Tips til innhold i påskeegget hans

  • 14.03.2016, 17:13

Inneholder annonselenker

Det er snart påske og allerede førstkommende søndag reiser jeg til Molde. Det skal bli helskjønt med familietid, avslapning, brettspill og venninnekos. Jeg har til og med gitt mitt æresord til Jørgen om at vi kan ta oss en tur i bakken, for han er jo verdens største skientusiast og jeg.. Vel, not so much. Men jeg har jo overraskende nok et nedstøvet snowboard i kjelleren, så det blir jo litt artig å prøve seg igjen ;-) Uansett! Med påskeferie følger også påskeegg og det har alltid vært noe jeg tar blodseriøst. Haha! Jeg elsker jo å sysle med sånne ting, så i fjor fikk kjæresten et påskeegg fylt til randen med godsaker.

Jeg vedder på at det er flere jenter som vil overraske kjæresten med et påskeegg i år, right? Min mann er ikke så fan av godteri, som et påskeegg jo oftest fylles med, men det gjør det bare enda artigere å lete etter innhold. Det er selvsagt tanken som teller og et egg fylt med godteri er mer enn bra nok, men jeg tenkte å tipse dere likevel, i tilfelle noen ønsker å gjøre litt ekstra utav det i år! Som sagt synes jeg det er sjukt funny å sysle med sånt og derfor gjør jeg heller aldri noe halvveis. Årets påskeegg skal bli 10 av 10!
  

Kortholder HER, lommelerke HER, caps HER, koffertvekt HER, Jelly Boobs godis HER, barberingsgele HER, kondomer HER, korsett HER, lommetørkler HER, proteinbar HER.

Hvem har sagt at påskeegget er forbeholdt snop? Mitt tips er å sprite opp egget ti hakk ved å tilføye litt funny og koselige elementer. Sexleketøy, dill og stæsj fra Kondomeriet, en liten gave og hjemmelagde gavekort er i mitt hode oppskriften på suksess. I tillegg kan du fylle egget med søte lapper, vetokort, massasjebonger og selvsagt; godis. Gubben min er som sagt ikke så glad i godteri, så i fjor kjøpte jeg en del proteinbarer o.l.

Alt i alt handler det egentlig bare om å gjøre påskeegget litt mer personlig. Kjøp hans favorittgodteri, stæsj han vil like, lag gavekort han vil sette pris på. Det er en så enkel, fin, funny og romantisk måte å vise hvor mye man setter pris på vedkommende ♥ Og så er det sikkert ikke alle som har (gutte)kjærester heller, så dersom dere ønsker det kan jeg godt lage en "jenteversjon" også?
Sindre

14.03.2016 kl.17:41

Ja! Lag jenteversjon også:D
KRISTINEAM

15.03.2016 kl.13:57

Sindre: Jenteversjon is coming up! :-D
Ingvild F. Falck-Ytter

14.03.2016 kl.18:54

For et inspirerende påskeegg! Jeg har riktignok ingen kjæreste, så får bli med fantasien:( rip
KRISTINEAM

15.03.2016 kl.13:57

Ingvild F. Falck: Hihi, er ikke bare kjærester som trenger påskeegg; jeg kommer straks med en jenteversjon ;-) klem!
Christina Marie

14.03.2016 kl.23:38

Uuu, dette likte jeg! Spørs om kjæresten får seg et lite velfylt påskeegg i år :-)
KRISTINEAM

15.03.2016 kl.13:58

Christina Marie: Da tror jeg han blir veldig glad :-D Skal ikke så mye til!
Maren

15.03.2016 kl.12:04

stilig! tror du mener "your" og ikke "your're" som er forkortelse til "your are" :)
KRISTINEAM

15.03.2016 kl.13:59

Maren: Bah, det har du helt rett i!! Jeg er flaut dårlig i engelsk, men tusen takk for hyggelig rettelse ;-)
Celine

16.03.2016 kl.08:57

Gøy å se litt tips! Driver i disse dager og skal fylle kjæresten sitt påskegg, og har hvertfall funnet ut at jeg skal putte i et par flax-lodd da det er noe jeg vet han liker, haha. Han er veldig glad i sjokolade også, så jeg skal kjøre enkelt og kun ha det + litt ekstra oppi :) Proteinbarer er jo også genialt ettersom han trener mye!
KRISTINEAM

16.03.2016 kl.16:49

Celine: Åh, for en heldig kjæreste du har! Flaxlodd var en helt super idé, den tar jeg med meg videre ;-) Og ja, min kjæreste blir i hvert fall aldri misfornøyd med proteinbarer!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©