Gjensyn med snowboardet

  • 24.03.2016, 19:50

Hei alle! Har dere det fint? Jeg håper og tror at det er flere enn meg som har tatt litt velfortjent fri fra blogglesing i disse dager. Jeg har i hvert fall vært alt for opptatt med å bare late rævva av meg til å oppdatere dere, haha! Før påskeferien var jeg innmari sliten både psykisk og fysisk - det tror jeg det var lett å merke mellom linjene på bloggen også. Selv om jeg elsker hverdagen min og alt den innebærer har det vært ubeskrivelig deilig å komme hjem og senke skuldrene. Jeg har spist masse god mat, spilt utallige runder brettspill og ledd med mine beste venner. Og i dag dro jeg til og med i bakken med Jørgen!

Jeg har ikke stått på snowboard på over fire år og det med veldig god grunn. Jeg er helt latterlig dårlig! Altså, sammen med en rekke kids på 2-4 år i barnebakken var det denne frøkna som klarte å falle i skiheisen. Haha! Og så klarer jeg jo selvsagt ikke svinge skikkelig med brettet, så jeg bremser meg ned alle bakkene og det tar jo mildt sagt på for leggene mine. At Jørgen, som verdens største skientusiast, holdt ut med dette nautet i bakken er faktisk ikke til å forstå. Han suser liksom fram og tilbake, baklengs, sidelengs og alt på en gang, mens jeg tryner hvert tredje minutt. Det skulle vært filmet!Nå blir det i hvert fall fire nye år til jeg og snowboardet ses igjen ;-) Trives aller best i sofakroken med potetgullskåla på fanget, jeg. I går dro vi på byen så formen i dag er litt down, men det passer meg helt ypperlig - finnes ingen bedre unnskyldning til å slappe av på sofaen, da. Tenkte å kjøpe med potetgull og dip (fordi jeg fikk så sjukt lyst på det etter jeg nevnte det i forrige setning, haha) og kose meg skikkelig med gubben i kveld.

Håper alle har en fantastisk påske! Stor klem!
Julie

24.03.2016 kl.21:29

Det er alltid kjekt i bakken :-) Har selv aldri stått på snowboard da, men det er fordi jeg syntes slalåmski virker tusen ganger lettere! Det anbefales siden du sa du sto på snowboard :-) God påske til deg og dine!
KRISTINEAM

25.03.2016 kl.21:33

Julie: Jeg skal definitivt teste ut slalåm neste gang! Good påske <3
byAnne

24.03.2016 kl.22:44

Høres ut som en perfekt påske! :) Fikk selv stått på slalom to dager på Beitostølen, men merker at ferdighetene ikke er som før :P God påske videre!
KRISTINEAM

25.03.2016 kl.21:33

byAnne: Åh så deilig! Haha, blir sånn når man blir eldre og ikke vedlikeholder ferdighetene ;-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©