulering, hehe! Gleder meg til å få dem av sånn at jeg kan få prøvd noen av sånne tannblekning :-D
KRISTINEAM

17.02.2016 kl.21:03

Mai Sunsri: Åh, da kan du nok ikke vente med resultatet! Det blir helt sikkert knall :-D
Lilly

17.02.2016 kl.20:24

Har alltid hatt lyst til å prøve tannbleking! Kanskje jeg burde teste ut den der? :-) Jeg har forresten et par spørsmål: når liker du å jobbe best med skole? Hvordan ser hverdagen din ut? Og når våkner du? Jeg er veldig fan av å sove ganske lenge og jobbe med skole utover ettermiddag/kveld, mens kjæresten min er helt motsatt. Studerer kjæresten din? Hvordan gjør dere det? Haha, oi, her ble det mange rare spørsmål gitt!
Amalie

17.02.2016 kl.20:30

Hei Kristine!

Dette passer ikke inn under dette innlegget i det hele tatt, men skriver det her likevel. Jeg har tenkt på at jeg skal kommentere helt siden du begynte å blogge igjen, men har liksom ikke helt fått gjort det, før nå. Jeg ble såå glad når jeg så at du hadde begynt igjen, bloggen din var min favoritt før du sluttet! Jeg har liksom en sånn rekkefølge jeg leser blogger i, og selvom du ikke hadde blogget på flere år gikk jeg nesten automatisk inn på bloggen din i laang tid haha. Måtte bare si det, og burde vel strengt tatt bli litt flinkere til å kommentere også, hehe.

Mange klemmer :*
Q. Vyvy

17.02.2016 kl.20:32

Åh gratulerer!! :-) det skal jeg sjekke ut!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©