Hva er dine quilty pleasures?

  • 02.03.2016, 18:46

Jeg ELSKER guilty pleasures og tenkte å samle opp noen av deres! Dersom det kommer mange nok kan jeg samle alle i et eget innlegg, og så er det selvsagt lov til å være anonym ;-) Personlig skal det sjukt mye til for at jeg i det hele tatt skal synes noe er pinlig eller flaut å snakke om, men nedenfor har jeg listet opp mine "verste" guilty pleasures, som jeg egentlig ikke synes er ille, haha. Andre bloggere sier det er en guilty pleasure å spise burger, kjøpe Se & Hør og høre på Justin Bieber liksom, så da har jeg konkludert med at hele Kristine Angvik er en eneste stor klump av guilty pleasures og intet annet.MY GUILTY PLEASURES

◊ Jeg har ingen TV-program jeg MÅ se, bortsett fra Paradise Hotel. Altså, makan til underholdning. Bråkjekke bærumsgutter, platinablonde brødhoder og festglade bartendere i én og samme mølje? Ja takk! Satt litt på spissen selvsagt, for en og annen gang dukker det jo opp relativt oppegående mennesker ;-)

◊ Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har Googlet meg selv, men det er i hvert fall ikke få. Selvopptatt, much? Det har riktignok oftest skjedd når jeg trenger eldre bilder av meg selv, sånn som til innlegget "Min stilforandring: 2009-2016", men uansett. Å Google seg selv er GØY.

◊ Dere vet de "ekle" videoene hvor folk popper gigantiske kviser? Jeg DIGGER dem og kunne sett på dem i evigheter. Jeg synes rett og slett ikke kvisepopping, kjønnsykdommer, infeksjoner, blod og annet gørr er noe ekkelt. Det er kun fascinerende i mine øyne! Ofte har jeg Googlet alt jeg nettopp nevnte for å studere litt nærmere, fordi jeg synes det er så interessant og kult, haha.

◊ Jeg har verdens dårligste musikksmak og finnes ikke interessert i musikk. Dersom jeg hører på noe synger jeg for full hals til Kanye West, The Notorious B.I.G, Spice Girls, Christina Aguilera og Britney Spears. Mine all time favorites er "Heartless" av Kanye West, "Wannabe" av Spice Girls og "Beautiful" av Christina Aguilera. Og så kan jeg jo selvsagt tekstene, så dersom jeg er alene står jeg gjerne med oppvaskkosten som mikrofon og synger for full hals.

◊ FINNES det noe bedre enn pommes strips fra Eldorado? For et års tid siden spiste jeg ofte en hel pakke til middag eller kveldsmat, uten noe annet til. Masse pommes strips og loads med salt, ketsjup og majones. Og bare for å nevne det: I én pakke er det 600 gram. Fyttirakkern, da hadde jeg det godt ;-)

Hva er dine guilty pleasures?
Vilde

02.03.2016 kl.19:03

Is og sjokolade, selvsagt. Den ene uka i måneden klarer jeg meg seriøst ikke uten. Men resten av tiden spiser jeg det også.

02.03.2016 kl.19:25

Mine guilty pleasures er at jeg fortsatt ser på Hotel Cæsar! (Hallo, hvem andre 20-åringer ser på det??)

Og at jeg elsker å spise ris med pommes frites-krydder og ketchup. (NAM! Anbefales :D)
Hanna

02.03.2016 kl.19:41

Sukker... Og norske tv-programmer som 4-stjerners middag, luksusfellen, boligjakten, tid for hjem, masterchef osv. Hahaha.
Pippi

02.03.2016 kl.19:41

- Spise nugatti med skje

02.03.2016 kl.20:12

Pølsebrød med majones og salami! Slikker alltid av krydderet på potetgul før jeg spiser det :p
Elisabeth

02.03.2016 kl.21:03

Mobilspillet til Kim Kardashian! Etter to år burde jeg kanskje greie å slutte, men nei, jeg er og forblir helt hekta!
Marita

02.03.2016 kl.21:13

Haha - de flimene er så ekle!! Jeg og søsteren min spør hele tiden "hvem klarer å se på dette her?!?!"

