Boikotter utelivet i Oslo

  • 06.03.2016, 12:04

Hei søndag! O.M.G! La meg bare syte litt over gårsdagens bytur. Vi hadde jo planer om å dra på Heidis, som i følge mange av jentene er sykt lættis og har den beste musikken, og dit var det bestemt at vi skulle være allerede klokka TI for å komme inn. Når vi kom fram ventet en milelang kø og en vakt som fortalte at de ikke slapp inn flere folk før slaget elleve. Bummer! Vi ventet i en time før vi deretter ble fortalt at vi måtte belage oss på å vente en til halvannen time til. Altså, hva gir du meg? Det kan godt være at Heidis er bra, men dit skal i hvert fall jeg aldri tilbake ;-) Jeg quoter Hilde når jeg sier: "Dette var dyrebare timer med vors som vi ALDRI får tilbake..", haha. 

Ingrid, meg, Hilde og Tirill - my ladies ♥
Vi dro videre til Lawo og der var jeg i alá tjue minutter før jeg og Hilde fant ut at Mc Donalds var den eneste plassen vi ville være i hele verden, haha. Har jeg kanskje noen lesere som bor i Oslo som har mer erfaring med utelivet her enn meg? Finnes det noen oppegående utesteder i Oslo med bra musikk og god stemning, som IKKE innebærer å måtte stå i kø i 2,5 timer? Oh lord.

Tror bare jeg boikotter utelivet i Oslo og innfører ekstra lange vors isteden, hoho. Vors er LIVET! Jeg hadde det så fint med den store og fine buketten av Moldejenter i går, og det var virkelig deilig å se så mange av dem igjen ♥ 
Constanza Marcela

06.03.2016 kl.12:13

koselig<3
byAnne

06.03.2016 kl.12:44

Blir dessverre ikke 20 år før om en måned så har ikke fått testet ut mer enn tre utesteder(Studenten, John's og Baroque) hvor jeg egentlig ikke vil anbefale noen! Skal skrike ut hvis jeg kommer over noe bra når jeg først kan komme inn :P
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:49

byAnne: Gjørra det!! Jeg har vært på John's én gang, synes musikken var lættis, men ellers ble det litt for mye for min del altså..
Guro

06.03.2016 kl.12:44

Jeg har også hørt mye bra om Heidis, er utenlands nå, så gleder meg til å teste når keg kommer hjem. Men ellers kan jeg tipse om Skaugum på Sollis plass, eller Ingensteds på Grünerløkka! Men alt har generelt mye kø i Oslo dessverre. Man må liksom enten komme 10-11 eller 01-02.
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:50

Guro: Du får si i fra hvordan Heidis var når du har testet det ut! (hvis du kommer inn, haha..). Takk for tips, skjønne! <3
Anne Thi

06.03.2016 kl.13:33

Tjaaa, venninnen min tok seg en bommert en gang til Ivars Kro vis-a-vis Datters til Hagen på Grønland, og det var den beste kvelden hennes ever 😂
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:50

Anne Thi: HAHA, kanskje det er dit jeg må dra ;-)
lisebjork

06.03.2016 kl.14:21

Dattera til Hagen er veldig bra! Jeg synes det er best der på våren/sommeren, da man kan være på området som er ute også :) Ellers er jeg veldig glad i Johns, det er som regel 20, men noen ganger kan det være arrangementer hvor det enten er 18 eller 23 årsgrense, men generelt et bra sted hvis du vil høre noe litt annen musikk enn den standard partymusikken.

Sir Winston er også en hyggelig pub hvis dere vil ha allsang og ikke er helt i humør til å danse masse. Ofte det er en som spiller piano der, og spiller sanger som de aller fleste kan, god stemning!

Ellers er Ingensteds, som allerede er nevnt, et veldig bra sted :) Rundt om på Youngstorget er det en del bra, bl. annet Fisk og Vilt. Seeds er også et bra sted, hvor det er goood plass til å danse, dog ikke like god plass til å sitte noe sted. Om du vil ha billig øl og litt mer rockmusikk, er Evergreen å anbefale. Ser ut som en veldig skitten liten bule, men den har sin sjarm den og. Perfekt sted å vorse hvis man ikke kan være hjemme hos noen siden ølen ikke er mye dyrere enn i butikken :)

Nå føler jeg det virker som jeg er den alkoholikeren som er ute hele tiden, men har prøvd en del siden det er veldig mye dårlig i Oslo også.. Som en hadde nevnt over her, så må man nesten komme relativt tidlig uansett hvor man drar, men 22.30-23.00 bør være en grei tid med mindre det er noe veldig spesielt :)
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:52

lisebjork: TUSEN takk for en så utfyllende og fin kommentar! Her var det jo myye å hente :-) Jeg skal definitivt teste ut Ingensteds, for det har jeg allerede hørt litt bra om tidligere også. Men her var det jo MYE mer å velge i enn jeg hadde trodd, så skal absolutt sjekke ut litt nærmere! Igjen; tusen takk :-D
Emilie

06.03.2016 kl.15:20

Har fått inntrykk av at det er dårlig med utesteder i Oslo. Som 18 åring fra Bergen med to venninner var det så godt som INGENTING, og aldri hørt noen veldig bra steder som 21 åring heller. Synes det er veldig rart og dumt siden det er Norges hovedstad. Menmen, ta turen til Bergen. Sykt masse bra steder og kule folk. Nesten uansett hvor du ender opp er det god stemning og fine folk. Dette hjalp kanskje ikke, men anbefaler en tur til Bergen på det sterkeste da ;-) haha, får håpe noen starter opp eller forbedrer et utsted i Oslo elns!
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:52

