Uken som gikk #5

  • 28.02.2016, 17:39

Ukens høydepunkt var å få mannen hjem på fredag! Selv om jeg har hatt vinterferie denne uken har jeg vært på jobb hver dag, så jeg har jo ikke hatt all verdens med tid til å sosialisere meg. Ekstra godt var det derfor at samboeren kom hjem igjen, for da har jeg i hvert fall hatt noen å snakke og kose med på kveldene. Og så må jeg jo legge til at det var ekstra stas at Companys ville ha meg som blogger og Instagram-ansvarlig, for det gleder jeg meg virkelig mye til å ta fatt i.

Ukens kjiping var formen i går. Dere skulle sett meg! Jeg var så slapp at det å strekke seg etter fjernkontrollen ble et faktisk problem. I tillegg hadde jeg lyst til å spise alt, som selvsagt passer veldig dårlig med den lille kostholdsendringen jeg så hardt prøver å vedlikeholde. Jeg satt faktisk og skrev ned alt jeg hadde lyst på på en Post it-lapp, før Jørgen nærmest bærte meg til butikken. Der kjøpte jeg blåbær, vaniljesaus og French Fries. Resten av kvelden lå jeg som et slakt på sofaen og trøkte i meg de nøye utvalgte godsakene mine mens jeg klagde over alt livet kunne by på. Altså.. Dette lever samboeren min med.

Ukens cravings er ikke overraskende blåbær, vaniljesaus og French Fries, haha. Men det stopper ikke der, for i tillegg har jeg hatt sjuke cravings på Snickers-is, milkshake, Burger King (as always), grønnsaker med dip og pomfri. Jeg quoter meg selv og Jørgen når jeg sier: "Mat er livet" ♥

Ukens DIY var de kule posterne jeg lagde. Batman og Supermann pryder gangen vår og jeg synes det ble så fint! Perfekt for sånne superhelt-nerder som Jørgen og meg. Jeg vil også nevne at dette DIY-prosjektet var ordentlig balsam for mitt kaotiske tankespinn, for mens jeg satt der tenkte jeg ikke på noe annet enn å holde meg innenfor strekene. Anbefales på det varmeste til alle som trenger å koble av en gang i blant!

Ukens lættis var utvilsomt i dag, når Jørgen viste meg "Fjesbytte" på Snapchat. Jeg har sett mange funny folk som har byttet fjes, men la meg bare si én ting: INGEN har vært like stygge som oss. Det var rett og slett forstyrrende! Jørgen så ut som en asiatisk, deformert apekatt og jeg så ut som en gammel, rusmisbrukende pirat. Gled dere til neste samling av snapchats på bloggen, haha.

Ukens antrekk ble postet på mandag og er det eneste som har blitt knipset bilder av denne uka. Fotografen har som sagt vært bortreist, men jeg kan jo nevne at jeg har bodd i denne fuskepelsen de resterende dagene. Den er så varm og god!


Ukens innlegg er "Isabel, du var ikke ærlig. Du var PR-kåt.", som fikk veldig mye respons og oppmerksomhet. Helt uventet, men innmari fint. Jeg synes det er stas at blant annet Kristin Gjelsvik har gått hardt ut mot normaliseringen av plastiske operasjoner og det har fått meg til å se en aldri så liten endring i sikte. Denne debatten og store uenigheten mellom ulike toppbloggere har virkelig satt sine spor og forhåpentligvis vil alle bloggere tenke seg om en gang eller to neste gang de ønsker å skrive om ulike inngrep. Helt på tampen vil jeg nevne at jeg ikke har noe imot frøken Raad herself og det synes i hvert fall jeg at kom godt fram i innlegget mitt. I debatter hvor enkeltpersoner er involvert er det viktig å forholde seg mest mulig objektiv og saklig, for man vil jo nødig at det som i utgangspunktet er en utrolig viktig debatt skal bli en personlig og intern krangel. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har din uke vært?
byAnne

28.02.2016 kl.17:54

Uken min har vært helt super med jobb, vært mye med venner og kjæresten, har ikke hatt vinterferie da :P

