Uken som gikk #8

  • 20.03.2016, 20:28

Ukens høydepunkt er i dag, for nå befinner jeg meg nemlig i Molde. Jeg har spist lasagne med familien og ble tilbudt koteletter hos svigers, så inntaket av mat skal i hvert fall ikke bli et problem denne ferien ;-) Sitter for øyeblikket i godstolen med et rødvinsglass og lader opp til Risk. Har tvunget hele familien til å bli med på brettspill si.. Sånn err'e å få størsteungen hjem igjen. Haha! Ellers kan det nevnes at været denne uken har vært et eneste stort høydepunkt i seg selv. Skinnende sol, deilige varmegrader og strømpebuksa bakerst i klesskapet - amazing! I Molde regner det, men jeg skal ikke klage riktig enda altså.

Ukens flause var når jeg lå dausjuk i senga og spilte Angry Birds og Jørgen kom inn på rommet for å holde meg med selskap. La meg først bare si: Jeg barberer aldri leggene. Det er et så hinsides ork og dessuten gidder jeg ikke oppmuntre hår på tykkelse med stråltråd til å gro der. Så, jeg barberer dem så sjelden jeg kan om sommeren og aldri på vinterstid. Det skal veldig mye til for at noen engang legger merke til det, for i og med at jeg aldri barberer dem, er jo hårene også svært myke og nesten usynlige. Uansett! Nå er det sikkert et halvt år eller mer siden sist. Jørgen legger seg i fotenden med beina mine og ganske kjapt begynner han å lugge i hårene på leggene mine. Altså, say what? Jeg smugkikker over iPaden og ser videre at han studerer og måler sine egne hår, før han sammenlikner dem med mine. Jeg ble så flau og døde litt av latter. Snakk om feminint kvinnfolk! Èn ting er i hvert fall sikkert; frøkna tok hintet.

Ukens lættis får jeg når jeg tenker tilbake på gårsdagen. Herregud! La meg ta dere med inn i mitt sinnsyke hode. Jeg hadde stått på jobb i åtte timer og bøttet nedpå EN LITER Redbull, så jeg var mildt sagt skjelven når jeg kom hjem til en lydløs leilighet. Jeg gikk til sengs ganske umiddelbart fordi jeg var så sliten, men fikk selvsagt ikke sove. I to timer lå jeg våken og kjente på mine egne intense hjertebank og de ukontrollerte skjelvingene mine, før jeg plutselig kom inn på tanken om at jeg i natt kom til å dø på grunn av inntaket av Redbull. "Hva gjør pappa og Jørgen når de ikke får tak i meg?", "Hvor mange timer må jeg ligge livløs i sengen før politiet bryter seg inn i leiligheten og finner meg?", "Kanskje overskriften på VG vil være; "Kvinne (20) funnet død i sengen grunnet skyhøyt inntak av Redbull"", "Lurer på hvor mange og hvem som vil skrive "Hvil i fred" på Facebook-siden min..", er alle tanker jeg var innom i går kveld. Jeg er gæren, I know. Etterhvert ble jeg altså så paranoid og livredd (bokstavelig talt) at jeg sto opp, spiste en brødskive med brunost og tok på meg ullsokker før jeg la meg igjen. Tenkte kanskje at sjansen var mindre for å dø dersom jeg hadde litt mat i magen og var varm..Ukens innlegg må være "Mine seks beste sparetips", hvor jeg har ramset opp mine mest gjennomførbare sparemetoder i hverdagen. Å spare på BSU er helt topp det altså, men det er vel ikke bare jeg som sløser mer enn nødvendig på helt ufattelig teite ting? Dersom man begynner å regne litt på det, er det jo de bitesmå og hverdagslige småtingene som utgjør de virkelig store summene på lengre sikt.

Ukens cravings har vært brød. Jeg har ikke spist brød på evigheter og kjøpte meg omsider ett på fredag. Det var så godt! Trøkte i meg den siste brødskiva i går natt, når jeg lå for døden ;-) Og så skal det nevnes at jeg IGJEN craver fiskeboller med spaghetti, men pappa har heldigvis sagt atte det skal vi fikse i løpet av ferien. Godt å være hjemme, si!

Hvordan har din uke vært?
Stine Tokle

20.03.2016 kl.20:31

Morsomt innlegg :) Hørtes ut som e bra uke!
Hege Kristin

20.03.2016 kl.20:34

hørtes ut som en fin uke:)

derfor jeg aldri drikker energidrikker... xD
Christina Marie

23.03.2016 kl.12:03

Like gøy lesing som alltid :-) Elsker at du har med ukens flause og lættis, det er så moro! Hahaha
KRISTINEAM

25.03.2016 kl.21:34

Christina Marie: Haha husket du nevnte at du ville ha lættis og flauser, så her kom det ;-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©