Emilie: Haha, skulle tatt meg en tur til Bergen ja! Jeg har jo to nære venninner som bor der, så skal ikke se bort i fra at det blir en helgetur dit en gang i tida :-D
Trønder

06.03.2016 kl.15:45

Var på helgetur i Oslo i desember. Rakk selvfølgelig ikke å utforske så mange uteplasser på så kort tid, men jeg var innom Blå og The Villa. Begge plassene var helt OK, Ikke sånn kjempeimponert. Men utelivet her i Trondheim derimot. God stemning overalt, mye bra musikk og ikke lange køer. Det som er minus i Trondheim er at enkelte har inngangsbetaling. Men utelivet i Trondheim er verdt det.
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:53

Trønder: Inngangsbetaling tror jeg faktisk ikke jeg har sluppet unna en eneste gang i Oslo heller.. Det er så kjipt! Ellers er også jeg veldig glad i utelivet i Trondheim! :-)
Ingvild F. Falck-Ytter

06.03.2016 kl.18:41

HAHA, Heidis er så krise når det kommer til ventetid. Men det er bare en sykt stor rave rundt Heidis nå, så håper det dabber av. Var der halv ti en gang og kom inn lett, men klokken ti var det serr stappa. Men er faktisk sykt lættis der, men også slitsomt, hehe..

Ellers anbefaler jeg Horgans og Mabou på torsdager. Horgans for rave nede/mingle oppe, og Mabou kun for mingling (kun kult hvis man drar med mange man kjenner). Samme gjelder Skaugum (20 på lørdager au). Skikkelig minglested som er sykt ålreit når man drar mange. Litt for syre musikk til å danse :(

Ellers er Dattera ålreit om sommeren som folk har nevnt! :) Men håper vi sees på Horgans en torsdag da!
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.18:55

Ingvild F. Falck: Ja, trodde jeg skulle krepere der jeg sto, altså. SÅ DRØYT!! Jeg har vært på Horgans to ganger og der er det som regel god stemning, men har dog. aldri vært oppe, kun nede. Blir svett nok, i hvert fall ;-) Skal teste ut en torsdag, for har kun vært der på lørdager, I think!
Ingvild F. Falck-Ytter

06.03.2016 kl.19:02

HÆ, har du ikke oppdaget "uterommet/siggerommet" oppe?? Det er sykt chill temperatur der og litt roligere musikk. Pluss bar og bord!! Haha, playdate der da. Det er jo oblig å gå innom etter å ha svetta ihjel i kjelleren:/// Men ja, dra dit en torsdag!
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.19:09

Ingvild F. Falck: Haha neei!! Det har jeg ikke sett. Har vært oppe for å se litt etter bord, men aldri orket å lete i kriker og kroker fordi det har vært så stappfullt med folk. Jeg må åpenbart lete hardere, for det skjulte rommet du snakker om har jeg aldri sett!! Haha
Ingvild F. Falck-Ytter

06.03.2016 kl.19:14

Hahahha, det er det beste med hele kvelden!! Sykt mye lættis folk der også, og man slipper å dø osv som man gjør i kjelleren (rip)
KRISTINEAM

06.03.2016 kl.19:34

Ingvild F. Falck: hahah da skal jeg seff sjekke ut siggerommet!!! for et sjarmerende navn, forresten ;)
Stine

07.03.2016 kl.02:48

Heidis er egentlig sykt lættis, men dere burde heller prøve å komme inn på torsdager, da kommer du lett inn klokken 22 og det er like god steming! Mabou og Horgans er også veldig gøy på torsdager! Ellers er dattera til hagen utrolig koselig på vår-sommerparten :)

Liker også veldig godt Skaugum, Nox og Lille Asia i Hegdehaugsveien :)

MEN hvis du vil ha det uuutrolig gøy og ikke er på sjekkern (noe jeg regner med du ikke er siden du har kjæreste) ville jeg dratt på Elsker! Det er en homsebar i en sidegate ved Karl Johan, helt sykt morsomt og så god stemning :D
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.20:27

Stine: Dersom det blir en neste gang skal jeg definitivt dra dit på en torsdag! Og ja, jeg har hørt mye om Elsker og har SÅ lyst dit!! Haha
Celine

07.03.2016 kl.12:14

Vært ute en gang i Oslo (igjen, til tross for at alle vennene mine drar ut der), dro hjem halv ett og har dermed ikke vært ute der siden.. Husker ikke en gang hvor jeg var, men Skaugum hørtes kjent ut. Jeg slenger meg på evig vors, det er jo alltid mye morsommere på vors synes jeg!
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.20:28

Celine: Hahah!!

08.03.2016 kl.14:12

Hahah, samme skjedde med meg! Jeg skulle møte noen venner som allerede var inne på Heidis, selv endte jeg opp med å stå 1 time og 30 minutter i kø. Altså, det var helt greit der inne, men ikke stort mer enn det :)

Selv drar jeg mest på og vil anbefale Johns, Elsker (haha lesbebar, men sjukt lættis) Dattera til Hagen, Kjøkken og Bar, Justisen, Jeger, Pigalle, Vu, Mabou, Ryes og Dr.Jekkyls. Håper du finnet et sted du liker :D
KRISTINEAM

09.03.2016 kl.11:47

Anonym: Hahah aaah den er kjiiip. Tuusen takk for alle tipsene! Jeg er i full gang med å sjekke ut litt mer :-D


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©