Trendguide: våren 2016

  • 10.04.2016, 14:30

O.M.G. Jeg har brukt (hold dere fast) ÅTTE timer på dette innlegget. En hel arbeidsdag. Uten pauser (sett bort i fra tissepauser). Hvis ikke dette innlegget faller i smak så går jeg og legger meg. I'm serious. Jeg har nemlig satt meg inn i vårens trender og de ville jeg gjerne dele med dere, på en fin og artig måte! Jeg husker dessverre ikke kildene til trendene, men kan nevne type alt av motemagasiner i både Norge, Sverige og Danmark ;-) Nå er det jo ikke alle som er opptatt av trendbildet og jeg er en av dem, men jeg synes det er artig å være oppdatert likevel. Og så finnes det alltids elementer fra ulike trender som passer ens egen stil! Kjempeartig å mikse og matche fra ulike trender og ens egen stil, synes jeg.

Are you ready?


Adlinks: Stripete genser, bukser, jakke, skjørt, playsuit, blå bukser.

Sporty og lekne 70-talls vibes

Hei og velkommen til 70-tallet, atter en gang! Jeg skjønner at det kan være uvant og skummelt for mange å se 70's inspirerte catwalker - mye av det er jo too much, på tross av at mange av plaggene er modernisert til vår tid. Likevel synes jeg det er mange kule elementer å trekke inn i et ellers basic antrekk og så må man jo huske på at det er helt opp til hver enkelt hvor grensen går. Du trenger ikke kjøre på med både den mønstrede buksen OG den blå jakken i kollasjen ovenfor, liksom. Men i seg selv er jo plaggene dødskule og kan fint tones ned ved hjelp av andre og mindre synlige plagg. Personlig liker jeg aller best overdelene med flare - det kan jo være et alternativ for den som ikke liker bukser med flare, for eksempel.

Jeg vet at Bikbok har mye 70-talls mote (om de har fått eller skal få, det er jeg ikke sikker på). Bikbok har jo en veldig enkel stil og jeg tenker at alle og enhver kan finne noe der, som i tillegg er inspirert av 70-tallet. Jeg har skikkelig tro på denne trenden og håper på å se mange kule kvinnfolk iført knallfargede flare kjoler og sneakers i vår! 

 


Adlinks: Kjole, bomberjakke, topp, genser, bukser, heels.

Pastels

Denne trenden ser jo aldri ut til å forsvinne fra motebildet, haha! Rent personlig er det denne trenden jeg liker minst, men det kan ha noe å gjøre med at jeg var helt frelst for et par år tilbake. På andre synes jeg derimot pastellfarger er råfint, spesielt hvis vedkommende i tillegg har fått litt farge. Det er et eller annet med sommerbrun hud og duse farger som tiltrekker meg, ass. Synes det er så innmari fint!

For noen kan det bli litt for sukkersøtt og det skjønner jeg godt. Vi fikk inn det nydeligste skjørtet fra InWear i butikk her om dagen og det ville jeg selvsagt fotografere - men jeg valgte å style det med en tøff skinnjakke fremfor for eksempel en blazer. Med sneakers og robuste sunnies i tillegg blir det jo råtøft, ikke sant? Jeg digger i hvert fall looken og tenker at de aller fleste kunne gått i det. Meg selv, inkludert.

 


Adlinks: Jeans, denimjakke, snekkerbukse, kjole, skjørt, topp.

Denim - en klassiker

Personlig er jeg møkklei vanlige, skinny jeans. MEN jeg har derimot sjukt lyst på en snekkerbukse! Litt vrient å finne fordi jeg har så lange bein og kort overkropp, men jeg har fortsatt troen ;-) Mange forbinder denim med jeans og det skjønner jeg godt, men det finnes så innmari mye mer! Kjoler, topper, skjørt og jakker. Selv eier jeg en vintage Levi's jakke som jeg gleder meg til å ta i bruk når gradestokken sier ja, samt et denimskjørt med knapper foran.

Mange synes det er tøft å kombinere denim på denim, men det gjør jeg aldri selv. Blir litt too much for min del, for SÅ glad i dongeri er jeg altså ikke, haha! Når det er sagt: ett dongeriplagg i seg selv er jo verdens enkleste sak å kombinere med absolutt alt annet i klesskapet, så jeg ville definitivt investert i en jakke, en kul bukse eller et skjørt. Knallfint til skinn er det jo også!

 


Adlinks: Grønn kjole, rød kjole, blazer, topp, magetopp, skjorte.

Grafiske striper

Åh, jeg elsker striper og det tror jeg at jeg vil gjøre for alltid. Jeg regner med at typ. ALLE eier ett stripete plagg, og det lover altså godt dersom en har interesse av trendbildet ;-) Men, ekstra artig er det at det i vår også fokuseres på grafiske striper! Altså, ikke bare en straigt up og helstripet genser, men gjerne i forskjellige farger, striper med ulik bredde, striper i kryss og tvers.. You name it. Jeg falt helt pladask for den grønnstripede kjolen i kollasjen - tenker at den hadde vært dritkul med sneakers, sommerbrun hud og løse bølger i håret. Og i tillegg var den på salg, så kanskje.. ;-)

Her vil jeg også bare nevne at på bildet av Ida stylet jeg en høyhalset, stripet pologenser inni en skjortekjole. Resultatet ble dritkult, laidback og samtidig hverdagslig pyntet. Det er jo en idé til alle som er litt smålei den samme kjolen og genseren.. Kombiner dem heller sammen! 
 