Sprøtt at du klarer å se på dem uten å vemmes, hehe :-)

Jeg har en uvane hvor jeg bare spiser "det beste" i boller, type vaniljekremen i skolebrød og sjokoladebitene i sjokoladeboller. Kan kjøpe en pose og kun spise de delene av bollene med "fyll", og så lar jeg resten ligge. Ikke noe jeg hadde gjort i offentlighet da, men gjør det hele tiden hjemme eller når det var mye boller igjen på jobb.
Ingvild F. Falck-Ytter

02.03.2016 kl.21:54

Min guilty pleasure er at jeg elsker hemmeligheter! Hehe.. :)
Jenny

03.03.2016 kl.00:00

Det faktum at jeg LEVER på Chili Cheese fra burger king, cola og Meller(sånn sjokolade).. Går ikke en eneste dag utenom minst en av disse tingene.. Jeg kommer nok til å dra på meg diabetes om ikke lenge hehehhe.
Christina Marie

03.03.2016 kl.00:24

Hahaha, elsker å høre om andres guilty pleasures! Vet ikke om det kan klassifiseres som en guilty pleasure akkurat, men jeg elsker å synge for full hals til sanger når jeg kjører bil! Men jeg liker ikke at andre ser det, så jeg pleier å lukke munnen hvis det er lyst ute og noen kjører forbi, hahaha.

03.03.2016 kl.01:53

Mine guilty pleasures er home and away (har sett på det i ca 10 år), brødskive med nugatti og gulost, og høre på samme harry musikk som foreldrene mine hører på (vassendgutane, Ole ivars, Anne nørdsti ect)..
Mona

03.03.2016 kl.10:48

Jeg er full on veganer og har vært det en god stund, men klarer ikke å gi glipp på godtekrokodilller som inneholder svin. Egg, ost, kjøtt og melk går helt fint, men krokodiller derimot... NAM

03.03.2016 kl.12:13

- Vassendgutane!!! Hahaha herregud som vennene mine hater meg for det...

- Kvisepoppevideoer osv. Kjenner at det klør i fingrene når jeg ser det. Sjekk ut drpimplepopper på insta om du ikke allerede følger hun!

- Jeg biter negler og har et piiittelite mellomrom/hull mellom fortennene, så pleier å ha en avbitt negl mellom der og "presse" opp i tannkjøttet.

- Du vet de skinkepakkene som lukte promp? Vel, jeg synes ikke de lukter det og synes lukta nesten er digg når man åpner en ny pakke.

Oh christ...
Vilde

03.03.2016 kl.13:25

Jeg elsker sånn hvite drops som er i blå pakning, de smaker sånn mentol ish og heter noe alla det. Jeg craver det HELE tiden og spiser ikke en og en men heller hele pakken i munnen av gangen. Lovelovelove!!

Jeg elsker å sove lenge, for å så ha rommet helt ryddig og strøkent, gå i morgenkåpe og uggstøfler og ligge midt i sengen å spise en sykt digg frokost❤️❤️

Ellers koser jeg meg skikkelig hvis jeg seint en kveld, gjerne etter skole og jobb ligger i sengen ser på "kjære mamma" eller "bloggerne" eller "tid for hjem" og spiser Grandiosa med pepperoni og drikker Pepsi max❤️❤️ Det er livet

03.03.2016 kl.14:39

Jeg elsker å se på norske tv-serier (4 stjernes middag, bloggerne, masterchef, typ sportsdokumenterar osv)

Når jeg går på do (hjemme altså!!), så kler jeg nesten alltid av meg 😂

03.03.2016 kl.16:07

Dvicio - spansk boyband med stor b
Celine

04.03.2016 kl.13:14

Avocado med rømme og kaviar, mmmmm SÅ GODT! Samme med Kaviar og tomat som pålegg sammen. Jeg blir bare sett rart på når jeg spiser dette foran andre, spesielt kjæresten min :( Tok meg nesten hele året på folkehøgskole før jeg turte å spise det til frokost og kveldsmat.

Jeg slenger meg også på Paradise Hotel, der må jeg ha med meg HVER eneste episode. Ellers elsker jeg også (som en lenger opp) og se på norske programmer og ikke minst Hotel Cæsar!! :D

En siste ting; nesten daglige besøk på Finn.no der jeg har en fast rutine på hva jeg pleier å se på, hahahaha!
stine

05.03.2016 kl.16:27

åå jeg digger også heartless av kanye, begynte å synge hele sangen i hodet bare du nevnte den haha

- jeg er veldig glad i å pille ut ting fra neglene med baksiden av en øredobb

- elsker elsker elsker å pelle på sår i hodebunnen

- når jeg virkelig vil kose meg spiller jeg gjerne the sims 2, for tiden er jeg på generasjon 7, LIVET


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©