Color it up

  • 29.03.2016, 16:30

Annonselenker

Hei til dere! At the moment sitter jeg på skolebenken. Å stå opp 06:45 etter en påskeferie hvor sene morgener har vært et faktum, var ganske tungt. Motivasjonen til å stå opp var tre små timer på forelesning før jeg kunne ta en storhandel på butikken (helt tomt kjøleskap!!) og dra hjem for å pakke ut kofferten og lande litt etter ferien. Men, rett før jeg dro ut ytterdøra fant jeg ut at jeg skulle på jobb i dag. Haha! Og så var vi tilbake til hverdagen. Det blir uansett fint å jobbe litt - jeg har jo ikke vært der siden før påske nå og butikken bugner sikkert av vårnytt.

Speaking of: Helt siden jeg flyttet til Oslo har jeg vært så innmari flink til å ikke kjøpe klær i hytt og pine, men i det siste har jeg viirkelig slitt. Det ER så mye fint i butikkene at the moment og for en shoppeglad frøken blir det sjukt utfordrende å ikke dra kortet. Jeg dro (uheldigvis) innom Nelly og der fant jeg så mye lekkert, så i denne omgang ville jeg vise dere mine favoritter fremfor å kjøpe dem selv ;-) Får se hvor lenge jeg kan holde på sånn!
 

Grønn bomberjakke, lyseblå trenchcoat, lyseblå kjole, lyseblå bomberjakke, navy body, lys beige body, grønne laced up heels, solbriller.

Color it up! SE på de lekre skoene, da. Nå har jeg jo nettopp kjøpt meg et par sorte laced up heels, men hadde det ikke vært for dem skulle jeg veldig gjerne kombinert disse grønne til sommerbrune bein i sommer. Og så falt jeg skikkelig for begge bodyene i semsket skinnimitasjon - så innmari lekre å kombinere med strutteskjørt og slengbukser til både hverdags og fest.
 


Blå trenchcoatgrønn kjole, lyseblå blonde-BH, blå maxikjole, løvgrønn kjole, mørkeblå body, brune laced up heels, grå nøkkelring.

Blått og grønt er soleklare fargefavoritter hos meg, når det ikke går i svart. Helsorte antrekk står ikke helt i stil med sol og plussgrader ;-) Foreløpig er det forøvrig ikke noe problem at garderboen min er utelukkende sort, for i Oslo regner det som aldri før og jeg har til og med krøpet inn i parkasen min. Men, det er jo lov å forberede seg litt til varmere tider likevel, for det er nok ikke altfor lenge til sola titter frem for godt! ♥

Innlegget er forresten forhåndsskrevet, for i skrivende stund sitter jeg jo på skolen og når dere leser er jeg på jobb. Tenkte jeg måtte oppklare, slik at dere ikke blir helt forvirra ;-) Måtte forhåndsblogge for å få bloggkabalen til å gå opp i dag, hihi!

Fant du noe fint?
facelessfashiion

29.03.2016 kl.16:57

Så mye fint!
Ingeborg

29.03.2016 kl.20:58

Hei! Jeg leste bloggen din hele tiden før og leser den fortsatt. Én ting jeg husker ekstra godt er da du anbefalte rugsprø med potetsalat, salami og agurk, haha! Jeg spiser det fortsatt og tenker på deg hver gang. Ellers digger jeg bloggen din :-)
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.10:59

Ingeborg: Åh, nå fikk du meg til å smile godt :-D Jeg husker faktisk ikke å ha anbefalt det (eller spist det...), men én ting er sikkert; jeg fikk SKIKKELIG lyst på det, haha!
byAnne

29.03.2016 kl.21:49

Så mye fine ting :)
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.10:58

byAnne: I knooow!
Camilla

30.03.2016 kl.00:06

For mye fint! Vanskelig å stå i mot, kanskje like greit at lommeboka ikke strekker til akkurat nå:P
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.10:58

Camilla: Haha, ja! Såå mye fint :-)
Camilla

30.03.2016 kl.15:34

Åhh, så mye fint! Want it all :D
Christina Marie

31.03.2016 kl.01:19

Så utrooolig mye fint!! Det klør i fingrene etter å shoppe, og slike innlegg som dette gjør det ikke enklere akkurat! Haha :-) Men det lønner seg når jeg får spart litt ekstra og kan gå bananas i København i sommer, hihi. La forresten merke til at du har brukt samme farge på skriften som på plaggene, og jeg ville bare kommentere at jeg synes du er SÅ flink! Slike detaljer er viktigere enn man skulle tro, og det skaper en skikkelig fin helhet. Man ser godt at du legger ned mye arbeid i bloggen :-)
KRISTINEAM

31.03.2016 kl.12:59

Christina Marie: Gå bananas i Køben du, det kommer du nok ikke til å angre på ;-)

Og tusen takk for den hyggelige bemerkningen! Så koselig at du legger merke til de små detaljene her inne <3


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©