Ufrivillig aprilsnarr og intervju

  • 01.04.2016, 14:52

Hei fine  Og god første april! Er det noen som har blitt lurt i dag, kanskje? Min morgen startet brått, for idet jeg skulle fyke ut døra og på intervju, presterte jeg å røske med meg parfymeflaska mi. Den har overlevd minst tjue fall i sin levetid, men denne gangen gikk det selvsagt galt. Badet kan umulig være større enn en kvadratmeter og som om det ikke var trangt nok fra før, måtte jeg i morges sitte på alle fire i både glasskår og parfymesøl for å forsøke å vaske opp griseriet. Jeg sendte en melding til Jørgen for å advare ham om den intense lukten..

Meg: Husker ikke når du slutter på skolen i dag men just in case du kommer hjem når jeg ikke er her og lurer på hvorfor i helvete det STINKER dame i hele leiligheten; jeg mistet og knuste parfymeflaska mi.
Jørgen: Haha, bra aprilsnarr..
Kristine: *sender bilde av knust parfymeflaske*
Jørgen: Leste feil. Trodde det sto noe sånt som: "Hvorfor i helvete stinker det dame i hele leiligheten?!", som om jeg skulle hatt besøk når du ikke var der..

 FUSKEPELS TIGER OF SWEDEN
TRENCHCOAT SAMSØE SAMSØE
GENSER GINATRICOT
SKINNTIGHTS RICH & ROYAL
BOOTS SAMSØE SAMSØE
VESKE MULBERRY


Haha, uansett! Jeg kom meg tilslutt avgårde og i dag har jeg altså intervjuet Silje Sandmæl. Hun var så innmari hyggelig og åpen - en drøm å intervjue, rett og slett. I tillegg kom hun med så mange gode og enkle sparetips og jeg ble virkelig mer bevisst på mitt eget forbruk. Følte meg som en malplassert klovn iført merkeklærne mine, men det morsomme er jo at jeg faktisk hadde valgt ut et svært gjennomtenkt antrekk på forhånd. For eksempel tok jeg bare på meg nøytrale klær uten synlige logoer og så gikk jeg med veska bakfram, slik at logoen ikke syntes. Haha, jeg vet at jeg er ei skrulle, men jeg ville jo gjøre et godt førsteinntrykk og når man skal intervjue Norges mest økonomiske kvinnfolk så vil man jo ikke se ut som det motsatte ;-) Uansett, jeg gleder meg veldig til å skrive portrettintervju om henne og håper den ferdige saken blir fin. Vi fikk en veldig god tone og det tror jeg resultatet vil vise!

Nå skal jeg levere inn finansieringsbevis til banken (leilighetsjakt, here I come!), sortere råmateriale av intervjuet og deretter på tacodate med fine jenter. Det blir taco for tredje dag på rad, men det er jo så godt at who cares ;-)

Har du lurt eller blitt lurt av noen i dag? 
Asalia

01.04.2016 kl.14:58

Nei, ikke blitt lurt :) Ikke lurt noen heller
Julie

01.04.2016 kl.15:12

Har ikke blitt lurt, men fikk lurt en venninne av meg :) Jeg syntes 1. april er en veldig morsom markering <3
KRISTINEAM

02.04.2016 kl.18:31

Julie: Det er det så absolutt! :-D
Hege Kristin

01.04.2016 kl.16:34

nei, det har jeg ikke :)
Henriette Celin

01.04.2016 kl.17:33

Haha, morsomt at han tok så feil og trodde det var en aprilsnarr xD

Et stilig antrekk! skjønner at du tenkte gjennom hva du tok på deg da, hehe.

Gøy at hun var så åpen og enkel å snakke med :-D

Kos deg på tacodate, og ha en fin dag videre^^
Celine

01.04.2016 kl.20:46

Blitt lurt av foreleseren på Fronter faktisk, haha! Han sendte ut en felles beskjed til alle, men ja den viste seg å være en spøk! Ellers har jeg ikke blitt lurt og godt er det :D
Christina Marie

01.04.2016 kl.21:28

Syykt kjipt det med parfymen, haha! Ser for meg en intens stank av parfyme en liten stund fremover! Har verken blitt lurt eller lurt noen, men kjæresten har prøvd seg et par ganger, hahah :-)
KRISTINEAM

02.04.2016 kl.18:24

Christina Marie: Stanken har overraskende nok gått bort allerede.. Eller så har vi bare blitt immune mot den begge to, haha ;-)
byAnne

01.04.2016 kl.22:40

Så kjipt med parfymen :( Selv klarte jeg å holde meg unna å bli lurt frem til jeg scrollet nedover facebook for en halvtime siden, og kims hadde publisert at favorittchipsen skulle ut av produksjon. Hahaha jeg gikk fem på!

Utrolig fint antrekk forresten! Skulle gitt mye for å hatt garderoben din! Den er så gjennomført og fin!

Kunne du laget et innlegg med dine favoritter i klesskapet?
KRISTINEAM

02.04.2016 kl.18:23

byAnne: Hahah, ånei! Da skjønner jeg du gikk fem på ;-) Innlegg med mine favoritter i klesskapet er notert og up and coming :-D
Camilla i New York

02.04.2016 kl.05:59

Ja, jeg ble faktisk lurt i dag. Jeg får besøk om noen uker her i New York, fikk plutselig beskjed om at han ikke fikk komme til USA osv, jeg gikk rett på og holdt på å dø av latter og sinne når jeg fant ut at det var første april, haha ;-)
KRISTINEAM

02.04.2016 kl.18:22

Camilla i New York: Haha åneii! Stakkar.. Den var no nesten litt for slem ;-)


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©