Trenger du leilighet?

  • 12.04.2016, 14:04

Hei dere! ♥

Som de fleste sikkert har fått med seg by now, er jeg på boligjakt. Per dags dato leier jeg og Jørgen en nydelig liten leilighet på Tøyen, men nå har vi bestemt oss for å ta det neste steget. Jeg kan jo forresten besvare et gjentagende spørsmål i felleskap i samme slengen: Vi kjøper ikke leiligheten sammen. Jeg vil kjøpe og så leier Jørgen hos meg. Vi har det veldig fint sammen og ser selvsagt for oss en framtid sammen, men vi vil ikke risikere å gå på en smell ang. boligkjøp, når det er veldig lett å unngå. Planen er derfor at jeg i første omgang kjøper alene og at han heller kjøper seg inn etter et par år! :-) Det er jo tryggest å være på den sikre siden når det er snakk om den største investeringen en person kan ta for seg, haha.

Uansett! Nå bor vi som sagt på Tøyen. Fire minutters gange unna T-banestasjonen og cirka seks minutter på T-banen inn til sentrum. Veldig, veldig sentralt, med andre ord. Jeg har jo lett etter en leilighet i dette området, men jeg har innsett at det er helt umulig å finne en såpass sentrumsnær leilighet til en overkommelig pris. For den som vil leie derimot, finnes det jo ingen stopper :-)Utleieren vår er virkelig verdens skjønneste og gjør alt i sin makt for å samkjøre med oss, så overtagelsesdatoen er veldig fleksibel for de nye som skal ta over. Rundt juni-juli er nok det mest optimale for alle parter, vil jeg tro :-) Så, ta gjerne kontakt med Anna for å avtale visning hos oss!Annonsen ligger på Finn.no HER.

Tips gjerne vedkommende dersom du kjenner et rolig par eller noe i duren som trenger leilighet! ♥ 
byAnne

12.04.2016 kl.14:35

Ååå så fin leilighet dere har nå! Men jeg skjønner godt at du vil ha noe eget. Planlegger å flytte ut snart, og da tenker jeg også å kjøpe. Men usikker på om jeg og kjæresten skal kjøpe sammen eller noe ala dere. Vi har vært sammen i snart 3 år da, og bor jo allerede sammen her hjemme hos pappa(weird I know) :P
Junie

12.04.2016 kl.17:06

Dere har virkelig løst liten plass på en veldig god måte, skikkelig fint! Hvor er stuebordet kjøpt? Skal snart flytte selv og er på utkikk etter et nytt :)
Thihoa

12.04.2016 kl.19:51

Så fint dere har det hos dere! Hadde det ikke vært for en litt vel stiv leiepris og at jeg drar til utlandet i ett år, så hadde jeg vurdert det :)
Celine

12.04.2016 kl.22:18

Utrolig fin! Blir imponert over at dere er to som deler et så lite kjøleskap, jeg har et slikt alene og sliter, haha!
Christina Marie

13.04.2016 kl.16:02

Woow, så utrolig fint dere har det!! :-) Utrolig gøy å se bilder av hele leiligheten deres. Tipper noen faller for den snart ;-)
Marianne

14.04.2016 kl.17:17

Veldig fin leilighet, skulle gjerne bodd der selv, men har alt en leilighet her i Oslo!

Ogås må jeg bare si en ting. For noen dager siden satt jeg på tbanen nr 4 mot sentrum, og så at du gikk på tbanen på Tøyen. Du satt på en firer-rad foran meg, og siden jeg har lest bloggen din omtrent siden du begynte, så ble jeg litt starstruck, haha! Kom jo aldri bort, men det var mest pga. at det var på tbanen, eller hadde jeg nok kommet bort til deg! Ville bare sagt hvor utrolig flink du er, og at jeg er fast leser her inne, og at du gjør en veldig bra jobb med bloggen! Inspirasjon i klesveien er du også, og ikke minst skriver du så bra! Og antrekket du hadde den dagen på tbanen var veldig fint! :) Uten å høres ut som en skikkelig bloggleser-stalker, for det er jeg ikke, haha!

Ha en flott kveld videre, Kristine!
KRISTINEAM

16.04.2016 kl.18:39

Marianne: Ååh, så koselig, søte du! :-D Nå ble jeg skikkelig glad! Tusen takk for en skikkelig hyggelig kommentar - den ble virkelig satt pris på! Så får du bare komme bort og si hei dersom vi skulle støte på hverandre en dag igjen <3
Marianne

14.04.2016 kl.20:53

Hei! Spennende å lese om boligjakten. Jeg og kjæresten min tenker å gjøre det samme som dere, altså at jeg kjøper og han leier. Vil du ikke dele noe angående det? Hvor mye skal han betale og hvilke utgifter skal han være med på? Synes det er litt vanskelig med tanke på lånet og er usikker på om han skal være med på det eller kun strøm og fellesutgifter. Hadde vært fint med noen tanker/tips angående det ☺️

Klem fra meg!
KRISTINEAM

16.04.2016 kl.18:37

Marianne: Heii! Så spennende for dere! :-D Jeg tenker at lånet er mitt (helt til han eventuelt kjøper seg inn) og så deler vi 50/50 på fellesutgifter og strøm! Jeg tenker å ha avdragsfrie renter i studietiden, så da betaler jeg uansett ikke ned mer enn ham.

Masse lykke til, dere to! klem <3


hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©