My daily makeup routine

  • 26.03.2016, 17:22

Jeg er ingen ekspert på sminke og det skyldes enkelt og greit at jeg ikke er så sjukt interessert i det. Sånn har det alltid vært! Jeg har for eksempel ikke tålmodighet til å stå foran speilet i mer enn femten minutter til hverdags, men dersom jeg skal på fest liker jeg å eksprimentere litt - dog med de samme produktene. Jeg har dessverre for rød hud til å gå sminkeløs, men jeg sminker meg så naturlig som jeg kan og trives veldig godt med det. Tenkte å vise dere min sminkerutine til hverdags!

Step One er huden og den er aller viktigst for meg, i tillegg til bryn. Jeg har slitt med nuppete hud i en årrekke og har heldigvis funnet produkter som hjelper, men jeg blir aldri helt kvitt de røde områdene jeg har på kinnene og rundt nesen. Jeg vet ikke helt når og hvordan de kom, men i det siste har jeg sett meg ordentlig lei og har tenkt til å sette meg såpass inn i hudpleie at jeg kan få dem bort for godt. Uansett! For å dekke dem bruker jeg Babor sin Camouflage Cream. Den er virkelig helt fantastisk og dekker alt jeg har av røde områder. I tillegg får jeg helt noia av tykke/middels tykke foundations og har i over ett år sverget til Clinique sin CC-krem. Den er utrolig lett i konsistensen, utgjør ingen skade på min hud og har solfaktor 30. Jeg avslutter med alles elskede Bahama Mama, som jeg har brukt fast i nesten tre år.Step Two er bryn! Jeg har helt umulige bryn. Hårene vokser så innmari fort og dersom det ikke hadde vært for pinsetten hadde jeg hatt brynhår i hele trynet. No kidding. De er veldig vanskelige å forme og tegne på, men jeg har endelig funnet et palett som passer dem. Make Up Store sitt brynpalett (avbildet nedenfor) har tre ulike nyanser og jeg bruker den mørkeste i vingen og jobber meg deretter innover med de lyse nyansene. BdB sin Brow Gel brukte jeg for en del år tilbake og den har jeg virkelig savnet, så den bestilte jeg nettopp hjem igjen. Nå holder hårene seg på plass ;-) For å markere brynlinjene bruker jeg igjen Babor sin Camouflage Cream, som en type fastere highlight.

BABOR Camouflage Cream (05)
CLINIQUE CC Cream (03)
THE BALM Bahama Mama
MAKE UP STORE Brow Palette
THE BALM Meet Matt(e)
BDB Brow Gel
THE BALM Manizer Highlighter
MAXFACTOR Masterpiece Max
Step Three er øyne og her sverger jeg faktisk til Masterpiece Max. Det var vel en av dem jeg brukte på barneskolen, haha! Denne gir meg uansett både lenge og volum uten å klumpe og er nok den eneste mascaraen jeg har kjøpt flere ganger. Dersom jeg har tre minutter ekstra til overs påfører jeg de to første fargene i Meet Matt(e) fra The Balm på øyelokkene og resultatet ser dere jo på bildene :-) Denne paletten har jeg hatt i nesten fire (!) år og den bruker jeg på fest også, men da inkluderer jeg også den tredje og mørkeste fargen i paletten. Perfekt til duse, smokey eyes! Og som en aller siste finish påfører jeg The Balm sin highlighter på kinn, neserygg og under øyebryn.

Simple as that! Håper du liker ♥
Celine

27.03.2016 kl.11:13

Whaat synes du har så fine bryn! Morsomt innlegg :) Jeg er heller ikke veldig interessert i sminke, derfor er jeg ikke flink heller... jaja!
KRISTINEAM

28.03.2016 kl.00:24

Celine: Haha takk for det! Det ar bare veldig lang tid å fikse dem sånn ;-)
xplor

27.03.2016 kl.15:35

Herlig innlegg! Du er såå pen <3 Jeg håper du har en kjempefin søndag :-)
KRISTINEAM

28.03.2016 kl.00:24

xplor: Åh takk i lige måde <3
Christina Marie

27.03.2016 kl.19:19

Dette innlegget likte jeg :-) Alltid gøy å lese om andres sminkerutiner! Du sminker deg skikkelig fint <3
KRISTINEAM

28.03.2016 kl.00:26

Christina Marie: Takk Christina! :-D Jeg synes også det er moro å lese om!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©