Uken som gikk #6

  • 07.03.2016, 14:33

Ukens høydepunkt er vanskelig å velge, for hele denne uka har vært innmari fin. Jeg har eksamen og derfor fri fra både skole og jobb (til en viss grad, selvsagt..), så selv om jeg har eksamen har jeg klart å slappe av langt mer enn jeg ellers gjør. Jeg tror uansett jeg velger lunsj/middagsdaten med Ida the other day, for da koste jeg meg virkelig. Det er så undervurdert å sitte på en rolig restaurant å bare.. prate. En deilig middag, et glass vin og hyggelig selskap er alt jeg trenger for å sitte sånn i timesvis. Mer av det, takk!Ukens kjiping må bli den timen vi sto i kø for å komme inn på Heidis lørdag kveld. Men det sier vel egentlig mer om hvor BRA denne uka faktisk har vært! 

Ukens cravings VAR Whopper Cheese fra Burger King, men den lysten har jeg omsider gjort noe med. På lørdags formiddag dro jeg innom Vinmonopolet på Oslo City og den er jo vis-à-vis med Burger King, så da er det klart at jeg måtte en tur innom. Jeg skal seriøst slutte å handle på det polet der, for 8 av 10 ganger roter jeg meg bort på burgersjappa etter endt vinhandel ;-) Og så skal jeg innrømme at jeg er sjukt sugen på Jørgen sin hjemmelagde guacamole i tillegg. Jeg liker egentlig ikke guacamole (men trøkker i meg avokado though), men den han lager.. O.M.G!


Og så fortærte jeg jo denne godbiten av en burger i går, også. I tillegg til en snerten McDouble til nattmat på lørdag. Så burger, DET har det jammen blitt nok av denne uka. Ingenting å klage på, med andre ord.

Ukens smil viste jeg gledelig til samboeren når han kom hjem med ti røde roser på en helt vanlig hverdag. Er det én ting jeg virkelig liker med Jørgen, så må det være hans evne til å glede meg, gi meg komplimenter og være ekstra god når jeg minst forventer det. Hellt enkel hverdagsromantikk, bare. Det er så deilig! ♥

Ukens antrekk er dette! Den lyse, blytunge og evig klassiske trenchcoaten min fra Samsøe blir lite brukt på vinterstid, men det var veldig deilig å ta den i bruk likevel. Nå ser jeg sånn fram til sommer og sol at jeg snart blir gæren! Jeg er så klar for å kaste strømpebuksa og legge all strikken bakerst i skapet. Who's with me?

Ukens innlegg må bli "Tips og råd: Hvordan få jobb i klesbutikk". I denne kategorien velger jeg som oftest innlegg jeg har brukt lengre tid på enn andre og som jeg håper faller litt ekstra i smak hos dere. De gjør som regel det, heldigvis! Denne uken skrev jeg ned noen tips og råd som jeg håper kan være til hjelp for de av dere som ønsker å søke jobb i klesbutikk. 

Ukens serie er uten tvil Friends! Det er egentlig helt teit, for jeg har aldri likt serien noe særlig og kjeder meg lett av sånne helt enkle komiserier. Men i det siste har jeg funnet ut hvor deilig det er å se på noe så.. simpelt. Det går vel uansett ikke så lang tid før jeg kjeder meg halvt ihjel og finner noe litt mer givende å se på, haha. Trenger fortsatt flere gode serietips, altså! Jeg vurderer å se Prison Break for femte gang, liksom.

P.S. Dersom dere har noen kategorier dere ønkser å se i "Uken som gikk", rop ut! Alltid en utfordring å finne på noe nytt og spennende ;-)

Hvordan har din uke vært?
byAnne

07.03.2016 kl.14:43

Virker som du har hatt en koselig uke :) Så koselig med røde roser :)
Ida

07.03.2016 kl.14:54

Koste meg sånn jeg og, kjære :* Må gjentas asap!
Tuva

07.03.2016 kl.16:16

Anbefaler Dexter på det sterkeste! En bedre Tv-serie skal du lete lenge etter.
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.20:29

Tuva: Ah, jeg har sett den 3 ganger. DEN ER DØDSRÅ!
k

07.03.2016 kl.16:20

Anbefaler Lost! Den virker litt loco, men hvis du bare ser noen episoder godtar du det, er ekstremt spennende! De siste sesongene er ikke like bra som de første (slik det ofte blir), men jeg tror ikke jeg har funnet noen annen serie som har engasjert meg såpass mye, grått med gledestårer og triste tårer så mange ganger av den serien der.
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.20:29

k: Har sett den, haha! Og helt enig altså. Synes siste sesong var dritteit da, men de første var konge!

