Pointy nails for breakfast

  • 09.04.2016, 10:54

God lørdag! ♥ Jeg skal på jobb klokken 12:00, så titter egentlig bare innom for å vise dere dagens frokost.. Spisse negler, haha! Det er altså disse klørne jeg har brukt morgentimene mine på, for vi har hverken brød eller pålegg i hus og jeg konkluderte med at jeg heller ville ha kule negler på jobb, fremfor å gå på butikken. Jeg har nemlig ett skikkelig hat-elsk forhold til "pointy nails", så bestemte meg for å spare til så lange negler at jeg fikk prøvd det på meg selv, en gang for alle.Jeg har ikke filt dem HELT spisse, men de er fortsatt jævlig skarpe og jeg kommer helt sikkert til å skade noen snart. Dere vet den trange plastikken over agurken som er helt forbanna umulig å ta av? Jeg stakk og skjærte hull på plastikken med en negl, haha! Vet ikke helt hva jeg synes om looken enda, though. Kanskje de virker ekstra skumle fordi jeg valgte å lakke dem knæsjoransje... Haha!

Uansett! Ønsker dere en fantastisk lørdag :-) Nyt!

Hva synes du om pointy nails?
Gunhild

09.04.2016 kl.13:47

De var jo ikke engang spisse? Haha, altså ikke sånn at det er stygt eller noe, skjønner bare ikke hva som er så big deal. De ser fremdeles veldig avrundet ut, bare med en liten ekstra edge. Legger egentlig ikke merke til det engang, men mulig de ser mer spisse ut enn det virker på bildet.
Christina Marie

09.04.2016 kl.20:35

Utrolig stilige negler!! :-) La ikke merke til at de var særlig spisse, men likte fargen og formen veldig godt iallfall :-D
Henriette Celin

09.04.2016 kl.21:53

Så flink du er!

Syntes de ble kjempefine, og en kul neglelakk :-D


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©