Irriterende og innpåslitne telefonselgere

  • 24.02.2016, 09:58

Hei og god morgen! Jeg er i ferd med å vie et helt blogginnlegg til noe helt teit nå, men dere vet når noe har irritert dere x antall ganger før det plutselig smeller? Well, this is me! Litt syting og klaging på morgenkvisten ♥

For seriøst, jeg må bare spørre: Dere vet de irriterende telefonselgerne som ringer non-stop og prakker på deg ting du ikke vil ha? Funker det? For personlig synes jeg markedsføringsstrategien deres er helt på trynet og jeg bare skjønner ikke hvordan denne innpåslitne og masete måten å selge noe på kan fungere. I går ble jeg IGJEN oppringt av Telenor og jeg kan sverge på at de har meg på hurtigtast, for seriøst, jeg får ikke fred. I går ble jeg så sur og oppgitt at samtalen mellom meg og den stakkars telefonselgeren ble langt i fra like hyggelig som han sikkert først antok at den ville bli. Den gikk nemlig litt sånn:

Kristine: Hei, Kristine Angvik.
Telenor-mannen: Hei, er dette Kristine Amalie Angvik?
Kristine: ... Altså, ja. Det er Kristine Angvik.
Telenor-mannen: Hei Kristine! Dette er fra Telenor. Jeg bare lurer på hvilket mobilselsk..
Kristine: Heihei. Du, jeg blir, uten å overdrive, ringt opp av dere hele tiden. Og jeg har Chess.
Telenor-mannen: Åja, er det lenge siden du ble ringt opp sist eller?
Kristine: Det kan ikke være lenge siden, nei. Som sagt, hele tiden.
Telenor-mannen: Hehe, alltid like kleint når det skjer. Det skyldes to grunner: Amatørene som ikke klarer å krysse ut de som har blitt ringt og i tillegg får vi alltid nye tilbud å komme med. Jeg har altså en enda bedre deal til deg enn sist du ble ringt.
Kristine: Hehe, okei. Men jeg har Chess, og jeg er veldig fornøyd altså. Og for å være helt ærlig; jeg gidder ikke bytte til Telenor fordi dere maser så sjukt mye. Jeg blir skikkelig lei og sliten av det.
Telenor-mannen: Hehe. Så du har fått et bedre tilbud fra oss men vil ikke bytte fordi du er sta?
Kristine: Ja.
Telenor-mannen: Kanskje det er på tide å bytte til Telenor da?
Kristine: ....


Møtte den innpåslitne telefonselgeren in real life, også.

Jeg mener, hva gir du meg?! Jeg mener det faktisk når jeg sier det: Jeg har ALDRI vurdert Telenor, nettopp fordi de ringer meg oftere enn alle andre på kontaktlista mi tilsammen. Unnskyld på forhånd hvis noen av dere jobber som telefonselgere altså - den stakkars Telenor-mannen har jo blitt lært opp til å være så innpåsliten en plass, så det er ikke direkte han jeg skylder på ;-) 

Bare jeg som blir helt gæren, eller?
Anne

24.02.2016 kl.10:15

Haha kjenner meg igjen der :P heldigvis blir jeg sjelden ringt opp av tlf-selgere. I fjor derimot var jeg så "heldig" å bli ringt hver dag i to uker av SSB fordi jeg var trukket ut i en undersøkelse. Jeg lå hjemme med kyssesyken og klarte ikke å snakke i det hele tatt så pappa ba dem ringe om noen uker når jeg kanskje var bedre..
KRISTINEAM

24.02.2016 kl.14:09

Anne: HVER dag i TO uker?! Herregud, da hadde jeg gått på veggen. Sånt skulle seriøst ikke vært lov!!

