Q&A pt. 2: about me

  • 23.02.2016, 20:10

Betyr navnet ditt noe spesielt? Du, det tror jeg ikke! Jeg har egentlig aldri spurt foreldrene mine, men regner kanskje med at jeg heter Kristine fordi faren min heter Kristian - og så vet jeg at mamma ville jeg skulle hete Amalie i tillegg, så kanskje kombinasjonen stammer derfra ;-) 

Er du fornøyd med livet? Åh, ja! Jeg har så mange fine mennesker i livet mitt som bare alltid er der og den trygghetsfølelsen er helt unik. Som ungdom hadde jeg det aldri helt fint og jeg tror at livserfaringer har vært med på å bygge og forme meg som person i senere tid. Det er skummelt å tenke sånn, men jeg føler meg nesten uovervinnelig sterk mentalt og har en virkelig sterk tro på at ingen eller noe kan knekke meg igjen. Jeg tror det kan hjelpe å ha en tankegang som min dersom man har det tøft, for det får en til å se litt lysere på livet. Alt blir mer betydningsfullt! Jeg har verdens snilleste samboer og kjæreste, venner jeg vet vil vare livet ut, en jobb og en inntekt, samt et studie jeg mestrer og liker. Det er deilig å føle at livet er på stell.Hva er favorittgodteriet ditt? Hockeypulver, tyrkisk pepper, friskis, helt sinnsykt surt eller salt smågodt og potetgull med dip. Sistnevnte er det det går mest i, egentlig. Jeg elsker potetgull! Fun fact: i motsetning til omtrent alle er jeg sjukt lite fan av både bakst og sjokolade. Nystekte sjokoladeboller er godt, men ellers tror jeg aldri jeg frivillig har kjøpt hverken sjokolade eller kanelsnurrer, liksom. Det er jeg glad for, for jeg har nok som det er med å overspise alt annet ;-)

Hvordan og hvorfor begynte du med snus? Som hos de fleste startet det med én snus her og der på fest, før det tilslutt eskalerte og ble avhengighetsskapende. Jeg tror jeg snakker for de fleste brukere av snus når jeg sier; ikke la det gå så langt! Jeg hadde aldri lyst til å snuse fast, men overgangen skjedde plutselig og var veldig ukontrollert. Èn dag har jeg selvsagt tenkt til å slutte, men etter mange forsøk har jeg innsett at det ikke funker med mindre man går helhjertet og 100 prosent inn for det. Per dags dato er jeg ikke helt der.

Hvordan har du det? Tusen takk som spør! Jeg har det utrolig fint, rett og slett. Altså, jeg lever ikke på en regnbue hvor utsikten er rosenrød og sånn ønsker jeg heller ikke å fremstille det, men jeg har det vel bare bra, I guess. Jeg føler meg heldig, verdsatt og takknemlig for alt jeg har.Har du noen måter du organiserer i klesskap, smykker og div, på badet og kjøkkenet? :) holder selv på å lage meg et fint system med bokser og slikt! Gjerne vis fram bilder om du har :D Haha, du skulle virkelig tatt et dypdykk inn i garderoben min. K-A-O-S. Jeg har veldig få smykker, så disse oppbevares bare i en egen toalettmappe. Og så har vi en stor, felles skyvedørsgarderobe i gangen/stua, men som sagt; ikke noe spesielt system der ;-) Skulle gjerne likt å hjelpe deg, though! Jeg håper jo at når vi en dag flytter får vi større plass til å lage noen finere løsninger :-)

Hvor vil du bo når du blir eldre? Da vil jeg flytte tilbake til Molde! Det er hjembyen min og den koseligste lille plassen jeg vet om. Å la mine (forhåpentligvis) fremtidige barn vokse opp der hadde vært fint, men alt kommer jo an på arbeidssituasjon og så videre. Umulig å planlegge, men jeg skal i hvert fall bosette meg der èn dag!

Hvilket plagg/ting har du lyst å investere i? Jeg sikler veldig på weekend-bagen til Louis Vuitton. Jeg har ingen bag som funker til håndbagasje og det er jo som regel det jeg reiser med. I tillegg går jeg mest med LV-veskene mine og da hadde det vært fint med en matchende bag, som jeg ser på som en ordentlig god investering jeg hadde hatt livet ut. Det er lov å drømme litt!Hvordan er det å bo i Oslo? Hva liker du best med Oslo, og hva er det du ikke liker så godt? Det er innmari fint å bo her! Før jeg flyttet hit så jeg på Oslo som en stor og upersonlig by, men det er det absolutt ikke. Jeg liker at man kan være "anonym" og at man alltid har det man trenger tilgjengelig. I tillegg bugner det av liv og muligheter her! Det jeg virkelig misliker er at jeg ikke har hele jentegjengen min i nærheten ;-)

Hva betyr de ulike tatoveringene dine? I "knekken" på armen min har jeg tatovert stjernetegnet til mor, far og meg selv. Romertallene på skulderen min er datoen jeg flyttet fra Trondheim til Molde. På underarmen har jeg en pil jeg har tegnet selv, som kort sagt betyr: Du må dras ned for å kunne skytes frem. Til slutt har jeg en Batman-logo på foten, og den har jeg bare fordi jeg digger Batman, haha. Alle er tatt i skrivende rekkefølge!

Kan du vise veskesamlingen din? Jepp, det kan jeg godt gjøre, hvis det er av interesse :-) Nå har ikke jeg sjukt mange vesker, altså - men de jeg har er jeg veldig glad i. Dette kan jeg ta i ett eget innlegg, så takk for tips!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!
Marita

23.02.2016 kl.20:24

Haha, jeg er heller ikke megaglad i verken bakverk eller sjokolade, noe som er sykt irriterende fordi moren min ELSKER det, og tror derfor jeg også gjør det. Påskeegget mitt er derfor alltid fylt av hennes favoritter haha.. :( Gi meg smågodt så er jeg fornøyd :-)
KRISTINEAM

23.02.2016 kl.21:43

Marita: Hahaha, det er så typisk!! Jeg kjenner til den, altså ;-)
Hege Kristin

23.02.2016 kl.22:41

bra svart! :)
KRISTINEAM

23.02.2016 kl.23:32

Hege Kristin: Tusen takk for det!:)
Christina Marie

23.02.2016 kl.23:01

Dette var skikkelig gøy lesing! :-) Veldig spennende å bli bedre kjent med deg!
KRISTINEAM

23.02.2016 kl.23:32

Christina Marie: Så bra du likte det!! :-)
Celine

24.02.2016 kl.00:39

Morsomt å lese :D
KRISTINEAM

24.02.2016 kl.01:07

Celine: Så bra du synes det! :-D Taakk!
M

24.02.2016 kl.03:40

Hahah vi er heeelt like på det med godteriet! Jeg elsker lakris! Spesielt de der salte hodeskallene i smågodthylla. Og ikke minst potetgull med dip! Helst holdaydippen, da. Nammmm!

Husker da det var bollesøndag, følte jeg måtte tvinge i meg to boller bare for å være hyggelig i selskapet. Ellers er jeg liiite glad i det. Hahah!
KRISTINEAM

24.02.2016 kl.10:07

M: HAHA seriøst, vi er HELT like!! Jeg også eeelsker de salte hodeskallene og klarer faktisk ikke annen dip en Holiday.


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©