My future home

  • 02.04.2016, 19:43

Hey guys ♥ Står alt bra til? Jeg og Jørgen planla en hinsides produktiv lørdag, men det gikk dessverre ikke helt etter planen, for nå er jo klokken allerede halv åtte?! Alt vi har gjort er å reklamere på en stekepanne (bitre gjerrigknarker, much), gjøre ærend på XXL, se x antall episoder SKAM og si opp leiligheten vår. Yes, you heard me! Jeg tok mot til meg og sendte en oppsigelsesmelding til utleieren vår og det var skikkelig vemodig, for hun er verdens snilleste og vi trives jo veldig godt her. Denne flyttebobla jeg har levd i ble plutselig veldig virkelig, så nå erre bånn gass og fullt fokus på leilighet, sånn at vi ikke ender opp hjemløse etter hvert begge to ;-)

Speaking of, jeg er jo så into it om dagen at jeg helt har glemt å tenke på det nesten artigste med hele prosjektet. Interiør! Jeg er så selvgod at jeg er selverklært ekspert på interiørfronten og gleder meg veldig, veldig til å innrede vårt nye hjem. Når jeg nå er igang med å kjøpe leilighet skal alt gjøres 100% riktig og det jeg går til innkjøp av vil jeg være sikker på at jeg har i mange, mange år. For eksempel ser jeg for meg at det kan være lurt å investere i en god seng og sofa! Og så er jeg jo ingen rich bitch heller, så det kan godt hende vi må ta til takke med pappesker som natt- og stuebord til jeg etter hvert får råd til å kjøpe det jeg virkelig vil ha, fremfor det første og beste. Å innrede sin egen leilighet ser jeg for meg at kan ta opptil flere år, men det er jo det som gjør det litt ekstra stas og spennende, er det ikke? :-) Sluttresultatet vil jo uansett være verdt det!

 Som den geeken jeg er har jeg nerdet meg frem til den vakre kollasjen ovenfor. Viktig å skissere litt ut i fra eget hode ;-) Jeg ønsker en kul, laidback, minimalistisk og ren stil i hele hjemmet, men det skal ikke være sterilt heller. Jeg digger for eksempel den skandinaviske stilen som herjer på alle interiørbrukere på Instagram, men noen ganger blir det bare too much. Det må jo gå an å bo der òg, tenker jeg! Dersom jeg hadde dratt på besøk til noen med hvit sofa, pynteputer av lin, kasjmirstrikket gulvteppe og et stuebord av marmorsten og gullstolper hadde jeg seriøst ikke turt å sette meg noen plass. Så, jeg kommer til å satse på en leken blanding av det rene skandinaviske og det kule, fargesprakende og litt urbane. Tenker at det kan bli dritkult!
  

Adlinks: Grå gulvlampe HER, bananvase HER, teppe HER, sort pute HER, peace-hånd HER, sidebord HER, gult duftlys HER.

Raidet selvfølgelig Miinto etter noen wanties også da ;-) Den derre bananvasen er så sjukt spesiell og jeg DIGGER den. Kan se for meg at den er en typisk ting Jørgen bare wtf er det der for, men jeg har i hvert fall forelsket meg helt i den og tenker at den hadde gjort seg utmerket på stuebordet. Og så er jeg forresten veldig glad for at jeg har handlet litt (for mye) interiør under leieperioden, for alt står i stil med det jeg tenker at kan fungere i neste hjem. Bortsett fra stuebordet though.. Jeg ELSKER looken på det, men Jørgen holder på å gå på veggen. Notis: Dersom du kjøper glassbord, vær klar over at alt du gjør og alt du spiser setter flekker ;-)

Beklager så meget dersom det blir for mye leilighetssnakk i disse dager, men det er jo tross alt det jeg tenker mest på og som opptar store deler av tiden min. Heldigvis synes jeg det er en spennende, lærerik og artig prosess! 
Martine

02.04.2016 kl.20:41

Så gøy at du skal kjøpe leilighet! Hvilket område og prisklasse tenker dere på? Kommer dere til å gå for oppussingsobjekt eller nyrenovert? Kjæresten og jeg holder også på med siste bit av å få i orden finansieringsbevis etc. og har allerede begynt boligjaken. Forhåpentligvis kan vi by på vår første leilighet til uken!
KRISTINEAM

03.04.2016 kl.17:10

Martine: Så artig, Martine! Da er vi cirka like langt i prosessen, gitt! :-D Vi kommer til å gå for en nyrenovert leilighet fremfor et oppussingsprosjekt. Vi har lett litt etter sistnevnte også, for Jørgen er jo utdannet tømrer og kunne gjort en del selv, men jeg føler at det hittil har vært veldig enten eller. SÅ, en moderne og fin leilighet i 2,7-2,9 mill. prisklassen er det jeg hovedsaklig er på utkikk etter :-) Lykke til! Håper vi ikke ses på samme budrunde, haha ;-)
Elisabeth

03.04.2016 kl.00:16

Du har så fin stil! Gleder meg skikkelig til å følge med på prosessen! :D

Og så må jeg bare få si TUSEN TAKK for innlegget du laget om hvordan skrive en god søknad og CV! Jeg er nemlig overbevist om at det var tipsene dine som ga meg intervju i en klesbutikk, selv om jeg ikke har noen erfaring fra det. Neste uke skal jeg prøvejobbe i butikken, så frem til det skal jeg nilese og pugge tipsene dine om hvordan man blir en bedre selger, haha! <3
KRISTINEAM

03.04.2016 kl.17:10

Elisabeth: Åh, så deilig å høre Elisabeth!! Gratulerer så masse med vel gjennomført intervju og prosess så langt :-D Jeg er sikker på at den jobben er i boks! Klem
Hege Kristin

03.04.2016 kl.00:24

lykke til !

blir sikkert fint :)
Ingvild

03.04.2016 kl.13:07

Hei, hvor er stolen ifra? Lykke til med leilighet :)
KRISTINEAM

03.04.2016 kl.17:11

Ingvild: Heisann! Det vet jeg dessverre ikke, da den er hentet som inspirasjon fra Polyvore.com. Mulig du må leite litt, men du finner det nok ut der inne :-) Takk!
Martine

03.04.2016 kl.20:34

Så gøy! Vi leter etter oppussingsobjekt i 2-millionerklassen hvor vi kan gjøre _alt_ selv: fra å legge gulv til rør! Så da antar jeg vi ikke møtes i en budrunde ;-)

Hvilken bank var du i kontakt med først, og så etterpå? Jeg var først i DnB hvor jeg møtte en elendig rådgiver som virket mer interessert i hva han skulle ha til middag, enn å snakke med meg. Gikk derfor til Gjensidige hvor rådgiveren var mye mer imøtekommende, men så fikk vi plutselig ikke tak i han og jeg prøvde meg på nytt med DnB, med en annen rådgiver! Hun var virkelig tusen ganger bedre og interessert i at vi skulle få lån, så det kommer altså helt an på rådgiveren man kommer til.
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:19

Martine: Haha, da møtes vi nok ikke, nei ;-) Jeg var først i DNB og møtte en rådgiver jeg ikke fikk så gode råd av, hehe. Deretter tok jeg kontakt med en annen i DNB, som familien min i en årrekke har gått til. Det har derimot gått mye bedre! ;-)
Christina Marie

03.04.2016 kl.23:55

Jeg elsker virkelig interiørstilen din, og ble skikkelig inspirert av dette! Synes det er kjempegøy med leilighetsnakk, så for min del blir det ikke for mye :D
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:17

Christina Marie: Så deilig å høre! :-D Til begge deler, haha.


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©