Uken som gikk #9

  • 28.03.2016, 16:06

Ukens høydepunkt: Denne uka feier jeg under ett og samme høydepunkt, jeg. Jeg dro til Molde forrige søndag og helt ærlig kunne det liksågodt vært i går. Dagene har bare flydd forbi! Jeg har spilt utallige runder Risk med familien, vært i skibakken to ganger, vært i bursdag, på byen og på hjemmefest, tilbragt kvalitetstid med både familien og svigers, spist loads med deilig mat og kost meg masse med gubben min. En skikkelig hjemmepåske, med andre ord. Denne uka har vært så innmari fredfull og gjort så inderlig godt for både kropp og sinn, for dere aner ikke hvor sliten jeg var før jeg reiste hjem. Hadde det ikke vært for en alltid fullspikket timeplan i Oslo skulle jeg definitivt reist hjem oftere, for den deilige følelsen jeg alltid får når jeg reiser til Molde, den får jeg aldri ellers.

Ukens flause: Jeg nevnte jo at jeg hadde lovt Jørgen å bli med i bakken i løpet av påska, så på torsdag dro vi til Tusten. Kunsten å stå på snowboard har jeg aldri lært, men ironisk nok eier jeg jo et skikkelig fint og nesten ubrukt likevel. Skulle prøve meg på barnebakken sammen med mine jevnaldrende på 2-6 år og i skiheisen presterer jeg å miste balansen og falle av. Altså, det høres kanskje ikke så ille ut, men jeg kan garantere at det var sånn middels pinlig å være tjueåringen blant alle småttisene som lå og sprelte i grøftekanten. Mindre pinlig var det sikkert ikke for den stakkars kjæresten min. Haha!

Ukens antrekk: Jeg er helt forelsket i mitt rustfargede sett fra Designers Remix. Nå håper jeg at sola er kommet for å bli sånn at jeg kan kombinere denne deilige jakka med sneakers og skjørt. Været har så mye å si og jeg ELSKER sol og varme! 

Ukens kjiping: Jeg er klar over at det er mandag og at det er ei ny uke og alt det der, men forrige ukes kjiping får likevel bli i dag, for i dag var det hjemreise til Oslo. Jeg og Jørgen reiser heldigvis hjem igjen sammen, for dersom jeg hadde dratt hjem alene og kommet hjem til tom leilighet er jeg redd jeg hadde gått på en skikkelig smell. Haha! Uansett, selv om vi har kost oss gløgg i Molde har vi bestemt oss for å gjøre det beste utav det og i bilen begynte jeg smått å ramse opp alt vi kunne glede oss til når vi kom hjem. Tenne stearinlys, min faste bolognese, kvalitetstid bare vi to, våre faste plasser i vår sjarmerende sofa og en hverdag fylt med litt mer rutiner og innhold. Gjelder å gjøre det beste utav det, si! Jeg kjenner at når jeg begynte å skrive det svart på hvitt så gleder jeg meg faktisk bittelitt til å komme hjem til leiligheten vår. Den er jo tross alt vår. Der er det vi som bestemmer og det har jo sin sjarm det óg, selv om det ikke innebærer hverken oppvaksmaskin eller "luksuriøs" mat (les: ikke studentmat). Og så har jeg ett punkt til på kjiping-lista (negativ attitude ass). Jeg har ødelagt mobilen min på den mest idiotiske måten i hele verden. Blir bare dritsur på meg selv av å tenke på det, så vi hopper heller over til neste punkt.

Ukens tanke: Nå blir det mye påske og ski og tjohei her, men jeg har jo tenkt mye på det så why not. Jeg har jo sikkert nevnt at jeg har en skikkelig skiglad samboer? Han er en sånn som elsker toppturer og suser i hundretusen kilometer i timen ned styggbratte bakker. Og jeg er en skikkelig sofagris. Nå har jeg tenkt til å gjøre noe med det! Jeg kommer aldri til å bli en sånn som lever og ånder for vinter og snø, men jeg har da søren meg ikke vondt av å bevege flesket litt. I går dro vi til Tusten på nytt og da testet jeg slalåm. Det var jævlig slitsomt og skikkelig vondt - men dritgøy! Skal sies at jeg lengtet etter pause hvert tiende minutt, men det var jo en start likevel. I sommer har jeg skikkelig lyst til å gå masse på fjelltur for det er faktisk noe jeg har blitt mer glad i med årene, men jeg tenker at det viktigste er å starte i det små og heller ta det derfra. Jeg blir ikke noe friluftsmenneske over natta, liksom. Det viktigste er at jeg prøver!Haha, nå har jeg skrevet nesten 1000 ord. Tror det er greit å runde av her ;-) På tampen vil jeg bare si; bloggen har blitt kraftig nedprioritert forrige uke grunnet alt jeg har skrevet ovenfor, men nå er hverdagen tilbake and so am I. Det har vært VELDIG deilig med påskeferie, men nå er jeg klar for å gå inn i sjette gir frem til sommerfeiren (tror jeg) ♥

