Uken som gikk #10

  • 03.04.2016, 20:00

Ukens høydepunkt er at jeg har vært sjukt effektiv når det kommer til alt som har med boligkjøp å gjøre. Jeg har jo tenkt mye fram og tilbake om hvorvidt jeg bør kjøpe leilighet i år eller ikke, mye grunnet boligmarkedets spådommer og lignende, men nå har jeg slått meg til ro med hele situasjonen og innsett at det er det beste å gjøre. Når man prater om sånne store ting blir det likevel ofte til at det stopper nettopp der. Med praten. Men denne uka har jeg vært i banken, sendt inn søknad om finansieringsbevis, tatt et ordentlig dypdykk i visningene jeg vil på den kommende uka og sagt opp leiligheten vi bor i for øyeblikket. Sistnevnte var overraskende vemodig for vi trives så godt her og har verdens skjønneste utleier, men nå gleder jeg meg innmari til å eie noe eget og slå meg til ro for real.


I dag har vi shinet leiligheten for å fotografere den. Den legges straks ut på Finn.no i håp om nye og snille leietakere 

Ukens cravings har uten tvil vært taco og spaghetti! Det er jo stort sett bare det jeg spiser i utgangspunktet, så at jeg har hatt ekstra lyst på maten jeg vanligvis trøkker i meg uansett har vært digg. Jeg har spist taco til fire middager og spaghetti til to, haha! Du veit du er spesiell når du handler inn indrefilèt med peppersaus og har mer lyst på spaghetti..

Ukens antrekk er dette nedenfor, hvor jeg i innlegget presiserte hvor lei jeg er av sorte, smale jeans. Haha! Genseren og kåpen jeg har på tror jeg faktisk er to av de aller mest brukte plaggene i hele klesskapet mitt. Jeg føler nesten at jeg ikke går i annet..

Ukens oppskrift er intet mindre enn verdens beste guacamole, som jeg la ut oppskrift på i dagens første bloggpost. Etter å ha skrevet blogginnlegget og siklet over mine egne bilder ble det, ikke overraskende, taco til middag i dag. Jeg har blitt så sjukt glad i den grønne guggen der, ass!

Ukens tanke omhandler bolig, bolig og atter bolig. Jeg regner med at alle har fått meg seg hvor into it jeg er om dagen og jeg vil nødig prate helt hull i hodene deres om det, så jeg runder av her. Haha!

Ukens innlegg er "Leserspørsmål: Å flytte sammen med kjæresten". Innlegget falt åpenbart i smak hos dere og det er jeg kjempeglad for! Håper bare at frøkna som faktisk etterspurte innlegget også får lest det, hihi ;-) Uansett! I dette innlegget forteller jeg enkelt og greit om hvordan det var å flytte inn med Jørgen såpass tidlig i forholdet, for jeg husker jo selv hvor skummel tanken først var. Jeg håper det hjalp noen i en lignende situasjon, for jeg vet jo at det er mange som vurderer det i disse tider. Det er alltid godt å lese om andres erfaringer!Ukens gladnyhet har helt druknet i tankespinnet mitt som utelukkende består av boligkaos, MEN i morgen er det mandag og det betyr at jeg starter i "ny" jobb! Jeg nevnte jo for en tid tilbake at jeg har fått jobb som Instagram- og bloggansvarlig for Companys, så i morgen drar jeg ned på jobb for å ta fatt på helt fremmede, men artige arbeidsoppgaver. Markedsføringssjefen for Companys er nødt til å komme til Oslo for et møte før jeg kan sette igang med bloggingen, så enn så lenge er det fotografering til Instagram jeg skal sette meg inn i. Dette blir så spennende og jeg gleder meg!

Hvordan har din uke vært?
Ingvild

03.04.2016 kl.20:49

Liker bloggen din så godt!
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:18

Ingvild: Åh, deilig å høre! Tusen takk :-D
Maren

03.04.2016 kl.21:24

Masse å se frem til i kommende uker:). Lykke til i ny jobb og på leilighet leting:).
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:18

Maren: Absolutt! Tusen takk for det <3
byAnne

03.04.2016 kl.22:04

Spennende å lese om leilighetsjakt :) Har du noen ide om hvilket område du vil bo i?
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:18

byAnne: Det er bra! Jeg er åpen for det meste egentlig, så lenge leiligheten ikke ligger ALT for langt unna sentrum og har kollektivtransport i nærheten :-)
Kine

03.04.2016 kl.22:39

Åå, så spennende!!