Adlinks: kjole, jumpsuit, playsuit, topp, blazer, shorts, sort topp.

Romantic vibes

Romantiske blonder og silke slår heller aldri feil. Vårens trender for 2016 tilsier at disse plaggene også i år er hjertelig velkommen :-) Personlig har jeg en altfor "kul" stil til å dresse meg opp i romantiske plagg fra topp til tå, men som jeg sikkert har nevnt hundre ganger før; ett plagg eller to, kombinert med noe laidback og chill, det digger jeg. I antrekket på bildet har jeg kombinert et to die for blondesett fra InWear med en oversized blazer og sneakers. Resultatet er så meg! Og det fine er jo at jeg kunne dratt rett fra en kafédate til en fuktig tur på byen i dette antrekket, fordi det er så allsidig.

Jeg la min elsk på playsuiten i kollasjen ovenfor. Altså, har dere sett noe så nydelig? 
 


Adlinks: Kimono, playsuit, nattsett, bukse, flare bukse, kjole.

Den merkeligste og artigste trenden av dem alle er pysjamastrenden. Nå er det altså helt innafor å gå ut i det man sover i ;-) Personlig DIGGER jeg denne trenden og er på utkikk etter den perfekte "ute-pysjamas", men jeg har jo allerede toppen fra Samsøe som jeg nesten bor i. Den er jo faktisk et eksempel på hvor enkelt det faktisk kan gjøres, for dere tenker vel ikke "å herregud, hun har på pysj!" om dette antrekket? Haha. Men ja - en enkel topp som egentlig tilhører et nattsett er jo en perfekt start, for den litt sjenerte.

Så skal det nevnes at jeg digger den blå kimonoen. Herregud, så lekker! Tar jeg feil, eller er det Anette Haga som designet den i samarbeid med Nelly for en tid tilbake? Uansett! Den hadde gjort seg så sjukt godt til slengbukser, sneakers og pysjtoppen min, hihi. Ja takk til denne trenden!

Var det noe du likte?
eveliin

10.04.2016 kl.15:00

ååh gu så mye fint :D kunne nesten hatt alt der. ønsker deg en fin dag og en god søndag:D
Camilla S

10.04.2016 kl.15:11

Kjempefine plagg! Bryr meg ikke så mye om trender, men jeg bruker mye denim, striper og blonder, så er vell bittelitt trendy likevel :D Haha! Kjempebra innlegg <3
Emilie-Therese

10.04.2016 kl.15:30

Åh! dette innlegget trengte jeg! Jeg er langt ute på jorde hele tiden om hvordan jeg kler meg, og sliter bestandig med å sette sammen antrekk.. Så jeg trengte dette innlegget!
Martina

10.04.2016 kl.16:25

Oi for et innlegg! Man ser at mye research ligger bak! Godt jobba!

10.04.2016 kl.16:31

kjempe fint innlegg! Ser at du har lagt mye arbeid bak det:)

Jeg selv elsker striper, har så mye stripete plagg at jeg har fått ¨stripeshoppestopp¨ ...
Silje

10.04.2016 kl.16:42

Ååh, elsker dette innlegget.
Christine

10.04.2016 kl.16:46

shit for et innlegg, elsker det! man ser virkelig at du har gjort en god jobb, og DET setter leserne pris på ;-)

10.04.2016 kl.17:18

Løøøøve it, innleggene dine er seriøst mer oversiktlige og interessante enn flere av de store motemagasinene. Bra jobba!
Celine

10.04.2016 kl.18:22

Åh fantastisk innlegg :D Dette likte jeg!
byAnne

10.04.2016 kl.19:22

Tipp Topp tommel opp for dette innlegget! :) Så fine kollasjer :) Ha en fin søndag :)
Camilla

10.04.2016 kl.19:34

Masse fint her! Gøy at du legger så mye arbeid i dette og skriver utfyllende med styling-tips, og ikke bare "Striper er inn, elsker denne trenden."
Elisabeth

10.04.2016 kl.20:17

Well done, Kristine! Liker faktisk de fleste trendene i vår, med unntak av pastelltrenden. Det er liksom ikke helt "meg", men jeg elsker likevel måten du stylet det rosa skjørtet på! Om det finnes en måte å få pastellfarger inn i livet mitt på (hehe), så er det nok med innsalg av røffere detaljer :)
Henriette Celin

10.04.2016 kl.23:11

Likte så og si alt jeg!

Men spesielt denim og det romantiske ^^
Christina Marie

11.04.2016 kl.00:35

Arbeidet var ikke forgjeves, jeg ELSKET innlegget iallfall!! :-) Såå mye inspirasjon å hente! ELSKER striper, har såå mange plagg med det, haha. Synes også den romantiske trenden med blonder er helt nydelig, men som du sier kan det bli for mye (etter min smak), og da er det kult å kombinere det med noe litt chill/rocka. Når det gjelder 70-tallstrenden, pasteller og denim kommer det så utrolig an på plagget om jeg liker det eller ei. Men fant noe fint på alle kollasjene du har laget her iallfall! Hjerter i øynene!!!

12.04.2016 kl.10:45

Fint innlegg!!

13.04.2016 kl.06:05

Dritbra innlegg!!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©