Uken som gikk #11

  • 11.04.2016, 17:00

Ukens høydepunkt: Jeg, Jørgen og Pernille hadde en liten helaften på lørdag! Da jeg var ferdig på jobb lagde vi en deilig pizza, drakk rødvin mens praten gikk i ett kjør og plutselig var det tid for å dra på Latter. Vi hadde spontanbestilt billetter til klokken 23:00 og det var like artig som de andre gangene jeg har vært der. Et veldig, veldig deilig avbrekk fra en ellers travel hverdag. Jeg sa det faktisk til Pernille: "Herregud, dette er så jævlig gøy, men man tenker jo liksom ikke automatisk at man skal dra på Latter en lørdagskveld..". Men, det anbefales virkelig og det er definitivt noe jeg skal gjøre oftere. Både med venninner og kjæreste.

Ukens kjiping: Leiligheten jeg var forelsket i gikk til 700 000 over takst. Altså, erre mulig? Det skal sies at den ultimate drømmeleiligheten har siste visning i dag - i morgen begynner budrunden og da skal jeg gi alt. MEN dersom alle leiligheter skal bli solgt for over en halv million over prisantydning så kan jeg jo bare gå og legge meg med en gang, haha ;-) Uansett, wish me luck, for i morgen får jeg enten en dritbra eller rævva dag.


Nå ligger forøvrig vår leilighet ute på Finn.no HER. Jeg skriver mer om det i morgen!

Ukens cravings: Rødvin! Jeg hadde en periode hvor jeg drakk ett glass hver kveld, men plutselig fikk jeg litt avsmak og drakk det bare på fest. Denne uka har jeg cravet det skikkelig på kveldene, men nå står det heldigvis ei halv flaske stående på kjøkkenbenken ;-) Tenker at det skal bli motivasjonen min de to neste ukene; dersom jeg jobber med eksamen så og så lenge så blir belønningen ett glass rødt og en episode Friends. Kanskje ikke noe å oppfordre den yngre leserskare, men for oss i tjueåra finnes det i hvert fall ingen bedre studiemetode. Haha!

Ukens innlegg: Må definitivt bli "Trendguide: Våren 2016". Jeg jobbet beinhardt med dette innlegget og er skikkelig stolt over resultatet. Haha! Det falt åpenbart i god smak hos dere også og det er jeg så glad for. 


 

Ukens flause: Jeg husker jo aldri å notere når jeg driter meg ut, så må nesten nevne en liten hendelse som hendte nå nylig. Jeg skal skrive en reportasje i forbindelse med eksamen og har gjort litt research på emner jeg kan skrive om - deriblant swinging. Jeg satt på en stappfull T-bane omringet av alt fra tenåringsjenter til gamle menn når jeg åpnet Safari på mobilen og ble møtt av overskriften: "Før man besøker en swingersklubb". Og et bilde av en frøken iført korsett og bind over øynene. Kunne ta og føle på den kleine stemningen rundt meg da, si ;-) Men men, så flaut var det jo ikke - jeg kunne jo egentlig ikke brydd meg mindre om hvorvidt mennesker jeg aldri kommer til å se igjen tror jeg skal bli ei swingersrype eller ikke.

Hvordan har din uke vært?
lisarorvik

11.04.2016 kl.17:06

Høres ut som en bra uke :)
Julie

11.04.2016 kl.18:00

Hahah, lo litt at den siste flause :)

11.04.2016 kl.20:02

Anbefaler deg å sjekke ut Boligjakten som ligger på Viaplay/TV3. Karianne som er megler i den siste sesongen er helt rå! Der kan du få mange tips før budrunden imorgen. Masse lykke til :-)
Henriette Celin

11.04.2016 kl.20:24

Haha, flausen var artig x)

Og gøy å se show og le litt, hehe :-D

Huff kjedelig med den leiligheten altså. Krysser fingrene for at det går bedre denne gangen<3

Denne uken syklet jeg en fin tur med en venninne, hadde overnatting av kjæresten, var med han til Øystese der han og familien bor, var på gratis konsert i byn, og så teater med søstermor ^^
Ingrid Finvåg

11.04.2016 kl.21:22

så morsomt innlegg! håper du fortsetter med de :-)
lisebjork

12.04.2016 kl.00:58

Kjipt med den leiligheten! Var på ganske mange visninger hvor prisen endte opp med å bli laangt over takst.. Håper det ordner seg snart! :)
Christina Marie

13.04.2016 kl.16:01

Hahaha, elsker ukens flause! Ser ut som du har hatt en veldig bra uke :-)
Eline

19.04.2016 kl.22:47

Hahah, er et teit spørsmål, men jeg husker for leeenge siden at du skrev du øsnket å bli "classy kvinne som sipper rødvin og spiser oliven" og her sitter du altså og drikker rødvin - hva har du gjort for å få sansen på det? Jeg kan ikke fordra rødvin, men er så kjipt å dra på vennebesøk hvor folk spiser biff og drikker fin rødvin, og så sitter jeg der med mitt glass med pepsi max
KRISTINEAM

24.04.2016 kl.13:48

Eline: Haha! Alt du husker ;-) Du, det begynte med en kveld hvor Jørgen tok med ei rødvinsflaske på en date - jeg likte jo egentlig ikke rødvin, men turte ikke si noe (haha). Så jeg drakk. Og den smakte overraskende godt! Etter hvert begynte jeg å kjøpe denne selv, og nå kan jeg drikke alle typer rødvin. Jeg synes de beste er fra Italia med mye fruktighet og lite garvesyre - kanskje dette er noe for deg? Finnes mange rødviner som også smaker litt "saft", så det kan jo være en plass å begynne!


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©