Gratulerer så masse med å være instagramansvarlig. Veldig mye fint på kontoen! Er det mulig at dere kan skrive pris på det dere legger ut på instagram? :)
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.11:51

byAnne: ååh, så deilig Anne! Og tusen takk :-D Jeg skal i møte med sjefene om ikke så altfor lenge, og da kommer det nok opp til diskusjon! :-)
Eva

28.02.2016 kl.18:12

Hvor har du kjøpt jakka? Utrolig fin!
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.11:50

Eva: Den er fra Samsøe & Samsøe!! :-) tusen takk!
Inger Marie Hammer

28.02.2016 kl.20:33

Uka mi har vært perfekt, var hjemme på vinterferie og koste meg masse med kjæresten, venner og familie. En finfin hyttetur fikk vi til også! Borte bra - hjemme best <3

Håper du får en fin uke den kommende også :-)
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.11:49

Inger Marie Hammer: Åh, høres jo helt fantastisk ut! deilig <3
Rebecca

28.02.2016 kl.20:53

Åhh, nå fikk jeg lyst på snickers-is.. Dumt det er søndag og alt er stengt :(

Elsker forresten dine hverdagslige historier som ukens kjiping, haha! Kjenner meg for godt igjen opsi
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.11:49

Rebecca: SNICKERS-IS <3 <3 tuusen takk!! bra at du liker dem :-D
byAnne

28.02.2016 kl.21:25

Har forresten et ønske om "1 plagg tre antrekk"-innlegg - skinnjakken :)
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.11:48

byAnne: Notert Anne! :-D Takk for tips!
Silje Orre Olsen

29.02.2016 kl.00:45

elsker stilen din!
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.11:47

Silje Orre Olsen: tusen takk for det, skjønne du!:D
Celine

29.02.2016 kl.01:18

Morsomt å lese altså :D Min uke har vært veldig bra!!
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.11:47

Celine: Så bra du synes det! OG så bra at du har hatt en fab uke :-D

29.02.2016 kl.12:43

Hva går denne såkalte dietten din ut på? :D
KRISTINEAM

29.02.2016 kl.13:36

Anonym: Jeg skriver ikke noe spesifikt om det på bloggen fordi jeg ikke ønsker å gi ut feil signaler til unge og lett påvirkelige jenter der ute, for jeg vet jo godt at jeg er normalvektig og i teorien ikke har behov for å gå ned i vekt. Jeg kan likevel svare deg her i kommentarfeltet! Jeg har gått opp ti kilo på svært kort tid og bestemte meg for et par uker siden for å gjøre noe med det. Alt bunner jo i egen selvtillitt og hvorvidt jeg er fornøyd i egen kropp eller ikke.

Det er ingen drastiske tiltak, men jeg spiser mye sunnere og mye mindre mat. Jeg ELSKER mat og har spist meg stappmett til hvert eneste måltid i alt for lang tid og dette vises jo selvsagt på kroppen. Jeg har lastet ned appen "Lifesum" som gir meg en viss peiling på hvor mange kalorier jeg burde få i meg hver dag for å oppnå ønsket vekt, og i starten noterte jeg alt jeg spiste i denne appen. Nå har jeg holdt på i såpass mange uker at jeg vet sånn cirka hva jeg burde få i meg, så nå bruker jeg appen sjeldnere. Den har likevel gitt meg en god pekepinn! Så jeg går jo i grunn ikke på noen "diett", men har gjort store kostholdsendringer som går ut på å spise langt mindre og langt sunnere måltider.

Klem!:)
Christina Marie

01.03.2016 kl.01:25

Disse innleggene er gøye! :-) Likte spesielt "ukens lættis", sånt er så gøy å lese!

Min uke har vært superstress og preget av en heftig virusinfeksjon, men nå er jeg endelig frisk og klar for en ny (forhåpentligvis mye bedre) uke! :-)
KRISTINEAM

02.03.2016 kl.12:04

Christina Marie: Åneii, stakkar. Da kan jo ikke denne uken bli annet enn BRA (eller i hvert fall bedre) ;-) Klem


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©