Hverdagens rutiner

  • 30.03.2016, 12:08

Hello ladies ♥ Onsdag allerede! Nå sitter jeg på skolebenken og etter endt forelesning har jeg bare ærender på planen. Jeg har jo alltid sagt at jeg i sommer ønsker å kjøpe leilighet, men herregud, tiden går så fort og nå er det jo plutselig straks sommer. Jeg har forsøkt å sette meg inn i boligmarkedet som best jeg kan på egenhånd og har i tillegg oppdatert Finn.no relativt hyppig i flere måneder for å se på hva som legges ut og til hvilken pris. Uansett! I dag skal jeg dra innom banken for å se på hvilke muligheter jeg har. Er veldig spent på om jeg i det hele tatt har muligheten til å kjøpe, men det får jeg jo forhåpentligvis svar på i dag. Fingers crossed!

I går var jeg jo på jobb og det var innmari deilig å være tilbake igjen! Det kom faktisk en liten jentegjeng innom hvor minst en av dem leste bloggen min, så det var veldig hyggelig. Det var altfor mange kunder i butikk til å slå av en ordentlig prat, men jeg fikk i hvert fall solgt henne den samme dressbuksa som jeg selv bor i ;-) Nå mistet jeg helt sporet her, though. Poenget var at å komme tilbake på jobb var overraskende deilig og ga meg mersmak på rutiner og min egen hverdag. Etter endt påskeferie var jeg redd for at jeg bare skulle savne Molde, familien, vennene mine og det idylliske ferieliv, men den gang ei. Jeg synes det er ordentlig digg å være tilbake i Oslo med kjæresten min og gjøre alt det jeg liker best. Blogge, selge klær, skrive. 

Dette ble frokosten min før forelesning i dag! Når jeg ikke begynner på skolen før 11:45 får jeg alltid tid til å lage en digg frokost og spise den mens jeg ser på Friends. Veldig deilig å starte morgenen sånn, for det utgjør en så stor forskjell for resten av dagen! I dag ble det to knekkebrød med speilegg, avokado og et glass smoothie. Sistnevnte er en variant jeg har lagd i alle år, da den smaker himmelsk og ikke koster skjorta ;-)

ENKEL FROKOSTSMOOTHIE
· en banan
· litt eplejuice
· fryst mango og bringebær
Håper dere får en kjempefin dag! Klem ♥
Hilser forresten til #henriboss
byAnne

30.03.2016 kl.13:04

Så spennende! Jeg er også innom Finn nesten hver dag og ser etter leilighet. Tenker du og kjæresten å kjøpe sammen?
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.13:34

byAnne: Ja, det er skikkelig spennende! Planen er at jeg kjøper alene og at Jørgen leier - i hvert fall i første omgang. Vi har jo ikke vært sammen så lenge, så tenker at det er det tryggeste valget. Etter et år eller noe i duren er planen at han kjøper seg inn :-) Men, alt avhenger jo at jeg faktisk kjøper i sommer. Godt mulig jeg må vente!
Camilla

30.03.2016 kl.15:28

Så herlig start på dagen, elsker slike morgener! :-)
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.17:47

Camilla: Åh ja, det var skikkelig deilig! :-)
byAnne

30.03.2016 kl.15:36

Ok lykke til hvertfall :) Jeg og kjæresten har vært sammen i 2.5 år og akkurat nå bor vi begge hjemme hos pappa. Alt er litt uvisst siden jeg kanskje skal på utveksling neste år fra januar til juni 2017, så vanskelig å planlegge om vi skal flytte nå snart eller vente til jeg kommer hjem.
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.17:48

byAnne: Aah, I see! Det kan jeg skjønne at er en litt kinkig situasjon. Dere finner vel utav det! Masse lykke til i hvert fall :-) Alltid spennende med boligkjøp!
Camilla S

30.03.2016 kl.15:51

Så spennende å kanskje kjøpe leilighet i nærmeste fremtid! Krysser fingrene for deg :D Jeg elsker smoothie jeg også. Pleier å lage en som ligner veldig med banan, eplejuice, fryste jordbær og vaniljeyoghurt. Hvis du er glad i banan anbefaler jeg smoothie med banan, eplejuice og den gule yoghurten fra tine (mango og noe mer, hihi) <3
KRISTINEAM

30.03.2016 kl.17:48

Camilla S: Hihi, ja! Åh, det skal jeg definitivt sjekke ut! Tusen takk for tips, søte <3
Julie

30.03.2016 kl.18:27

Åå nam dette så ut som den perfekte frokost! Det er både sunt og godt, samtidig som det er variert og enkelt å lage :) Før var jeg kjempeflink til å lage smoothie ofte, men må innrømme at det blir litt sjeldnere når man ofte tyr til det kjappeste. Lykke til med fremtidig boligkjøp! :)
KRISTINEAM

31.03.2016 kl.12:49

Julie: Eniig! Men ja, det er helt riktig som du sier - det kjappeste er jo ofte det enkleste ;-)
Charlotte Tunes

30.03.2016 kl.18:43

Spennende prosess dette med å kjøpe leilighet. Jeg og kjæresten kjøpte for noen år siden, og det var SÅÅ deilig å få sin egen leilighet altså! Lykke til med prosessen <3
KRISTINEAM

31.03.2016 kl.12:49

Charlotte Tunes: Åh ja, spennende, artig, slitsomt og alt på en gang! Tusen takk <3
Christina Marie

31.03.2016 kl.01:23

Ååh så spennende med eventuelt boligkjøp! Krysser fingrene for at det går i orden og at du får kjøpt deg en fin leilighet! :-) Frokosten så forresten sykt digg ut - ingen tvil om at jeg må lage meg smoothie i morgen!! Nam
KRISTINEAM

31.03.2016 kl.13:00

Christina Marie: Jaa, jeg håper alt går i boks snart! :-D


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©