07.03.2016 kl.16:22

Friends er IKKE en simpel serie :OO Alle spøkene er godt gjennomtenkte, slår alltid godt ann og det ligger alltid masse mellom linjene. Den er ordentlig bra kvalitet (innenfor sin sjanger) 💁🏻💁🏻
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.20:30

Anonym: Haha du har vel rett! Den er veldig, veldig bra i sin sjanger!! :-)
lisebjork

07.03.2016 kl.16:40

Twin peaks er kjempebra! Om du er interessert i film, er den ganske inspirert av Hitchcock sine filmer, som har en noe spesiell stil, men utrolig spennende og bra! Sons of Anarchy er også en god serie. Du har sikkert blitt tipset om vampire diaries, pretty little liars osv tidligere, men hvis ikke er det helt greie serier også.
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.21:09

lisebjork: Det skal jeg definitivt sjekke ut, for den har jeg faktisk ikke sett! Sons of Anarchy har jeg sett og den elsker jeg :)
Camilla S

07.03.2016 kl.16:56

Ukens måltid! Selv om det forsåvidt var mye mat i dette innlegget så tenkte jeg mer på studentvennlige middager du lager selv eller en digg frokostidé eller lignende :D
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.21:09

Camilla S: MAT <3 Takk for tipset, det er notert! :-)
Eline Nordli -

07.03.2016 kl.17:08

Kjempefint innlegg! En god miks med litt forskjellig, synes slike innlegg er fine, da de ofte går litt inn på forskjellige temaer fra hverdagen. Høres ut som du alt i alt har hatt en fin uke! Håper den nye blir like fin. :-)
KRISTINEAM

07.03.2016 kl.21:09

Eline Nordli: Så bra du likte det!! :-D Jeg synes jo selv det er artig lesning på andre blogger, så håper jo det faller i smak her også :-D Ha en strålende uke!
Henriette

08.03.2016 kl.11:20

Likte du full house som barn bør du se fuller house på Netflix. Hilsen fan, kjempestor fan🎈
Christina Marie

09.03.2016 kl.00:26

Disse innleggene er så koselige/gøye/morsomme å lese! :D Synes du har kjempemange spennende kategorier :-) Men et forslag til en kategori jeg synes er veldig moro på andre blogger er ukens lættis/flause, og så synes jeg alltid det er gøy når du forteller en episode som har skjedd i løpet av uka, der du skriver det som en samtale liksom. Wow, godt forklart hahaha
KRISTINEAM

09.03.2016 kl.11:43

Christina Marie: Jeg har faktisk prøvd meg, men jeg husker ALDRI lengre tilbake enn noen timer, hahaha. Helt umulig å holde kontroll på morsomme samtaler og flauser! Men jeg skal prøve å notere litt mer ;)
Tuva

09.03.2016 kl.16:35

New Girl har du vel kanskje sett? Det er vertfall utrolig gøy, tror det kommer en ny sesong snart! Og Modern Family, Shameless, Hannibal og Narcos er veldig bra serier! Anbefaler Modern Family og Shameless om du bare vil ha noe "enkelt" uderholdende å se på! Skam og Unge Lovende på nrktv er også chill å se på, slipper å tenke så mye haha :-)
KRISTINEAM

09.03.2016 kl.20:21

Tuva: New Girl har jeg sett, og den er supermorsom! Skal sjekke ut de jeg ikke har sett enda, så tusen takk for tips :-D ELSKER Skam, haha!

09.03.2016 kl.17:08

Du MÅ se wentworth prison!! Det er seriøst den beste serien jeg noen gang har sett. Handler om et kvinnefengsel i Australia(?), og er tusen ganger bedre enn orange is the new black. De har serien på netflix :)
KRISTINEAM

09.03.2016 kl.20:21

Anonym: Skal definitivt sjekkes ut!! :-D Tusen takk for tipset, søting!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©