Hvordan har din uke vært? Noen deilige, late dager?
Julie

28.03.2016 kl.17:40

RISK er jo så gøy å spille med venner eller familie! :-) Blir noen risk-runder her på fjellet og :-) Håper du får en fin start på uken!
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.11:02

Julie: Åh ja, det er såå artig! klem
jesus4areason

28.03.2016 kl.18:27

så koselig innlegg :-) jeg har vært og er syk med noe astma bronkitt jeg fikk etter jeg hadde hatt influensa, så min påske har ikke vært så veldig innholdsrik hehe. Ha en fortsatt fin påske <3 :-)

// Benedicte
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.11:01

jesus4areason: Åh, det hørtes jo lite kjekt ut :-( Håper formen din er bedre nå! klem <3
Ingvild F. Falck-Ytter

28.03.2016 kl.22:06

Så godt å høre, høres ut som du har kost deg masse!

Svært få late dager på meg, men fornøyd likevel <3
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.11:01

Ingvild F. Falck: Jeg har kost meg maasse, ja! Deilig med ferie uansett! klem
Emma

28.03.2016 kl.23:48

Leier eller eier dere leilighet? Og trives dere i området dere bor?

Fint innlegg!
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.11:01

Emma: Vi leier! Leiligheten ligger på Tøyen og vi trives veldig godt - eneste er at leiligheten er gaanske knapp og så kunne jeg gjerne tenke meg å kjøpe! Klem
Lilly

29.03.2016 kl.00:36

Elsker slike innlegg med bare snakk om livet! Jeg er helt lik deg når det gjelder friluftsliv, og bestemte faktisk i dag for å gjøre noe med det og ble med typen på skitur :-) Er ikke helt frelst enda, men jeg fikk litt bedre samvittighet av å gjøre noe som typen elsker (for én gangs skyld)...

Ser fram hyppigere oppdateringen fra favorittbloggeren min, selv om du så absolutt fortjente en liten ferie <3
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.11:00

Lilly: Åh, så flink du var! Jeg får også litt bedre samvittighet når jeg innimellom blir med gubben på ting han liker ;-) Klem!
Celine

29.03.2016 kl.01:22

Aaahhh elsker slalom! :) Har også lyst å gå fler fjellturer, selvom dørstokkmila mi er den største som finnes!
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.10:59

Celine: Det er alltid den som stopper meg også ;-)
Hanne

30.03.2016 kl.19:50

Hei! Jeg skal reise bort for å studere til høsten. Det samme skal kjæresten min og vi tenker samme by. Vi har ikke vært sammen så alt for lenge, type 4 måneder. Er inne på tanken om å flytte bort sammen, men er så usikre på om det er en risk å ta? Kan du fortelle litt om hvordan det er å bo med kjæresten sin som student mtp økonomi, finne leilighet.. etc.? Tenker generelt rundt dette. Hvor lenge var dere sammen før dere bestemte dere for å flytte sammen?

Ble en litt lang kommentar, men håper på svar! Bloggen din er så fin, det er du også! Klem <3
KRISTINEAM

31.03.2016 kl.12:53

Hanne: Dette kan jeg lage et eget innlegg om, søting! Tusen takk <3 SÅ hyggelig kommentar!
Christina Marie

31.03.2016 kl.01:15

Så gøy å lese om ferien din! Virker som du har kost deg masse :-) Selv har jeg jobbet litt i ferien, men for det meste har jeg slappet godt av med venner, kjæreste og familie - og det trengtes!
KRISTINEAM

31.03.2016 kl.12:59

Christina Marie: Det har jeg så absolutt! :-D Ferien din hørtes deeilig ut!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©