Jeg og kjæresten er faktisk på jakt etter leilighet å leie, og bildene du la ut av deres er jo kjempe koselig :) Såå si gjerne ifra når du legger den ut på Finn, jeg er veldig interessert i å sjekke den ut :D
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:17

Kine: Kjempespennende! Jeg kan selvsagt legge ut link til FINN-annonsen når den er oppe og ruller :-D
Christina Marie

03.04.2016 kl.23:58

Nok et gøy "uken som gikk"-innlegg :-) Min uke har vært preget av veldig mye stress, men ellers ok! Håper på at neste blir bedre :-)
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:16

Christina Marie: Så leit! Sånn er det jo bare noen ganger.. Håper du har fått ladet batteriene i helga og er klar for en ny, super uke!
Henriette Celin

04.04.2016 kl.01:09

Så kjekt at dere snart bor i noe helt eget sammen :-D

og et veldig flott antrekk!

For en morsom jobb du har fått deg. Ønsker deg lykke til med den ;-)

Min uke har vært kjempefin. Hadde en koselig musikk øving med en kompis, en flott tur med søsteren min, jobb opplæring, fest med en venninne, og familie bursdagsbesøk for fetteren min i dag ^^
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:16

Henriette Celin: Tuusen takk for hyggelig kommentar, Henriette! :-) Og kjempekos å høre at uken din har vært så fin!

04.04.2016 kl.08:36

Skal du kjøpe leilighet alene, så leier kjæresten din hos deg? :) eller kjøper dere sammen? lykke til <3 liker bloggen din kjempe godt! stå på :)
KRISTINEAM

04.04.2016 kl.14:15

Anonym: Det er planen! Altså, at jeg kjøper og kjæresten leier. Etter et par år er planen at han kjøper seg inn! :-) Tusen takk søte <3
Celine

04.04.2016 kl.21:47

Så flink du er! Blir imponert altså :) Lykke til videre med boligkjøp!
KRISTINEAM

05.04.2016 kl.12:25

Celine: Hihi, tusen takk <3
Marie

04.04.2016 kl.21:55

Hei vakre kristine! Jeg har alltid elsket bloggen din, og gledet meg til hvert nytt innlegg. Likevel har jeg aldri lagt igjen en eneste kommentar, noe jeg vil du skal tenke over. Jeg beklager at jeg aldri legger igjen kommentarer, men det er rett og slett aldri noe jeg husker eller tenker over! Derfor vil jeg gjerne bruke muligheten nå på å fortelle deg at du garantert er favorittbloggeren til en haug av jenter der ute, uten at du selv vet det. Av disse jentene er jeg inkludert! Jeg digger bloggen din fordi den er dønn ærlig, du skriver dødsbra og du har en fin miks av mote, hverdag og et normalt studentliv :) Mulig dette ble uoversiktlig og rotete, haha, men ville uansett fortelle deg at du er min favorittblogger, selv om jeg aldri har fysisk kommentert bloggen din her inne... Klem! Og ikke minst - masse lykke til på boligmarkedet :)
KRISTINEAM

05.04.2016 kl.12:26

Marie: Hei fineste Marie! Denne gjorde dagen min, så tusen takk! Jeg forstår at det er lett å glemme å kommentere, men vit at det var INNMARI hyggelig og at jeg setter stor pris på det :-) Håper du får en fantastisk dag (og uke)! Klem <3
Camilla

05.04.2016 kl.00:01

Bladde litt gjennom bloggen din, og følger deg fast, men ville bare si at jeg liker bloggen bedre og bedre! Her finner jeg ordentlig god inspirasjon på motefronten, som er en av hovedgrunnene til at jeg leser blogg. Føler at antrekkene dine, og 1plagg,3 antrekk er noe jeg kan kjenne meg igjen i, og prøve ut på meg selv. Syns mange andre bloggere kler seg og viser inspirasjon som er langt fra hva jeg kan bruke selv, mens du treffer veldig bra med egen stil og tips:D
KRISTINEAM

05.04.2016 kl.12:27

Camilla: Åh, så skjønn du er! Tusen hjertelig takk, Camilla :-) Husk at du alltid må si ifra hvis du vil ser mer av noe her inne eller føler at noe mangler - det setter jeg bare pris på. Ha en fiin dag! Klem <3


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©