Det er en første gang for alt

  • 06.03.2016, 16:07

Mine første selfies som ble postet på bloggen var de nydelige blinkskuddene nedenfor. Her var jeg 11-12 år og hadde nettopp startet opp kristineam.blogg.no.  Det er nesten et helt tiår siden, tenk det! Blogg var jo HELT nytt på denne tiden. Jeg gikk i syvende klasse og hadde akkurat begynt med litt maskara, og i motsetning til dagens 12 åringer ser jeg jo faktisk ut som en. Jeg er veldig glad for at jeg vokste opp med trampolinehopping, rollerblades, Nokia-telefoner og Super Mario, for jeg kan ikke engang se for meg hvor jeg hadde vært i dag, dersom barndommen besto av det samme presset dagens unge lever under i dag.

Den første gangen jeg fikk mensen var i femte, sjette eller syvende klasse. Jeg har virkelig verdens verste hukommelse, men jeg husker i hvert fall selve scenarioet og det vil jeg nok aldri glemme ;-) Vi var en liten jentegjeng (thank god) som satt på biblioteket. Jeg hadde på meg hvite jeans og var like lite prippen som i dag, så jeg lå selvsagt henslengt i sofaen med beina på vidt gap. Det var mildt sagt lite kult når den ene i gjengen påpeker den røde flekken på den hvite buksa mi..

Mine første komplekser var leppene mine. Jeg hadde alltid blitt litt ertet for dem, men jeg husker spesielt godt en episode som fant sted når jeg gikk i fjerdeklasse. Det var vinter, friminutt og alle lekte "Kongen på haugen". Jeg hadde aldri vært noe fan av å leke det i utgangspunktet, men prøvde forsiktig å klatre til toppen med vennene mine. Uten at jeg noensinne forsto hvordan, skal jeg ha klart å slå, dytte eller sparke en av klassens største hissigpropper i skrittet, og han ble så sjukt forbanna. "Kan vi ikke bare finne en nål, så kan vi sprekke hull på de store, stygge leppene dine?!" var én av mange fraser han ropte foran alle i skolegården. Med tiden lærte jeg å akseptere dem og i dag er jeg stolt over å ha fyldige lepper. Jeg måtte bare bli litt eldre, I guess.


Her hadde jeg ganske nylig flyttet til Molde i tiendeklasse. Det var en ny, spennende, fantastisk og jævlig tid, haha. Oda var en racer på Facebook og dokumenterte alt som dokumenteres kan, så disse fant jeg laaangt der nede i bildearkivet på FB.

Den første gangen jeg ble full var i tiendeklasse (?). Det var i hvert fall nyttårsaften og den andre gangen jeg i det hele tatt smakte på alkohol. Jeg er ganske sikker på at jeg på dette tidspunkt allerede hadde flyttet til Molde, men ville feire nyttårsaften i Trondheim med de gamle vennene mine. Uansett, vi hadde jo ikke den minste peiling på hvor mye alkohol det var vanlig å drikke og konsumerte vel noe alá seks cider, seks rusbrus og to øl hver. Jeg sov over hos venninna mi og løp på toalettet for å spy SYV ganger morgenen etter. Det var så ille! 

Mitt første kyss var med min daværende kjæreste i syvende. Hele episoden er episk! Vi hadde en hel gjeng rundt oss som hoiet og herjet og tvingte oss til å kysse - en av venninnene mine kysset til og med vår felles kompis, for å demonstrere "hvor lett det var", haha. Jeg var så innmari pingle på denne tiden og syntes hele greia var latterlig skummel, men det ble jo et kyss tilslutt ;-) Etter et par dager, på vei hjem fra skolen, sa han rett ut at han var lei av "sånne kjerringkyss" og at han ville kline. Jeg ble så lei meg! Mannet meg opp til å kline med han i mange, mange uker, for gutten sjæl var jo like redd for å ta initiativet selv, når det kom til stykket..


Denne svette pizzaskjorta ble ofte dokumentert på Instagram back in the days @ kristineam

Min første jobb var på Peppes Pizza! Jeg begynte der i tiendeklasse sammen med min fine bestis, Martine. Jeg følte alltid at jeg jobbet hardere enn lønningen viste, for lønna var virkelig råtten og det var mye løping, stress og kaos, men samtidig er jeg veldig glad og takknemlig for min aller første jobb. Ikke minst er jeg glad for at jeg jobbet ræva av meg i så ung alder bare for å FÅ en jobb i det hele tatt, for det er jo virkelig ikke enkelt når man er så ung. Arbeidserfaring og god arbeidsmoral er gull verdt. Remember that, kids ;-)

Håper dere likte innlegget! 
Vivel

06.03.2016 kl.16:38

Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin søndag <3
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:53

Vivel: Tusen takk for det <3 I lige måde!
byAnne

06.03.2016 kl.17:38

Morsomt å lese om :) Elsker disse innleggene :D minner meg om at jeg har et lignende innlegg i utkastmappen som jeg bare mangler litt passende bilder til :P
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:54

byAnne: Good! Haha, du får bla langt tilbake i arkivet for å finne noe passende ;-)
Christina Marie

07.03.2016 kl.00:10

Sånne innlegg som dette er skikkelig gøy! :D
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.00:15

Christina Marie: Godt å høre! Veldig kleint å skrive, men artig lesning - forhåpentligvis;)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©