The Nighthawk Diner

  • 06.03.2016, 20:15

Dere vet følelsen man får dagen derpå? Den følelsen hvor ALT av mat frister? Vel, istedenfor å småspise på tørre knekkebrød og den andre kjedsomheten som gjemmer seg innenfor husets fire vegger, bestemte Hilde og jeg oss for å dra på The Nighthawk Diner. Vi hadde aldri spist der før, men hadde begge hørt mye bra om burgerne deres. For dere vet de sponsede annonseinnleggene som popper opp i Facebook-feeden og som er tilpasset ens egne interesser? Vel, i min feed har det vært MYE av The Nighthawk Diner og jeg har siklet ganske greit hver eneste gang en saftig burger har poppet opp.

Det var litt ventetid, men absolutt verdt det! Jeg har aldri vært i Amerika, men fikk veldig american vibes likevel ;-) En skikkelig sjarmerende diner med ansatte ikledd kule, old school uniformer. Vi bestilte "The Nighthawk Combo", som jeg vil tippe at var husets spesial. I tillegg slo vi til med deilige sjokoladeshakes, som var mer enn mettende nok i seg selv.

Medium stekt med smeltet cheddar, sprø bacon og chipotlemajones. Absolutt ikke feil på en dag som denne! De hadde så mye annet som fristet på menyen og vi spottet blant annet et par jenter som hadde bestilt amerikanske pannekaker med sirup og bacon, samt ferskpresset appelsinjuice. Jeg liker jo egentlig ikke pannekaker, men seriøst, det så så forbanna godt ut og vi bestemte oss for at vi skal tilbake en dag for å spise frokost the american way ;-)

Med studentbudsjett er det ikke mulig å dra dit så ofte, for vi betalte 270 kroner for burger og sjokoladeshake, men på en søndag som denne var det absolutt innafor. I tillegg er jo hele måltidet en eneste stor kalorifest, så kanskje like greit at man ikke har råd til å spise der hver eneste dag. Haha!Jeg skal bli flinkere til å utforske mer av det Grünerløkka har å by på, for det er jo en så fin plass. Skikkelig urbant og deilig! Hele området bugner jo av fristende spisesteder og jeg skal blant annet ta med meg Jørgen på Mucho Mas, som OGSÅ har poppet opp i Facebook-feeden min nå og da. Han er jo så glad i litt småspicy meksikansk mat, og her tror jeg de serverer taco, enchiladas og burritos på klassisk, meksikansk vis!

Mat, mat og atter mat, dere! Skriver jeg egentlig om noe annet?! Jeg ville vel egentlig bare tipse dere om The Nighthawk Diner, for dit kommer vi definitivt til å dra tilbake. Har du spist der før, kanskje?
byAnne

06.03.2016 kl.20:24

Vil anbefale burgeren på Døgnvill på Tjuvholmen også :) Der kan du også få søtpotetfries som er helt A-M-A-Z-I-NG! Ikke altfor ille priser heller :)
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.00:13

byAnne: Omg, nå vet jeg om en type som blir glad for å høre at det serveres søtpotetfries ;-) Skal definitivt sjekkes ut, tusen takk! :-D
Ingvild F. Falck-Ytter

06.03.2016 kl.21:56

Nice! Må testes :) Hehe, hva er vel å være student uten å kose seg litt.......Som hun over skrev er Døgnvill ålreit, der er milkshaken sick digg også. Skal for øvrig teste Kverneriet også. Og synes Jacob Aall har ganske joviale priser + digg burger!
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.00:14

Ingvild F. Falck: Haha, ikke sant ;-) Døgnvill skal sjekkes ut, ingen tvil om det! Og jeg er HELT enig i at Jacob Aall har gode burgere - de har jeg fortært i bøtter og spann!
Linn

06.03.2016 kl.22:53

Åh, jeg elsker grunerløkka - er så koslig å rusle rundt og prøve nye restauranter (når studentlommeboken sier ja vel og merke) og besøke små søte butikker!

Du må prøve burgerne på kverneriet på majorstuen! Har testet både nighthawk og døgnvill, men ingenting slår de!! :)
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.00:15

Linn: Helt enig, det er så innmari koselig der!! Skal sjekke ut Kverneriet, det er tydeligvis det og Døgnvill som er the shit, haha! Tusen takk for tipset :-D
Christina Marie

07.03.2016 kl.00:11

Oh myyy, nå ble jeg sulten!! Den sjokoladeshaken så sinnsykt digg ut, for å ikke snakke om maten!
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.00:15

Christina Marie: Jeg og. Nekter å gå inn på min egen blogg fordi jeg ikke KLARER å se flere bilder av den sjuke burgeren.
Celine

07.03.2016 kl.12:09

Aldri spist der, men den så sabla digg ut! Jeg havner alltid på samme spisested i Oslo, så slike anbefalinger taes godt i mot :D Til tross for at jeg mer eller mindre er oppvokst i Oslo/Bærum..
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.20:28

Celine: Haha det blir gjerne litt sånn at man drar på stamstedene sine.. Kjenner til den altså!!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©