Tannbleking: før- og etterbilder

  • 11.03.2016, 13:29

I'm the ambassador of Pro Whitening
Adlinks, sponsored product

Hei! Dere husker kanskje innlegget jeg skrev for rundt to uker siden? Jeg er stolt ambassadør for Pro Whitening og har de siste to ukene bleket tennene mine med strips fra nettopp dem, og i dag tenkte jeg å vise dere resultatet! I tillegg har jeg mast meg til en kode som gir dere 50 kroner avslag ;-) For helt ærlig, jeg visste at produktet kom til å gi resultater, men jeg trodde aldri at jeg etter en 2 ukers behandling ville se såpass stor forskjell. Det unner jeg flere!

Jeg har aldri slitt med gule tenner, men jeg hadde merket en ørliten forskjell et par måneder før jeg begynte med strips og det er jo ofte bare en ørliten forskjell som skal til for at man føler seg litt mer ubekvem. Det absolutt fineste jeg ser hvorvidt gjelder skjønnhet er et hvitt og friskt smil, og det er også den eneste tingen ved andres utseende jeg faktisk legger merke til. Vi har jo alle våre egne "feil" i ansiktet som vi uforståelig nok henger oss opp i, men dem er det jo ingen andre som ser. Tenner derimot, det synes - det er nok fordi vi alle vet hvordan misfargede kontra hvite tenner ser ut.

Jeg har tatt en 2 ukers behandling, som er den korteste perioden. Da setter man enkelt på strips og lar dem sitte i 30 minutter og gjentar denne prosessen hver dag i 14 dager. Annet enn enormt snusbehov i de nevnte tretti minuttene, har det gått helt strålende ;-) Jeg var til og med så rutinert at jeg satte på tannbleking før jeg skulle på vors og brukte reiseveien med buss på å bleke tennene. Haha! Jeg har tatt før- og etterbilder og disse er helt uredigerte - det sitter overraskende langt inne å poste to SÅ nære bilder av min egen kjeft uten å ha redigert på dem, men jeg vet hvor irriterende det er med bilder som åpenbart har blitt tuklet med.Nå er jo tennene mine nesten like hvite som t-skjorta mi ;-) Jeg er oppriktig nysgjerrig på hva en 4- eller 6 ukers behandling gjør med tennene, men det får jeg teste ved en annen anledning. Jeg er bare strålende fornøyd med såpass store resultater etter to bittesmå uker, jeg :-)Du kan kjøpe din egen behandling HER og ved bruk av koden "KRISTINE50" får du 50 kroner avslag! 100% fornøyd garanti! ♥
Bella Hope Pedersen

11.03.2016 kl.13:47

så fint resultat! :D

Ønsker deg en fin helg :)
KRISTINEAM

11.03.2016 kl.19:10

Bella Hope Pedersen: Tusen takk - jeg er helt enig ;-) I lige måde! :-)
Henriette Celin

11.03.2016 kl.19:00

Så hvite og fine de ble! Har så lyst å selv bleke tennene sånn. Men er litt for dyrt. Hvertfall nå :-/
KRISTINEAM

11.03.2016 kl.19:12

Henriette Celin: Du får trøste deg med at det i hvert fall koster laaangt mindre enn tannbleking hos tannlege - og så hjelper jo rabatten på også :-) Hihi. Klem!
Ingvild F. Falck-Ytter

11.03.2016 kl.19:50

Nice! Haha, jeg bør jo faktisk investere i dette da snusen har gjort smilet mitt grusomt......Får vente til stipend kanskje, hehe
KRISTINEAM

14.03.2016 kl.17:12

Ingvild F. Falck: Haha, i feel you..
Henriette Celin

11.03.2016 kl.19:58

SV: Ja, det er sant ;-)

Ha en fin fredag videre!
malin kristiansen

12.03.2016 kl.13:46

For et bra resultat! Hvor ofte bør man holde det vedlike egentlig? :-)
KRISTINEAM

12.03.2016 kl.16:08

malin kristiansen: Ja ikke sant!! :-) Det finnes behandlinger på 2, 4 og 6 uker. Du kan lese mer om dette på Pro Whitening (link i innlegget), for der forklares det også litt mer av resultatene man får av hver behandling. Men kort fortalt; en 6 ukers behandling skal jo absolutt gi best resultater sett i et mye lengre perspektiv :-)
Elisabeth

12.03.2016 kl.14:38

Fikk du isinger i tennene av denne? Jeg har brukt strips fra et annet merke tidligere, men har problemer med at tennene blir sinnsykt vonde dagen etterpå, og det er jo ikke så morsomt!
KRISTINEAM

12.03.2016 kl.16:06

Elisabeth: Det fikk jeg ikke overhodet! Nå skal det sies at jeg aldri har fått ising i tennene når jeg brukte Smilelab heller, så hvis det var dette merket du brukte tidligere så ville jeg kanskje ikke sammenliknet med meg. Uansett; jeg er mer fornøyd med resultatene etter Pro Whitening enn med Smilelab - ising har jeg aldri fått hos noen av dem :-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©