Jakten på den perfekte body

  • 18.03.2016, 20:41

Hey gurls! ♥ Nå er jeg selverklært frisk og det føles helt fantastisk. Det var egentlig kun bloggarbeid som sto på planen i dag, men det er jo så fint vær at å sitte inne blir for dumt, så jeg tok turen til byen for litt ærender og småshopping isteden. Neste lørdag er det duket for hjemmefest med treningsklær som dresscode og jeg elsker jo temafester over alt på jord, så jeg hadde så innmari lyst på en knæsjfarget body. Jeg hadde gått rundt i flere timer og helt gitt opp jakten, men på mitt aller siste stoppested fant jeg heldigvis en knallgul variant som ga meg skikkelig 80's vibes ;-) Men herlighet, det er så innmari vanskelig å finne ting når man faktisk leter. Det er vel ikke bare jeg som blir gæren av sånt? 

Jørgen dro nettopp til Molde og jeg sprekker snart av misunnelse. Jeg hadde så lyst til å være med! Det er uansett en stund siden jeg har vært på jobb og én dag til med de aller fineste kollegaene mine skal jeg nok klare, før jeg setter ræva mi på flyet og vender snuten hjemover jeg også!Hadde ingen bilder å vise dere, så satte meg like så godt ned på badegulvet og knipset et par selfies. Tok omsider på en litt mer vårlig farge på neglene i dag, for de har jo vært sorte så lenge jeg kan huske. Og se! Nå begynner neglene mine å gro igjen. Jeg klarer hverken korte eller falske negler, så jeg forsøker alltid å spare til lange selv. Det er vanskeligere enn det ser ut til, for når én brekker må jo alle klippes ;-) Oh my, LIKE YOU CARE. Haha!

Idol og Angry Birds, here I come. Ha en kjempefin kveld videre, fineste ♥

Har dere hatt en fin dag?
byAnne

18.03.2016 kl.22:09

Kjenner meg veldig godt igjen i den med neglene ja :/
KRISTINEAM

19.03.2016 kl.11:17

byAnne: Bah, det er så irriterende, haha! Jeg bruker den rosa håndkremen fra VITA/dagligvarer og den funker fjell tho' :-D
Carina

18.03.2016 kl.22:20

Utrolig fin farge på neglelakken! Hvilken er det? :-)
KRISTINEAM

19.03.2016 kl.11:17

Carina: Tusen takk! fargen Misty fra Zoya! :-D
Christina Marie

19.03.2016 kl.01:09

Hahaha, det er såå sant at man aldri finner det man leter etter når man først er på leting! Har hatt en veeeldig lang dag preget av eksamensstress, men kvelden ente koselig hos ei venninne <3 Håper kvelden din var fin!
KRISTINEAM

19.03.2016 kl.11:18

Christina Marie: Ja lool det er så irriterende. Også eksamen da.. Huff. Du får ha masse lykke til i hvert fall!! Godt med venninnekos etterpå :-D klem


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©