24.02.2016 kl.12:00

HAHAH!! Herregud. Jeg har telenor og blir aldri ringt av de.. Blir ringt av sånn markedsundersøkelse ganske ofte da, men blokker nummeret!
KRISTINEAM

24.02.2016 kl.14:08

Anonym: Haha nei det skjønner jeg forsåvidt - dere som allerede har dem trenger jo ikke bli spammet ned ;-) Jeg er nesten 100% sikker på at jeg allerede HAR blokkert et nummer fra Telenor (det er nemlig ikke første gangen jeg klikker litt på dem..), men jeg føler de ringer med nye numre hele tiden?
Ellen

24.02.2016 kl.12:15

Du kan, som anonym over her nevner, blokkere nummeret ja! Det gjør jeg når jeg blir ringt opp av telefonselgere, da blir man ihvertfall ikke plaget igjen.
KRISTINEAM

24.02.2016 kl.14:09

Ellen: Som jeg skrev over, er jeg gaaanske sikker på at jeg allerede har blokkert et nummer fra Telenor! Jeg innbiller meg at de er så sleipe at de ringer med ulike nummer, hahaha.

24.02.2016 kl.13:57

Arh kjenner igjen frustrasjonen, selv har jeg ikke opplevd det så ekstremt, men det er fortsatt irriterende når det skjer.

Vet ikke om du husker at det var snakk på nyhetene om noen svindlere som påstod de var fra Microsoft og ville ha deg til å gjøre noen endringer på dataen din slik at de fikk tilgang til den. Vell de prøvde å ringe meg en gang, men da tok jeg ikke telefonen, så de ringte opp et par uker senere. Jeg sa fint i fra at jeg ikke hadde noen problemer med daten min, og om det så var noe galt så kunne de ikke hjelpe meg for jeg har Mac ikke Microsoft. Så jeg la på og en time senere ringer de meg igjen, det var samme duden som fortsatt skulle overbevise meg om at det var noe galt, til tross for at jeg hadde en HELT annen programvare. Prøvde å forklare til personen at jeg ikke hadde Microsoft men han ville ikke lytte. Ble til slutt så provosert at jeg presterte med å si "i don't have a microsoft computer, i know this is just a fraud, fuck you, have a nice life and goodbye" Haha, til tross for at han prøvde å svindle meg, så syns jeg litt synd på duden. Men han ringte ikke tilbake da! Kanskje det du skal prøve deg på neste gang :P
KRISTINEAM

24.02.2016 kl.14:07

Anonym: Hahahaha!! Så skjønn du er. Skal stjele den replikken til neste gang ;-)
AH

24.02.2016 kl.14:30

Det samme skjedde med meg! Uken etter at jeg fylte 18 begynnte ALLE telefonselgere å ringe meg. Men jeg reserverte meg mot telefonselgere og andre selgere osv på brønnøysundregisteret. Det kan du gjøre på nett :-) Nå ringer det aldri og det er helt fantastisk!
KRISTINEAM

24.02.2016 kl.22:35

AH: Haha, herregud. Det var et skikkelig bra tips - tusen takk!! :-D
Christina Marie

25.02.2016 kl.01:04

Hahaha! Nå lo jeg godt! Telefonselgere er noe av det verste jeg vet. Er jo ikke de stakkarsene som ringer jeg EGENTLIG misliker så sterkt, det er jo bare jobben deres, men GUD så irriterende, haha! Jeg har en uvane der jeg rett og slett bare legger på når telefonselgere ringer meg. Jeg bare takler det ikke! Det går som oftest slik:

"Hei, det er Christina!"

"Ja, hei, er dette Christina Marie Pettersen?"

"Ja......?" (Her begynner jeg å få litt panikk og føler for å legge på)

"Heisann! Jeg ringer fra Telen-"... (Og der la jeg på)

Hahaha, jeg er håpløs. Vet jo at de bare fortsetter å ringe meg når jeg legger på i stedet for å bare si at jeg ikke er interessert, men jeg klarer bare ikke snakke med dem. Etterhvert kjenner jeg igjen nummeret, og så får de bare ringe meg annenhver dag til de gir opp. De gir opp til slutt.
KRISTINEAM

25.02.2016 kl.22:43

Christina Marie: hahaaha, du er som alle andre jeg kjenner, som frykter telefonselgere ;-) det er jo det jeg også bør gjøre, men jeg bare KLARER ikke legge på. Gjorde det én gang og fikk vondt langt inn i sjela, haha.
lisebjork

27.02.2016 kl.20:19

Det kan hjelpe å registrere seg i Brønnøysundregisteret. Det tar noen ganger litt tid før listene telefonselgerne har, blir oppdatert, men da har du reservert deg mot telefonsalg! :)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©