Resultat fra shoot

  • 07.04.2016, 11:39

Hei jenter!  Har dere hatt en fin onsdag hittil? Jeg har vært på skolen og på jobb. Ida er den snilleste og mest fotogene frøkna jeg kjenner, så i dag hjalp hun gledelig til for en godt gjennomført og artig shoot for Companys. I går kveld planla jeg åtte antrekk og i dag raidet vi butikken, pakket alt i store poser og poserte som bare bloggere kan på Operaen ;-) Jeg kan faktisk ikke tro at dette er en ny del av jobben min, for jeg synes det er så gøy! Også synes jeg det er helskjønt å ha en venn som stiller opp som modell på strak arm, men jeg håper jo at hun synes det er artig og at hun får litt utav det. Er det én ting jeg har lært er det at å gripe de mulighetene man får alltid er ett steg i riktig retning. Man danner seg jo alltids noen kontakter underveis, blir litt mer kunnskapsrik, har noe å henvise til og opparbeider seg bøttevis av erfaringer! Nå merker jeg at jeg sporer HELT av her, men det var altså et lite hverdagstips fra denne fruen ;-)

Nei, jeg er ikke helt fjern. Jeg vet at det er torsdag og i dag har jeg hverken vært på skole eller jobb. Avsnittet ovenfor var rett og slett innlegget jeg påbegynte i går, men aldri rakk å bli ferdig med før vi måtte løpe ut døra for å rekke en visning. Haha!Her er noe av resultatet fra shooten, though. Jeg ville ikke legge ut bildene av Ida uten samtykke, så det ble loads med meg, meg og meg isteden. Alt ovenfor er altså fra Companys og på Instagram heter vi @companysnorge ♥

Leiligheten vi så på var mildt sagt fin, men jeg tror det stopper der. Den blir nok aldri vår, dessverre. Men, det var nesten deilig å bare bli ferdig med det, innse at den kommer til å gå for langt over takst og ta et dypdykk ned i potetgullposen. Jeg var så innmari sliten når vi kom hjem og helt gelé i beina. Faktisk har jeg blødd et par dråper neseblod mellom slagene de siste dagene og jeg blør jo aldri neseblod. Jeg håper at det skyldes stress, for det er i hvert fall den snilleste forklaringen jeg har blitt fortalt ;-) Poenget var uansett at nå kan jeg se etter leiligheter med ny giv og nye øyne - vi har i hvert fall tre visninger vi vil stikke innom allerede på søndag.

Håper dere henger med meg! Klem 
Snippen

07.04.2016 kl.12:26

Så mange fine bilder :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)
Iselin Renée

07.04.2016 kl.13:27

Kjempe fine bilder :)
Camilla

07.04.2016 kl.15:12

Så mange fine plagg:) Det høres jo ut som drømmejobben, og passer deg jo perfekt!
KRISTINEAM

08.04.2016 kl.16:03

Camilla: Tusen takk! Ja herlighet - midt i blinken for meg!
byAnne

07.04.2016 kl.15:26

Så utrolig mange fine bilder og ikke minst klær! :)
Henriette Celin

07.04.2016 kl.18:39

Å, så mye kult! og flotte bilder :-D

Virker som en helt fantastisk gøy jobb :3

Kjedelig med leiligheten da, men men. Håper dere finner noe bedre<3
KRISTINEAM

08.04.2016 kl.16:04

Henriette Celin: Verdens beste jobb! :-) Og ja, det var dumt med leiligheten, men jeg oppdaterer Finn.no omtrent hver time, så vi finner nok noe tilslutt ;-)
Kathrine Louise

07.04.2016 kl.18:56

Så fine bilder og antrekk :D
Henriette Celin

08.04.2016 kl.16:20

SV: Heldig! hehe. Ja, det gjør dere nok da ;-D


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©